Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 17 august 2020

17 Aug 2020, 196 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 17 august 2020

Horoscop - Luni, 17 august 2020

BERBEC - Este un moment bun sa duci la sfarsit un proiect care a consumat mari resurse de energie si timp, dar esti multumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Esti in acel punct in care poti privi cu mandrie la ce ai realizat. Ai urmat etapa cu etapa o strategie foarte bine gandita de la inceput, nu te-ai abatut de la propriul regulament iar acum culegi roadele demne de mandrie. Ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru acest demers complicat, dar acum, ca se termina, ti se pare ca a mers ca uns si ca n-a fost chiar asa de greu pe cat parea la inceput.

TAUR - Tu ai un talent special de a simti chiar si cele mai subtile energii din jurul tau, si le simti atat de puternic, incat stii sa le descifrezi corect, sa le valorifici in favoarea ta sau sa tragi un semnal de alarma la nevoie. Daca sunt energii negative, vei sti sa te protejezi de ele si sa le elimini; daca sunt energii pozitive, vei sti sa te invalui in ele si sa le amplifici in beneficiul tau. Lasa-te condus de simturile tale fine, pentru ca ele vor fi cel mai corect instrument de masura a vibratiilor mediului in care te afli.

GEMENI - Sunt momente cand cel mai bine e sa ramai in umbra si sa nu atragi prea mult atentia asupra ta, pentru ca unii abia asteapta sa se lege de cel mai mic motiv ca sa te critice sau sa te atace. Mai bine taci si faci, decat sa povestesti inainte de ai de gand sa realizezi, pentru ca rautatile unora te-ar putea opri din elan inainte de a incerca. Nu ai alaturi de tine companioni prea buni, ci mai degraba nimeresti printre invidiosi care stau cu ochii pe tine gata sa-ti fure ideile sau sa-ti taie elanul.

RAC - Fii concis atunci cand iti exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru ca azi vei fi mult mai bine inteles daca te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru ca ai la dispozitie o serie de informatii incontestabile, sustinute si de documente scrise negru pe alb. Nu te teme sa vorbesti! Nimeni nu poate pune la indoiala afirmatiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris in carti, e cunoscut de toata lumea ca fapt real, deci bazeaza-te pe ceea ce stii si esti si tu sigur de asta. Comunica intotdeauna clar ceea ce ai in minte, nu te pierde in emotii sau ocolisuri de la subiect. Ai o parere: exprima-te scurt si la obiect!

LEU - Dorul de cei dragi devine din ce in ce mai puternic incat ai fi in stare sa urci in primul tren si sa ajungi acolo unde inima te cheama. Vestile care sosesc de la cei de acelasi sange te stimuleaza, te bucura, te pun pe ganduri, dar intr-un mod pozitiv, pentru ca sunt evenimente care lumineaza familia, care va bucura pe toti, care va fac sa va impartasiti cu mai mult entuziasm, unii altora. nenumaratele motive de bucurie. Se simte chiar aer de sarbatoare care va apropie mai mult unii de altii, inima langa inima, chiar daca va despart kilometri.

FECIOARA - Deschide ochii cat mai repede, pentru ca esti prins intr-un vis imposibil! E o himera, alergi dupa ea alimentandu-ti speranta din lucruri care nici macar nu exista, deci e nevoie de mai mult realism.

Revino cu picioarele pe pamant si priveste realitatea in fata, asa cum e, chiar daca nu-ti place. Poate ai fost atras in iluzia altei persoane, ai crezut in planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informatii inselatoare, dar poate nu e prea tarziu sa vezi adevarul si sa iesi din balonul sau de sapun, inainte de a fi si tu implicat in aceasta greseala. E visul lor, nu si al tau, deci trezeste-te cat mai repede din visul lor!

BALANTA - Deschide ochii cat mai repede, pentru ca esti prins intr-un vis imposibil! E o himera, alergi dupa ea alimentandu-ti speranta din lucruri care nici macar nu exista, deci e nevoie de mai mult realism. Revino cu picioarele pe pamant si priveste realitatea in fata, asa cum e, chiar daca nu-ti place. Poate ai fost atras in iluzia altei persoane, ai crezut in planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informatii inselatoare, dar poate nu e prea tarziu sa vezi adevarul si sa iesi din balonul sau de sapun, inainte de a fi si tu implicat in aceasta greseala. E visul lor, nu si al tau, deci trezeste-te cat mai repede din visul lor!

SCORPION - Concentrarea este secretul succesului in orice actiune, altfel lucrurile pot lua directii pe care nu le vei mai putea controla. Imagineaza-te ca esti un fascicul laser care nu poate tinti decat intr-o singura directie, si ceea ce se naste din aceasta canalizare de energii, de emotii, de ganduri, nu poate fi decat in avantajul tau. Daca simti ca tu, singur, nu reusesti sa-ti aduni atat de bine fortele, cere ajutor divin, pentru ca de undeva de sus vin azi resursele tale cele mai bune care te fac sa fii mai organizat, mai eficient, mai atent la ceea ce doresti sa atingi. Tu concentreaza-ti ruga spre cer si de acolo, inapoi, vin si raspunsurile cele mai utile.

SAGETATOR - Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat. Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine. Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

CAPRICORN - Ti se face o oferta tentanta, dar nu o poti accepta cat timp esti inca implicat in alte contracte. Fa mai intai ordine prin actualele proiecte si nu te implica in nimic nou, ca nu cumva sa-ti aglomerezi prea mult agenda. Cauta mai intai care proiect se apropie de final si du-l la capat cu maxima seriozitate, pentru ca daca accepti si una, si alta, risti ori sa le rasolesti pe toate, ori sa lasi o impresie proasta la adresa ta, cum ca ai fi superficial si neglijent. Si propunerea proaspat facuta merita atentie, dar elibereaza-te de ceea ce e acum pe ultima suta de metri.

VARSATOR - Daca faci echipa cu oamenii potriviti, toate vor merge azi ca pe roate. Ai nevoie alaturi si de o persoana mai matura care sa-ti ofere sfaturi provenite din experienta sa de viata, si de o persoana energica de la care sa primesti elanul si entuziasmul necesar unei reusite. Atragi alaturi tipuri complet diferite de oameni, din generatii diferite, cu educatii diferite, dar trebuie sa recunosti ca ambele atitudini sunt necesare in proiectul in care esti implicat. E nevoie si de prudenta dar si de curaj, si de vechi si de nou, deci incearca sa le impletesti eficient in ceea ce ai de facut.

PESTI - Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti. Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »