Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 28 august 2020

28 Aug 2020, 161 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 28 august 2020

Horoscop - Vineri, 28 august 2020

BERBEC - Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet.

TAUR - Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

GEMENI - Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la ideile propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vant, ci vor pune umarul la treaba langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

RAC - Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.

LEU - Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm si enorma rabdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discutiile cu tovarasii de drum ating cote alarmante, iar la destinatie te asteapta alte surprize care te irita la maximum. Orice relatie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfasura de pe pozitii de forta, pentru ca pot aparea reclamatii de la clienti din alta zona a tarii, conversatii agresive prin telefon sau mesaje trimise pe diverse cai de comunicatie care folosesc un ton autoritar si sever.

FECIOARA - Deciziile pe care le iei acum isi vor arata efectele curand mai ales asupra corpului tau fizic.

Poate renunti la un aliment care nu-ti face bine, iar alegerea facuta se va dovedi a fi foarte inteleapta. Poate te apuci de o cura de slabire si foarte rapid se vor vedea si urmarile excelente. Poate iti schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de cateva ori in viata si care vor crea o alta imagine asupra ta. Sa nu te mire ca nu va trece mult si lumea se va uita la tine cu alti ochi incercand sa descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji si increderea sporita in felul in care arati.

BALANTA - La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

SCORPION - Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, vecinii, bunicii, sefii maturi ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

SAGETATOR - Familia e alaturi de tine trup si suflet intr-un moment ca de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat impreuna si cei dragi ti se alatura cu bucurie, cu entuziasm, cu energie pozitiva, indreptand spre tine toata dragostea lor! E un moment superb, cu o intensitate emotionala imensa, care se resimte arareori in viata: la casatorii, la venirea pe lume a unui copil, la o mare reusita in plan personal. Impartasesti cu ei aceasta fericire imensa si prezenta lor te motiveaza si mai tare sa pornesti cu si mai mult optimism spre orizonturile care se arata inainte-ti. Totul va fi bine si credeti cu totii, cu tarie, in asta!

CAPRICORN - Ai mai multa incredere in fortele tale, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede! Fii sigur ca ceea ce faci, ca ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea sa aprecieze ceea ce iese din mintea sau mainile tale, trebuie ca tu, mai intai, sa investesti incredere si iubire in rodul muncii tale. Daca tu te critici singur, daca-ti gasesti doar vini si defecte, cum ai vrea ca ceilalti sa aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect si apreciere daca tu singur te privesti ca pe cel mai mare inamic, deci invata sa te iubesti neconditionat pe tine insuti, pentru ca meriti asta din belsug!

VARSATOR - Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes. Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea. Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti. Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare. Nu se poate vorbi de o competitie, de o lupta pentru suprematie aici, de parca fiecare e castigator in felul sau.

PESTI - Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta. Aiurea…. nu se tine de cuvant si regreti amarnic ca ai avut incredere in el. Daca te-ai fi bazat numai pe fortele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat ca drumul pana la succes va fi mai usor daca cineva cu atatea influente si resurse este alaturi de tine, dar nu a fost decat gura de el!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »