Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 17 iulie 2020

17 Jul 2020, 192 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 17 iulie 2020

Horoscop - Vineri, 17 iulie 2020

BERBEC - Ai o stare ciudata in fata unui nou inceput, de parca nu-ti place ceea ce se prefigureaza la orizont, si te tii cu dintii de lucrurile pe care le cunosti deja. Nu prea isi place noutatea, de aceea preferi sa ramai intr-o zona cu care esti deja familiarizat, dar va trebui totusi sa accepti schimbarea din mers. Nu poti sta permanent blocat intr-o singura stare de lucruri, chiar daca iti convine de minune stabilitatea, deci fii pregatit si pentru eventuale cai noi de mers. Si tu te schimbi in timp, se mai ivesc si noi directii, ca atare fii deschis la nou, chiar daca cere mult de la tine.

TAUR - E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai ales, ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

GEMENI - Cineva te impinge intr-o directie care tie nu ti se potriveste deloc, deci ai grija incotro te indrepti. Poate fi un sustinator fervent, te impinge de la spate si te incurajeaza galagios si convingator, dar nu cumva te influenteaza intr-un sens care numai pe el il avantajeaza, nu si interesele tale? Deschide bine ochii inainte de a continua acest drum, pune serios in balanta ce ai TU de castigat din acest efort, pentru ca e posibil ca tu sa nu obtii ceea ce celalalt promite cu entuziasm.

RAC - Azi ai niste emotii cu totul aparte in preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antena a acestor stari, le receptionezi si le amplifici si mai mult, fie bune, fie rele. Esti sensibil la orice stimul, simturile tale sunt ascutite la maxim, si simti tot ce se petrece in jurul tau prin intermediul inimii. In interiorul tau sunt catalizate toate aceste emotii si transformate in reactii ale corpului. O veste proasta se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelenta genereaza o explozie de energie pozitiva.

LEU - Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

FECIOARA - Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin.

Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.

BALANTA - Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt. Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta.

SCORPION - Daca nu poti calatori de-adevaratelea, te vei multumi si cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau rasfoind fotografii cu locuri exotice. Poate esti printre norocosii care isi planifica vacanta, si atentia ta se indreapta spre vara, soare, litoral, mare, peisaje superbe. Pe de alta parte, un proiect inceput mai demult, care a parcurs etape numeroase si destul de obositoare, da semne ca se apropie de final si perspectivele sunt promitatoare. Abia astepti sa-i culegi roadele!

SAGETATOR - Cum se face ca peste tot dai numai de oameni nervosi, agitati, recalcitranti, care isi elibereaza nervii exact pe tine? Nu poti discuta cu astfel de persoane, pentru ca apeleaza de fiecare data la ton ridicat, la replici severe, la critici si acuzatii nefondate, ce tensioneaza inutil atmosfera. Evita sa stai in compania lor, pentru ca ori iti strica tie toata buna dispozitie, ori te molipsesc si pe tine de aceeasi maniera de comunicare: nepoliticoasa, rautacioasa, certareata, or tu nu esti asa de obicei.

CAPRICORN - Nu te astepta ca toti oamenii cu care intri azi in contact sa se comporte exemplar si corect cu tine, ci fii pregatit si pentru unele animozitati. Unii te judeca pe nedrept, dar si tu ii critici pe altii tu fara motiv, pentru ca nu va acordati unii altora suficient timp in a va cunoaste atat de bine incat sa va priviti corect. Nu te grabi sa etichetezi pe cineva fara sa-i fi oferit suficient timp inainte de a-ti da cu parerea despre cum e el cu adevarat, nu poti cataloga pe cineva corect privindu-l doar dintr-o singura directie.

VARSATOR - Ar fi nevoie de un negociator care sa intervina in discutia in contradictoriu in care esti implicat si tu. Fiecare tabara isi sustine punctul de vedere cu vehementa, cu argumente forte, si tocmai datorita acestei incrancenari, e greu de ajuns la un consens. De aceea se cere interventia unei persoane impartiale din afara care sa puna cele tabere la masa tratativelor sa le ajute sa ajunga mai usor la o intelegere. Fii deschis la negocieri, la argumentari, la explicatii logice care sa alunge suspiciunea si neincrederea intre partile adverse, pentru ca adevarul ar putea fi undeva la mijloc.

PESTI - Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »