Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 11 august 2020

11 Aug 2020, 168 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 11 august 2020

Horoscop - Marti, 11 august 2020

BERBEC - Nu fi comod in a-ti face dreptate, daca simti ca cineva a gresit major. Da, a te lupta cu minciuna si cu rautatea nu e usor, e un razboi al nervilor, dar daca tu consideri ca celalalt e vinovat, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa te ridici impotriva greselilor sale. Lupa cu cei care gresesc, fie ca ti-au gresit tie, fie ca imbraci haina de justitiar pentru altii care nu au putere sa lupte. Vei dobandi victoria finala numai daca depasesti faza aceasta de usoara neincredere si lene, in care ai fi tentat sa spui, inainte de orice: nu va merge!

TAUR - Ceva nu a iesit asa cum ai fi dorit, dar n-are rost sa te cramponezi de acel punct, ci sa treci mai departe, cautand alta cale. Detaseaza-te de esecurile trecutului, de amintirile care mai dor, de evenimente care te-au marcat candva, pentru ca ai invatat din toate acestea la vremea respectiva. Toata viata faci compromisuri si inveti din sacrificii, dar azi ai tendinta de a le scoate prea mult doar pe acestea in prim plan. Nu ai facut doar sacrificii toata viata, nu exagera, ai si fost recompensat din belsug, ca atare nu-ti mai turna cenusa in cap si nu te plange de cat de mult ai platit tu in viata. Dar si cate ai castigat cand ai sa calculezi?

GEMENI - Nu insista sa duci mai departe un plan daca vezi ca toate eforturile tale sunt zadarnice. E bine sa iei o pauza, sa te detasezi de toate si sa nu te mai gandesti la acel proiect ce s-a impotmolit. E semn ca ai consuma inutil timp si energie, fara a ajunge la ce ti-ai propus, ca atare uita de el pentru o vreme. Dupa o perioada de ragaz, s-ar putea sa vezi lucrurile cu totul altfel si sa inceapa sa apara si solutiile, dar acum nimic nu se mai misca. Profita de pauza pentru a te relaxa si a te gandi la altceva; abandoneaza acest plan, dar nu complet, ci doar pentru o perioada! Il vei continua altadata.

RAC - Au aparut unele animozitati in mediul in care lucrezi si, cat timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreste-te din avant si ocupa-te de acele conflicte care planeaza in aer. Daca le ignori, ele vor ramane tot acolo si intr-o zi vor rabufni mult mai intens, cu riscul de a-ti strica toate planurile. Apar deja semne ca nu te mai intelegi cu unele persoane si trebuie sa stai putin de vorba cu acestea, fata in fata cu calm, pentru a descoperi ce sta la baza neintelegerilor voastre.

LEU - Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut. Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei.

Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

FECIOARA - E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact. Cineva trebuie sa fie liderul actiunilor potrivite acestei zile si acela esti tu, pentru ca vii cu idei concrete pentru o zi reusita. Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat. Vorbeste despre planurile tale, pentru ca e posibil sa mai atragi si pe altii in realizarea lor sau primesti indrumari cat se poate de bune!

BALANTA - Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior. Daca ai unele dubii cu privire la starea ta de sanatate, ar fi bine sa-ti scoti aceste temeri din minte si ori sa te duci la un medic si sa vezi ca esti ok, ori sa-ti schimbi regimul de viata incepand de acum; alimentatia, medicatia, ritmul de viata, si, mai presus de orice, psihicul! Totul porneste de la sanatatea corpului tau fizic, si daca acesta e in deplin echilibru, si restul corpurilor tale - mental, emotional, spiritual, astral - vor avea numai de castigat.

SCORPION - Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.

SAGETATOR - Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene, nu te astepta ca lumea sa se schimbe doar pentru a fi pe placul tau, ci asa cum si tu esti diferit de alte cateva miliarde de oameni de pe pamant, la fel sunt si cei care iti trec astazi prin cale. Ia-i asa cum sunt, cu bune si rele, fara sa-i judeci si fara sa incerci sa-i slefuiesti si sa-i remodelezi. Pune-te in pielea lor pentru o clipa: ti-ar placea ca cineva sa te transforme in ceea ce nu esti? Nu, deci fa si tu la fel cu ceilalti. Mai ales cel mai drag om al sufleului tau trebuie sa fie luat ca atare, fara sa te straduiesti sa-l recladesti dupa propriile vise.

CAPRICORN - Se stie ca esti un perfectionist prin definitie, dar azi aceasta manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta sa atingi succesul. Nu te lasi pana ce un anumit proiect nu iese ca la carte si depui toate eforturile pentru desavarsire. Ai motive sa fii mandru de ceea ce iese azi din mainile tale, pentru ca nu poate fi decat ceva ce merita calificativ maxim. Iesi in fata si prezinta-ti opera, pentru ca merita sa fie admirata, merita sa se scrie si sa se vorbeasca despre asta in termeni elogiosi! Lasa modestia la o parte si, la nevoie, lauda-te si singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merita!

VARSATOR - Nu privi la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si griji si-ti spun mereu cat sunt nefericiti. Tu nu esti asa, deci nu te raporta la necazurile lor, la stresul vietii lor cotidiene. Totul este bine in lumea ta si aceasta atitudine deschisa, tonica, optimista te va ajuta sa treci peste toate cu succes. In timp ce altii se lupta in continuare cu piedicile pe care singuri si le pun din cauza gandirii negative, tu vei fi cu un pas inainte si cu un cap deasupra privind detasat la ei. Pastreaza aceasta atitudine: e reteta succesului!

PESTI - Nu nimeresti in cel mai constructiv mediu, ci printre oameni pesimisti, tristi, care se tem de orice provocare si se plang intruna de ceea ce nu merge bine. Tu nu esti in aceeasi stare psihica, esti mai optimist, mai tonic, mai dornic de aventura, ca atare ori faci abstractie de asemenea tovarasie nefasta, ori incerci tu sa le ridici lor moralul. Poate au nevoie de o motivatie care sa-i scoata din apatie, iar acea motivatie poate veni de la unul ca tine, plin de energie si de chef!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »