Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 2 octombrie 2020

02 Oct 2020, 269 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 2 octombrie 2020

Horoscop - Vineri, 2 octombrie 2020

BERBEC - Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!

TAUR - Nimic nu se construieste peste noapte. Ca atare nici relatia pe care tocmai o incepi acum nu poate ajunge la punctul sau maxim cat ai clipi. Ai rabdare, investeste tot ce ai mai bun in ea, fa in asa fel incat sa va cunoasteti mai bine. Fiecare zi care trece mai pune o caramida la relatia voastra, deci trebuie sa fii constient ca nici nu poti spune foarte clar, deocamdata, incotro mergeti. Important e ca relatia evolueaza frumos in fata ta, dar e cale lunga pana isi va arata adevarata valoare.

GEMENI - Din optimismul debordant cu care tratezi tot ce se petrece in jurul tau se nasc azi proiecte creatoare de exceptie. Esti stimulat sa visezi pana departe, ai curajul sa adaugi noi si noi detalii la scopul propus si esti incantat sa vezi ce bine evolueaza toate intr-o directie promitatoare. Primesti suficiente garantii, informatii folositoare, indrumari benefice ce duc spre scopul ales, incat nu stai pe loc, ci folosesti fiecare clipa pentru a mai completa cumva tabloul frumos pe care il creezi.

RAC - Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este In totalitate realizabil, nu te lua dupa senzatia de moment. Da, poate exista si animozitati, poate ai dat piept cu suficiente amanari si refuzuri, dar ai sa vezi intr-o zi ca toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Cui ii plac usile trantite in nas, ai sa spui? Nimanui, dar cand vei ajunge la final vei intelege, ba chiar vei aprecia, ca ti s-au dat atatea hopuri pe parcurs, pentru ca si ele faceau parte din scoala vietii.

LEU - Priveste azi cu deschidere in jurul tau, pentru ca poti intalni o persoana ce se va dovedi a fi cel mai de incredere ghid intr-un moment de deruta. Datorita sfaturilor pe care ti le ofera cu inima deschisa, datorita experientei sale de viata pe care ti-o impartaseste cu sinceritate, ai multe de invatat. Foloseste-te de indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, sunt retete de succes deja verificate si informatii bine documentate, deci nu are rost nici sa intrebi din alte surse daca e bine asa si nici sa-l privesti cu suspiciune.

FECIOARA - Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti cu gandul in alta parte.

Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe - nu la cei de langa tine, la un plan de viitor - nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva - si nu la prezentul tangibil. Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor.

BALANTA - Bugetul s-a cam terminat si cand faci calcule la finalul unei perioade foarte incarcate din punct de vedere financiar, rezultatele nu suna promitator. Daca tot stii ca mergi pe un teren fragil, poti lua unele masuri de precautie ca sa nu te intinzi mai mult decat ti-e plapuma, sau chiar sa mai renunti la unele cheltuieli, daca pot astepta. Atat banii care vin, cat si cei care pleaca din cont, cunosc unele intarzieri si hopuri enervante, de aceea va trebui sa faci pasi cumpatati ori de cate ori vine vorba de o decizie cu impact financiar.


SCORPION - Chiar daca e agitatie mare in jurul tau si parerile vehiculate par sa se bata in cap, vei descoperi intr-o zi ca era necesara aceasta lupta de idei. Tocmai prin varietatea lor si prin energia emanata de acest conflict de opinii se va ajunge mai repede la o concluzie, pentru ca fiecare isi va pune mai intens mintea la contributie pentru a ajunge la o solutie. Nu privi discutiile cu ceilalti ca pe un atac la persoana, ci ca pe o provocare ce are ca scop gasirea unei solutii care sa multumeasca pe toata lumea.

SAGETATOR - Nu te simti bine in mediul in care te afli azi, ci gandul tau e in cu totul alta parte. Daca ar depinde de tine, ai fugi din acel loc in care planeaza boala, tristetea, saracia, pentru ca te influenteaza negativ mult prea tare, incat iti va strica si tie ziua. Esti o fire impresionabila, ca atare povestile celor din jur - care vad in tine o ureche buna de ascultat sau un umar bun de plans - te vor atinge rapid la coarda sensibila. Nu ai nevoie de asa ceva, pentru ca ai si tu propriile tale probleme, ca atare nu trebuie sa accepti sa te impovareze si cu ale lor.

CAPRICORN - Pregateste-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus. E nevoie de un abandon, sa pui punct aici unei situatii, fara a mai incerca sa redresezi nimic, pentru ca nu mai e in avantajul tau. Un ramas bun categoric, un blocaj total sau destramarea completa a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie sa le iei pe loc.

VARSATOR - Succesul acestei zile cere o implicare totala in tot ce faci, investind toata energia, concentrarea si vointa ta in acel lucru. Numai asa roadele vor fi excelente! Cu incredere deplina in scopul tau cel mare, ai sa vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o placere sa lucrezi in aceste conditii, avand un tel atat de mare de atins si o ambitie imensa de a ajunge acolo prin forte proprii, dar bazandu-te, totodata, cu deplina incredere, in ceilalti.

PESTI - Ai mare grija la felul in care te adresezi unei persoane aflate in impas, pentru ca tonul tau scapa de sub control si tinde spre rautate si agresivitate. Nu merita nimeni sa-i vorbesti asa, nici macar daca ai motive clare sa ataci, deci tempereaza-ti nervii ca nu cumva sa fii luat de val si sa-i reprosezi lucruri de care nu se face vinovat. Orbit de agresivitate, ai putea aluneca spre critici injuste pe care celalalt nu le va tolera si poate reactiona la fel de dur. Nu judeca daca nu ai si dovezi certe in acest sens!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »