Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 4

Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis

Data: 03 Oct 2017, ora 11:02 / Accesari: 127 / Id: 662

Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis

Descriere:

Formatia Flori de Mai este o formatie cu experienta formata din profesionisti cu studii in domeniu. Avem in componenta solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara, instrumentisti si DJ.
Abordam toate genurilor de muzica care se canta la evenimente precum muzica usoara, muzica populara si de petrecere, muzica latino, muzica greceasca.
De aceea, Formatia Flori De Mai incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia .
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Flori de Mai, ajunge treptat sa fie formatia de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor, de aici si de peste hotare, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon si orice alt instrument la cerere.
Suntem atenti la toate detaliile pentru ca muzica noastra sa va faca evenimentul unul de neuitat.

Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, asiguram o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel iar majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta!
Formatie pentru nunta in Bucuresti? Sau in imprejurimi? Contactati-ne pentru a discuta toate detaliile! La cerere se poate asigura si foto-video artistice realizate de profesionisti.
Locatia acestei formatii este in Bucuresti si activam cu preponderenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Bran dar raspundem si la solicitari din alte zone ale tarii.
Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0722/618.657(Stefan Giontaru) adresa de mail - stefangiontaru@yahoo.com
vizionati site-ul nostru oficial http://formatiafloridemai.ro si veti avea o mega-petrecere, alaturi de Formatia Flori de Mai!

Zona de valabilitate:

National

Info pret:

0.00

Contact:

Persoana de contact: Stefan Giontaru
Telefon: 0722/618.657(
E-mail: floridemaioficial@gmail.com
Url anunt: --

Cuvinte cheie:

Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #1
Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #2 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #3 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #4 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #5 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #6 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #7 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #8 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #9 Formatia Flori de Mai pentru nunta ta de Vis #10
inapoi
Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate CelebreCitate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »