Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 26 iulie 2020

26 Jul 2020, 283 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 26 iulie 2020

Horoscop - Duminica, 26 iulie 2020

BERBEC - Inca se mai pot modifica lucrurile, inca nu s-au asezat toate pe fagasul normal si o decizie luata acum sau o concluzie extrasa prea devreme ar putea genera mai tarziu o complicatie. Deja ai o idee despre felul in care se vor incheia aceste aspecte, dar mai bine mai astepti. E posibil ca finalul sa se modifice in ultima clipa si sa regreti ca te-ai pripit. Daca te gandesti bine, vei descoperi ca situatia aceasta are totusi doua directii diferite de interpretare sau de evolutie, deci mai asteapta inainte de a te alege incotro!

TAUR - Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

GEMENI - Unii nu-si dau seama ca esti intr-o pasa cam vulnerabila si-ti vorbesc pe un ton care va lasa urme asupra ta. Te deranjeaza, desigur, felul in care ti se adreseaza, pentru sa unii te judeca, te critica, te ataca pe nedrept. Incearca sa nu pui la suflet tot ce auzi, ci sa astepti ca furtuna emotionala sa se mai linisteasca, pentru ca, dupa ce treci de socul initial, s-ar putea sa vezi si tu lucrurile din aceeasi perspectiva. Acum, cand esti afectat de ce auzi, e greu de crezut ca le vei da dreptate, si suferi in sinea ta.

RAC - Nu esti in toane prea bune iar cei care iti tin companie toarna si ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratata. Totul porneste de la atitudinea negativista si pesimista cu care iti incepi ziua si, colac peste pupaza, apar tot felul de alte motive de suparare pe parcurs. Dai mereu de oameni tristi, impovarati de tot felul de probleme, si, adunandu-le cu ale tale, transformati orice discutie intr-un cor al plangerii la care fiecare isi aduce contributia. Ca sa ai totusi o zi reusita, ar trebui sa fugi de oameni incarcati negativ care te vor molipsi si pe tine cu ale lor!

LEU - Starea ta emotionala nu e deloc la inaltime, se vede ca ai ceva greu pe suflet si nu gasesti cuvintele potrivite pentru a impartasi si altora ce e cu tine. E o povara greu de suportat, dar e nevoie de un efort de vointa din partea ta ori sa-ti rezolvi problema, ori sa o recunosti in fata celor din jur. Nu inseamna ca altul iti poate rezolva tie situatia incurcata, dar te va ajuta enorm si simpla prezenta a celor care inteleg prin ce treci.

Poti primi de la ei ceva mai multa energie pentru a merge mai departe, fara sa aluneci spre o zona periculoasa pentru psihic.

FECIOARA - Mirosi minciuna de la o posta si iei masuri imediat, ca nu cumva sa te traga pe sfoara vreun profitor. Desi recunosti ca ai mai patit-o de multe ori inainte, de data aceasta nu te mai pacaleste nimeni, pentru ca ai de partea ta cele mai ascutite simturi care iti vor atrage imediat atentia asupra adevaratelor caractere ale celor din jur si care vor sa ti se bage pe sub piele. Nu le merge, ii vei tine la distanta si nu vei lasa pe nimeni sa te duca azi cu zaharelul!

BALANTA - E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi. Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil.

SCORPION - Ai grija cu cine iti petreci ziua, pentru ca tu esti intr-o pasa excelenta iar compania nepotrivita ti-ar putea taia si tie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasa, nu sta singur, dar nici nu atrage alaturi de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ca stii cat de impresionabil esti si vei lasa orice activitate care ti s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i tine companie la greu.

SAGETATOR - Emotiile dau in clocot, dar e greu de spus ce simti. E o combinatie intre nerabdare si retinere, intre atractie si fuga de ceea ce urmeaza sa se intample, incat multa lume va considera ca esti capricios si schimbator de la o ora la alta. Esti o fire emotiva, asa e, treci totul prin prisma inimii, si te comporti asa cum iti transmite sufletul. Va exista la un moment dat un conflict intre minte si simtire, iar tu vei fi la mijloc nestiind careia sa-i dai prioritate.

CAPRICORN - E o placere sa te afli in compania prietenilor, pentru ca ei sunt alaturi de tine cu toata inima si abia asteapta sa te sprijine cu ceea ce le sta lor in putinta. Cere-le ajutorul, nu incerca sa le faci pe toate singur, pentru ca azi chiar ai la cine apela. Exista cel putin o persoana care detine solutia la problema care te framanta, dar asteapta doar sa-l soliciti. Nu va interveni fara acceptul tau, deci e bine sa recunosti ca nu stii ce e de facut intr-o anumita situatie pe care el o considera floare la ureche.

VARSATOR - Azi vei invata din nou lectia rabdarii, pentru ca cele mai bune lucruri sunt cele care se cladesc lent, in timp indelungat. Solutia la problema care te framanta de la o vreme apare tarziu, necesitand un efort de durata din partea ta, dar merita sa-ti concentrezi resursele de energie in acest sens. Chiar daca roadele nu apar atat de rapid pe cat ai dori tu, vei aprecia ritmul in care evolueaza lucrurile, ca nu cumva sa dai ceva peste cap din graba, din viteza, din impulsivitate.

PESTI - Pregateste-te pentru o surpriza neplacuta ce are la baza relatia ta de iubire, ori pentru ca cel drag trece prin momente dificile si iti respinge incercarile de a-i fi de ajutor, ori pentru ca insasi relatia voastra trece azi printr-un moment fragil. La bine si la greu isi arata iubirea adevarata valoare, ca atare nu te lasa intimidat de raceala sau ostilitatea care se resimte intre voi, ci lupta cu aceste oprelisti. Daca ai abandona chiar acum, ai demonstra, de fapt, cat de subtire e iubirea voastra!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »