Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 23 iulie 2020

23 Jul 2020, 152 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 23 iulie 2020

Horoscop - Joi, 23 iulie 2020

BERBEC - Nu le stii tu chiar pe toate si ai mereu ceva util de invatat doar prin simplul gest de a pune o intrebare. Recunoaste sincer ca nu stii ce e de facut in acest punct si imediat vor aparea, de pretutindeni, si raspunsurile cele mai bune. Nu e un semn de neputinta sau de lasitate sa spui nu stiu, ci ar fi mult mai rau sa ramai blocat intr-o imensa stare de confuzie sau iluzie, doar din jena de a intreba: ce sa fac? Exista alaturi de tine oameni intelepti dispusi sa te invete.

TAUR - Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii. Unii sunt mai greu de convins, dar poti reusi daca, inainte de toate, le recastigi increderea si simpatia.

GEMENI - Ai tot amanat sa te implici intr-un proiect la care erai si tu invitat, pentru ca nu erai prea sigur de resursele tale. Acum a venit momentul potrivit sa spui da, sa accepti sa intri si tu in acest demers comun, pentru ca intre timp ai vazut incotro merg lucrurile si ai mai acumulat ceva din ceea ce se cere de la tine. Nu mai tergiversa lucrurile: cu cat te implici mai repede, cu atat roadele bune se vor arata mai curand! Nu are rost sa mai astepti, pentru ca acum sunt intrunite conditiile optime ca sa te implici si tu trup si suflet, total, cu scopul unei mari reusite ce se intrevede deja la orizont.

RAC - Primesti vestea cu tenta oficiala de care aveai nevoie pentru a trece la etapa urmatoare a unui proiect. Poate asteptai un document, o autorizatie, un aviz extrem de important, fara de care activitatea ta nu ar fi fost sustinuta legal. De acum, avand in buzunar hartia potrivita, drumul tau e netezit spre succesul tau final. Chiar daca ai umblat mult ca s-o obtii, chiar daca biurocratia a fost de multe ori enervanta, a meritat sa lupti pentru a ajunge aici, pentru ca, de acum, nimic nu te mai poate tine pe loc. Ai tot ce-ti trebuie pentru a merge mai departe!

LEU - Ai motive sa fii multumit de tine, de felul cum evolueaza lucrurile, pentru ca apar detalii care contribuie si ele la succesul proiectului la care iti aduci contributia. Ai suficienta rabdare sa ajungi la roadele visate, pentru ca esti constient ca esti abia pe parcurs, ca mai e cale lunga pana ce culegi toata recolta, dar cat timp vezi cu ochii tai cat de multe cai converg catre acelasi scop final, ai incredere in visul tau si astepti oricat ar mai dura.



FECIOARA - Piedicile de acum, starea aceasta ne deruta si neputinta care te incearca acum sunt un semnal de alarma ca trebuie sa schimbi ceva in planurile tale. O cat de mica modificare de directie, de ritm, de optica, poate genera mai apoi un val intreg de rezultate pozitive. Chiar daca schimbarea pare acum minora, aproape insesizabila, dupa o vreme va genera alte si alte schimbari de sens ca intr-un final sa descoperi ca ai evoluat pe un cu totul alt drum decat credeai la inceput. Schimba doar o cifra, doar un gand, doar un pas mai intr-o parte.

BALANTA - Vine o veste care-ti taie tot elanul, te tine pe loc si nu mai ai forta de a duce mai departe ceea ce ai inceput, dar nu renunta la visul tau cel mare. Ia o pauza pentru o vreme pana sunt din nou intrunite conditiile unei evolutii mai bune. Poti folosi cu succes acest ragaz pentru a te informa in plus, pentru a te odihni sau pentru a-ti revizui strategia. Uneori, o piedica nu e un capat de drum, ci doar ocazia de a-ti recapata energia pentru a face fata la etapele urmatoare.

SCORPION - Te-ai tinut cu dintii de o stare de lucruri si totusi vezi cu ochii tai ca nu te mai ajuta. Chiar daca nu esti un mare amator de schimbare, chiar daca de cele mai multe ori ti-e frica sa pui punct si sa pornesti in alta directie, azi ajungi, cu maturitate si intelepciune, la concluzia ca e vremea pentru o schimbare de directie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multa vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe alta cale, dar de data aceasta nu mai poti ocoli momentul. E vremea sa iti iei ramas bun de la o etapa pe care ai tot alimentat-o si sa te pregatesti sa alegi alta cale.

SAGETATOR - Te intalnesti cu oameni care, aparent, sunt in toate mintile, dar dupa ce schimbi cateva vorbe cu ei, iti dai seama ca sunt obsedati de lucruri ciudate, ca au idei fixe, ca au o atitudine bolnava in fata unor situatii pe care tu le tratezi mult mai lejer. Evita astfel de medii, daca nu vrei sa te impovarezi fara rost de griji inutile si obsesii care nu te reprezinta. Ei te-ar putea influenta negativ, pentru ca ei vad dusmani si pericole la tot pasul. Tu privesti lucrurile cu un dram de detasare, de umor, ca si cum ar fi ceva usor de trecut, dar ei au impresia ca pica cerul pe ei.

CAPRICORN - Esti blocat intr-o idee fixa impusa de anturajul nepotrivit in care te afli. De fapt nu esti lasat sa treci peste acest hop, pentru ca ai alaturi de tine oameni fricosi, demodati, rigizi, care nu te lasa nici macar sa incerci sa faci ceva ca sa depasesti impasul. E nevoie de o viziune complet noua asupra situatiei in care te afli, una mai indrazneata, mai moderna, eliberata de toate acele piedici puse de fricile celor din jur. Nu te crampona in limitele dictate de cei din jur care iti vorbesc despre sensul in care mergi doar in termeni sumbri.

VARSATOR - Ai toate motivele sa privesti cu incredere spre un proiect care evolueaza excelent spre rezultatele visate. Cat timp isi mentii acest tonus pozitiv in fata acestei provocari, succesul nu e departe, ca atare continua sa vaslesti cu entuziasm, cu elan, cu dorinta imensa de a ajunge mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti sustinut de toate resursele tale interioare, pentru ca, la baza acestui progres neintrerupt, nu e altceva decat gandul tau, decat dorinta ta imensa de a reusi, alimenteaza acest gand cu tot ce ai mai bun in tine si roadele vor aparea si mai repede.

PESTI - Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e mai bine. Daca iei azi decizii doar datorita fantasticei chemari fizice pe care o ai catre acea persoana atat de atractiva, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca nu inima si nici mintea nu au decis, ci cu totul alte parti ale corpului, de aceea tine-ti sub control impulsurile!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »