Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 21 iulie 2020

21 Jul 2020, 157 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 21 iulie 2020

Horoscop - Marti, 21 iulie 2020

BERBEC - Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. Acum, privind inapoi, spui ca nici nu mai conteaza eforturile depuse in ultima perioada pentru a ajunge aici, ci conteaza numai sentimentul de satisfactie a muncii implinite care te invaluie acum si te face sa te simti bine. Meriti felicitari, tocmai pentru ca ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, cand aproape ca ai fi fost tentat sa renunti, dar iata ca insistenta si rabdarea iti sunt acum rasplatite pe deplin!

TAUR - Obstacolul care apare azi in planurile tale nu-ti este deloc strain, pentru ca ai mai trecut candva prin situatii similare. Ajunge doar sa repeti reteta de atunci, sa-ti aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecuta, pentru ca ai deja experienta in acest sens. Daca atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va intampla si acum, pentru ca stii exact cum sa intervii. Se vede ca ai invatat ceva din lectiile primite de la viata si, chiar daca problema se repeta aproape identic, acum stii sa o repari mult mai bine si mai repede.

GEMENI - Vin in fiecare clipa noi si noi detalii care contribuie la reusita cea mai mare care te asteapta la capat. Esti foarte motivat sa duci mai departe acel plan care evolueaza foarte bine! Etapa dupa etapa, construiesti un succes de toata frumusetea, de aceea nu trebuie sa scazi ritmul nici un moment. E un succes care se ridica lent, picatura dupa picatura, dar deja se vede clar incotro merg lucrurile, perspectivele fiind mai mult decat promitatoare. Nu te opresti din mers ci mentii acelasi ritm constant si bun de inaintare!

RAC - Nu esti atat de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toti sunt mirati cand vad cata energie consumi dintr-o data. Esti nervos, asta se vede, si nervozitatea iti poate crea mari probleme in planurile incepute, ca atare adu-i aminte ca tu esti mult mai chibzuit si mai calm de felul tau, si o atitudine ca cea de acum nu e deloc in avantajul tau! Sunt persoane in preajma ta care te mai trag de maneca, incearca sa-ti mai domoleasca graba sau nervii, dar asta s-ar putea sa te irite mai tare, incat reactionezi si mai agresiv.

LEU - Nu te privi cu ostilitate pe tine insuti, ca si cum nu ti-ar conveni nimic la propria persoana. Incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat. Nu vezi cu cata iubire te privesc? Nu vezi cu cata caldura iti vorbesc? Dar numai tu esti cel care te vezi pe tine insuti ca pe cel mai mare inamic si discuti doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre esecurile tale anterioare. Abandoneaza aceasta atitudine autocritica si negativista cu privire la valoarea ta si lasa-i pe cei dragi sa te invaluie cu iubirea si caldura lor, poate asa te vor molipsi si pe tine!

FECIOARA - Nu astepta de la altii solutii, cand totul sta doar in puterea ta de a-ti aduna fortele, de a te concentra asupra telului propus, de a-ti impune punctul de vedere cu mai mult curaj.

Nu altii iti pot spune tie ce e de facut, ci totul sta numai in puterea ta. Ai calitati de lider, stii ce vrei, poti sa atingi ce doresti, deci trebuie doar sa depasesti slabiciunea care te-a cuprins pe moment si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona.

BALANTA - Atmosfera este foarte contradictorie in jurul tau. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durata, in care nu simti nevoia sa te grabesti, in timp ce colaboratorii tai incep sa te preseze sa ajungi mai repede la rezultate. Nu poti da randament in acest ritm, pentru ca e totusi o actiune ce necesita concentrare, atentie, lucru fara graba, deci, daca te lasi influentat de cei agitati de pe margine, incepi sa faci greseli. Fa totul ca la carte, asa cum consideri tu de cuviinta, pentru ca sub asemenea presiune nu poti ajunge la roadele dorite.

SCORPION - Ca sa pui in practica acel proiect pe care il construiesti in minte de ceva vreme, trebuie sa te rupi un pic de activitatile cotidiene. E nevoie de liniste, poate si de singuratate, ca sa te poti concentra eficient la ce ai de facut. Permite-ti acest ragaz in care sa studiezi, sa te documentezi, sa pregatesti terenul cu minutiozitate, pentru ca nu e deloc simplu. E un plan de perspectiva in care orice detaliu conteaza. Poate lucrezi cu cifre sau bani, poate lucrezi cu resurse care se cer masurate cu atentie si nu ai voie sa gresesti.

SAGETATOR - Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Ca e o afacere de succes sau o investitie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e sa-i dai startul acum, pentru ca momentul e excelent. Fa acest prim pas cu cateva cuvinte cheie in minte, care sa te motiveze si sa-ti alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belsug, prosperitate, abundenta.

CAPRICORN - Totul se poate schimba, chiar si conceptiile invechite, chiar si ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci cand auzi idei noi. Chiar daca pe moment esti tentat sa le respingi, dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca sunt mult mai bune si ar merita puse in aplicare. E nevoie de o revizuire rapida a unor planuri pe care le-ai cladit pana aici sau o analiza retrospectiva a unor pasi parcursi, pentru ca sigur exista si o alta perspectiva, care se contureaza azi din ce in ce mai clar la orizont.

VARSATOR - Te bate gandul sa faci o schimbare majora in viata ta, cum ar fi o mutare intr-o alta locuinta, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o actiune ce te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa urci mai sus spre scopurile tale. Excelenta idee, pune-o in aplicare si asteapta cu rabdare sa dea roade. Primul pas e mai greu, care implica acea decizie curajoasa in fata careia esti chiar acum, dar ceva te face sa te temi, deocamdata.

PESTI - Daca ai avea libertate de miscare, de decizie, de actiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul sa te opui, pentru a face totul pe cont propriu asa cum crezi de cuviinta. Nu accepta sa ti se spuna ce sa faci, incotro s-o iei, cum sa gandesti sau cum sa actionezi, de vreme ce ai si tu propriile pareri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinta, supunerea, dominarea altora, nu lasa pe cei, aparent, mai puternici sa te transforme intr-un simplu executant al unor ordine!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »