Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 22 august 2020

22 Aug 2020, 188 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 22 august 2020

Horoscop - Sambata, 22 august 2020

BERBEC - Ai mereu impresia ca incercarile tale de a comunica si a lua legatura cu unele peroane se soldeaza cu usi trantite in nas, cu refuzuri, cu telefoane la care ti se da ocupat… Nu suferi din aceasta cauza si nu le privi ca pe un afront personal. Uneori cei de care ai nevoie nu sunt de gasit, de parca cineva acolo sus iti blocheaza anume toate caile catre ei, tocmai pentru a te determina sa iei singuri decizii, sa faci tu schimbarile care se cer.

TAUR - Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete.

GEMENI - Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi.

RAC - Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult. Poate esti iubirea lui, dar nu esti si proprietatea sa, dar el nu intelege asta!

LEU - Esti incantat de ritmul alert in care evolueaza unele proiecte din viata ta. Ca e vorba de o relatie sentimentala care urca foarte frumos spre un nivel promitator, ca e vorba de o afacere care capata contur din ce in ce mai bine sau doar de un vis care pare sa se materializeze chiar sub ochii tai, esti fericit de ceea ce se vede in fata ta! Simti nevoia sa impartasesti vestile bune si cu altii, care, prin laudele si felicitarile lor, te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput.

FECIOARA - Esti in fata unui eveniment care te entuziasmeaza la maximum, pe de o parte, dar te si emotioneaza, pe de alta parte.

Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te tine departe, pentru ca ai dori, dar parca n-ai dori sa se intample. Lasa-te dus de val, nu te mai gandi atat la ce va urma. Trac e firesc sa ai ca in fata oricarui nou inceput, dar daca faci primul pas cu entuziasm si incredere in ce va urma, nimic nu are ce sa te abata de la telul propus. Temerile care ti se infiltreaza in suflet pot strica multe, deci uita de ele!

BALANTA - Ritmul foarte dinamic in care inaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapa si mai palpitanta. De altfel, succesul de acum te motiveaza, te stimuleaza sa te dedici si mai serios acelui proiect ce evolueaza atat de bine. Te bazezi pe principul bate fierul cat e cald, si bine faci, pentru ca atat timp cat iti mentii acest tonus ridicat si interesul viu pentru ceea ce vei obtine la final, vei face pasi foarte mari inainte. Ai numai motive de satisfactie cand vezi cat de bine si repede ai mai incheiat o etapa si deja ai trecut la urmatoarea. Pas cu pas, totul merge ca pe roate!

SCORPION - Incearca sa nu-i judeci pe cei care ti se opun azi cu agresivitate, pentru ca, pe undeva, s-ar putea ca ei sa aiba dreptate. Ranit in orgoliu propriu, ai fi tentat sa-i privesti ca pe niste dusmani care iti vor raul, dar nu e deloc asa. Criticile care iti sunt azi adresate, desi tu spui ca nu sunt justificate sau meritate, au ceva constructiv la baza. Chiar daca azi le respingi cu vehementa, suparat pe tonul agresiv, va veni o zi cand iti vei aminti ce ti se reproseaza acum si s-ar putea sa regreti ca nu ai tinut cont de sfaturi.

SAGETATOR - Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

CAPRICORN - Simti nevoia sa te inconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, si daca privesti in jur, descoperi cel putin doi prieteni buni care iti sunt alaturi cu toata fiinta. Ii simti ca se implica trup si suflet, ca participa intens la tot ceea ce le spui, si astfel de momente iti demonstreaza, din cand in cand, pe cine te poti baza la nevoie. E modul lor de a-ti raspunde la situatii similare cand si tu ai intervenit pozitiv in viata lor cu sfaturi, cu emotii, cu vorbe bune.

VARSATOR - Primesti un stimulent excelent care te impulsioneaza sa faci pasi mari spre scopul pe care ti l-ai propus. Esti in fata unui sens interesant, dar nu ai curaj sa-i dai startul fara o motivatie. Aceasta poate veni azi in cea mai atragatoare forma si te obliga sa pornesti la drum, convins ca la final te asteapta rezultate dintre cele mai minunate! Nu sta pe loc, nu astepta sa faca altul in locul tau, pentru ca initiativa combinata cu dorinta de schimbare pot genera un succes de toata frumusetea ce va sta la baza altor reusite viitoare. Acum e momentul!

PESTI - Fii foarte atent la ideea de afaceri care iti vine azi, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ti se cere un dram de curaj de a pune in practica ceea ce gandesti acum, dar daca ai nevoie de bani, nu vei sta pe ganduri. O tranzactie financiara, incheiata azi, iti poate asigura o situatie materiala superioara, dar daca tot ai adunat ceva bani, ar fi bine sa nu te gandesti deja cum sa-i cheltui. E mai degraba un moment al castigurilor bune, de parca eforturile depuse de tine pana acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »