Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 19 iulie 2020

19 Jul 2020, 157 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 19 iulie 2020

Horoscop - Duminica, 19 iulie 2020

BERBEC - Ca sa vezi cu claritate realitatea asa cum e, ar trebui sa privesti un pic in interiorul lucrurilor, nu doar la suprafata, pentru ca exista aspecte bine ascunse pe care doar intuitia ti le-ar putea arata. Nu fi superficial, multumindu-te cu niste aparente frumoase, dar inselatoare, ci incearca sa treci dincolo de cortina, sa analizezi situatia si din culise, pentru ca ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea.

TAUR - Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala. Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profita de ragazul primit in dar!

GEMENI - Vezi doar lucruri bune in jurul tau si aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte inalt. Lasi deoparte modestia, nesiguranta, teama de esec sau pesimismul si le inlocuiesti cu resurse pozitive perfecte pentru situatia in care esti implicat. Ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru o reusita de proportii pe care o poti numi apogeul unor eforturi sau implinirea unui vis. Esti atat de entuziasmat de ceea ce iese din mainile tale, incat spui deja tuturor ca ai ajuns acolo unde visai, ca e maximum la care puteai spera vreodata.

RAC - Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti. Alatura-te celor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda! Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.

LEU - Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

FECIOARA - Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur.

Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

BALANTA - Unii cauta cu disperare o solutie, cand tu ai o paleta foarte larga de optiuni la dispozitie si stii sa te folosesti imediat de ceea ce detii. Mai mult, avand o atat de complexa baza de date in minte, ai puterea de a oferi si altora solutii, pentru ca tu le vorbesti din experienta proprie. Si tu ai trecut candva prin problemele cu care se confrunta ei, deci ajunge sa apesi, simbolic, pe un buton, si gata, ai si gasit rezolvarea. Cine te are astazi in preajma ca prieten, colaborator sau sfatuitor, are numai de castigat, pentru ca tu ai solutii practice la orice intrebare sau nedumerire de-a lor.

SCORPION - Esti multumit de urmarile unei decizii mai vechi, care da acum semne bune! Ai avut curajul sa schimbi macazul cu ceva timp in urma, gest ce a generat ulterior mari schimbari in viata ta, iar acum poti vedea cu ochii tai aceste urmari pozitive. Te feliciti pentru faptul ca ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine noua in fata viitorului, pentru ca, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum si ai devenit altul!

SAGETATOR - Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou catre care sa-ti canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te astepti. Il poti considera un cadou superb de la viata, un bonus suplimentar fata de tot ce ai cules pana acum, deci ai toate motivele sa te bucuri ca un copil de aceasta minunata surpriza. Meriti tot ce-i mai frumos si mai bun, ca atare ofera-ti acest dar dupa care inima ta tanjeste, indiferent despre ce ar fi vorba.

CAPRICORN - Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudatenia lor, mai ai rabdare un pic sa intelegi mai bine situatia. Da, poate ti se cer niste gesturi pe care, momentan ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum. E nevoie de o reactie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta solutiile diferite de cele pe care le asteptai.

VARSATOR - Ai luat candva o decizie si acum o regreti, pentru ca descoperi ca nu a avut efectele scontate. Nu e prea tarziu sa te razgandesti, daca vezi ca nu se mai poate face nimic, deci fii pregatit sa schimbi macazul acum! Nu te mai gandi de ce n-a mers prima varianta, nu mai cauta vinovati sau defecte la decizia luata candva. Gata, n-a mers, ai acceptat si tu realitatea, deci e vremea sa o cotesti de urgenta spre altceva! Vei vedea ca a doua oara lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o rusine sa recunosti ca ai facut si alegeri nepotrivite.

PESTI - Te superi pe glumele desantate ale unui amic care spune vrute si nevrute, dar fara nicio intentie negativa. Se foloseste de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simti el bine, fara sa-si dea seama ca atitudinea lui cam usuratica, de fapt, poate leza pe altii, printre care si pe tine. Atacurile sale la persoana sunt simple glume, nu te supara! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ti spune. Mai degraba ii raspunzi cu aceeasi moneda, ca sa vada si el ce simti tu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »