Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 14 iulie 2020

14 Jul 2020, 153 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 14 iulie 2020

Horoscop - Marti, 14 iulie 2020

BERBEC - Culegi roadele asteptarii tale care suna mai mult decat promitator. A fost un drum lung si greu pana ai ajuns aici, asa e, dar ceea ce se vede deja e demn de toata lauda. Ai ajuns la momentul coacerii recoltei pentru care ai trudit intens mult timp inainte, si ai toate motivele de satisfactie. Mai asteapta un pic, nu mai e mult pana vei putea spune tuturor ce ai realizat, dar senzatia profunda de mandrie ti se citeste pe chip, incat toata lumea isi da seama ca ai ceva grozav de celebrat: sarbatoresti in sinea ta o mare victorie, mai ales ca a fost greu de atins.

TAUR - Ai tendinta de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de fronda care nu te caracterizeaza. Exista cineva alaturi de tine care are numai lucruri bune de impartasit, dar vrei sa demonstrezi ca poti si singur si spui nu la orice ajutor din afara. Te comporti ca un copil care se ridica impotriva povetelor bune venite de la parinti, doar asa, ca sa arate ca s-a maturizat si stie el mai bine ce are de facut, dar s-ar putea sa regreti nesupunerea de acum si sa-ti dai seama mai tarziu ca cei mari chiar iti vor binele.

GEMENI - Fii mai relaxat, chiar nu are rost sa cari atata balast inutil pe umerii tai, cand totul se va rezolva la timpul potrivit. Ai rabdare, priveste aceasta perioada de stagnare ca pe ceva absolut firesc in evolutia oricui, si nu te incrancena sa treci peste aceste hopuri cu orice pret. Nici nu-ti turna cenusa in cap ca ai fi responsabil de situatia actuala, dar nici nu insista sa rezolvi totul acum, pentru ca lucrurile vor reveni la normal foarte curand doar cu o atitudine mai lejera si mai pozitiva.

RAC - Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita. Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine.

LEU - Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.



FECIOARA - Cele mai bune sfaturi le primesti de la un prieten dar si cele mai sincere critici vin tot de la un prieten. Cele mai placute momente le petreci in compania unor amici, deci bucura-te ca ai la cine apela la nevoie pentru o incurajare, pentru un moment de relaxare, pentru un telefon la momentul oportun. Si tu le-ai fost lor alaturi altadata, si a venit momentul optim ca si ei sa-ti intoarca serviciile similare. Un sfat dat de tine candva primeste acum ceva asemanator in schimb, dar schimbul aceasta e cat se poate de sincer si de binevenit.

BALANTA - Esti pretentios si nu te multumesti cu putin, ca atare ai putea refuza diverse oferte daca nu se ridica la nivelul asteptarilor tale actuale. Simti ca ar fi bine sa mai astepti o vreme, decat sa accepti ceva din lipsa de variante mai bune. Consideri ca merita sa mai stai pe tusa, sa se mai adune solutii profitabile, si sa nu te opresti la prima care se iveste. Rabdarea de care dai dovada acum va fi rasplatita candva cu rezultate de zile mari care iti vor demonstra ca nu trebuie sa faci compromisuri si sa te multumesti cu ce ti se ofera.

SCORPION - O rasturnare de situatie neasteptata schimba complet cursul lucrurilor si, in loc sa ajungi la rezultatele pozitive mult visate, consumi energie in plus pentru a repara situatia. Cineva intervine in problemele tale considerand ca-ti este de ajutor, dar faptele sale mai degraba te incurca si mai bine nu te folosesti de ajutorul lui. Se poate vorbi chiar de o zi cu ghinion, cand ceea ce trebuia sa ajunga la succes tinde spre directia diametral opusa.

SAGETATOR - Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie. Nu prea iei dragostea in serios, ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele.

CAPRICORN - Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu. Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi. Totusi se cere mare atentie la serviciu, pentru ca poate fi linistea dinaintea furtunii, cand orice modificare de directie poate aparea.

VARSATOR - De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

PESTI - Familia e prioritatea numarul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt sanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusa o revedere cu fosti colegi de scoala sau cu persoane din trecutul tau mai indepartat, care au jucat un rol in educatia sau evolutia ta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »