Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 12 iulie 2020

12 Jul 2020, 158 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 12 iulie 2020

Horoscop - Duminica, 12 iulie 2020

BERBEC - Nu te crampona de un singur aspect spre care iti canalizezi toata energia, pentru ca uneori pot aparea si alte variante care pot fi acceptate pe parcurs. De aceea ti se cere un dram de flexibilitate, pentru a te plia pe ceea ce ti se ofera. Daca insisti sa obtii un anumit lucru dintr-o singura directie si acesta nu vine conform asteptarilor, ai putea suferi o deceptie, or asa, avand la dispozitie alternative din mai multe parti, vei putea imediat sa schimbi macazul spre altceva mai bun.

TAUR - Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul a sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo!

GEMENI - Ai pus punct unei actiuni, dar te indoiesti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poti schimba, nu mai are rost sa analizezi retroactiv totul, ci sa-ti asumi decizia luata. E un final de drum care te face acum sa regandesti totul, sa privesti inapoi, sa regreti alegerile facute, dar, pentru ca decizia e deja luata si nu mai poate fi schimbata, ar fi bine sa o accepti ca atare si sa accepti drumul ales. Ai mereu senzatia ca ar mai fi existat si alte solutii, ca se putea face si altfel.

RAC - Nu nimeresti in cel mai favorabil mediu, pentru ca te afli printre oameni negativisti, pesimisti, incarcati de probleme si griji, si te vor molipsi si pe tine. Daca ai putea tine departe asemenea tovarasi de discutie, ai fi mult mai castigat, dar nu prea reusesti, de parca acestia se tin scai de tine. Probabil tu le faci bine, gasesc in tine o sursa de energie pozitiva, dar nu-si dau seama ca sunt vampiri energetici si, in timp ce ei se incarca si se simt excelent, te impovareaza pe tine de tot balastul lor negativ.

LEU - Nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fii alaturi de cel drag clipa de clipa, sa faceti totul impreuna, sa discutati permanent despre tot ce va inconjoara, punand mai mult accent pe dialog. Va completati perfect unul pe altul si il iubesti parca si mai mult cand vezi cat de mult se implica in viata ta, cat de mult il preocupa soarta ta. Acelasi lucru faci si tu pentru jumatatea ta, pentru ca o consideri perfecta pentru tine, asa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaratii de iubire te face fericit!

FECIOARA - Daca ceva te opreste din elan, e un semn bun, in sensul ca iti atrage atentia ca ai scapat ceva din vedere.

Uneori, hopurile pe care le intalnesti pe parcurs sunt doar un avertisment cu priire la directia pe care mergi, la instrumentele de care te folosesti, deci ar fi nevoie, din cand in cand, sa treci in revista resursele. Stii cum se spune: paza buna trece primejdia rea, iar impasul de azi exact acest rol il are. Sa te oblige sa deschizi mai bine ochii si sa iei niste masuri drastice si eficiente!

BALANTA - Nu poti multumi pe toata lumea, nici macar atunci cand urmezi cele mai corecte cai si nu te abati de la reguli. Cineva tot iti va gasi nod in papura, chiar si la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu pleca urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decat sa critice ceea ce fac ceilalti ca atare, daca tu consideri ca faci ceea ce trebuie, mergi pe calea ta. Nu-ti schimba modul de a fi sau de a actiona doar pentru ca altul iti spune ca se poate si altfel.

SCORPION - Incearca sa te eliberezi de acele ganduri despre care stii si tu ca iti blocheaza evolutia. Sunt temeri inutile, indoieli care nu-si au rostul, piedici pe care ti le pui singur in cale si care nu au ce cauta pe drumul tau spre succes. Ai demonstrat si altadata ca orice e posibil daca gandesti pozitiv si liber, concentrat asupra telului final si nu asupra hopurilor de pe parcurs, ca atare lasa deoparte atitudinea ta excesiv de critica sau auto-critica, si indreapta-ti atentia spre ceea ce te asteapta dincolo de drumul care se cere parcurs.

SAGETATOR - Esti constient ca nu poti tinde spre lucruri scumpe la nivelul financiar de care dispui acum, dar daca ai fi mai atent la inspiratia care navaleste acum in calea ta sub diverse forme, ai putea incepe sa castigi mai bine. Totul e sa te arati dispus sa mai incerci si altceva pe langa profesia ta de baza, sa te apuci de o afacere, sa creezi sau sa produci ceva ce poate fi valorificat, sa oferi un serviciu platit pe care stii sa-l faci la modul profesionist.

CAPRICORN - Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare.

VARSATOR - Tristetea s-a infiltrat in sufletul tau din cauza unor animozitati aparute in cuplu. Persoana iubita nu e pe aceeasi lungime de unda, ci priveste la relatia voastra cu oarecare raceala, neincredere, pesimism. Treceti, se pare, printr-un moment mai sensibil pentru iubirea voastra, tocmai de aceea trebuie sa dai dovada de imensa toleranta. Lasa deoparte reprosurile, nu pune la index fiecare gest sau fiecare vorba care nu-ti place, si incearca sa-i accepti toanele trecatoare.

PESTI - E mai bine sa rupi odata pisica decat sa tot prelungesti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. Dupa ce te vei elibera de un plan care s-a impotmolit, vei avea curajul de a alege o alta tinta spre care sa-ti canalizezi energia, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui ferm: punct si de la capat! Esti persoana cea mai in masura sa reconstruiasca un plan de la zero, atunci cand simte ca s-a blocat, si asta esti pregatit sa faci chiar astazi. Noul te entuziasmeaza, ca de obicei.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »