Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 2

Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis

Data: 10 Dec 2018, ora 16:20 / Accesari: 80 / Id: 731

Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis

Descriere:

Daca vrei ca alegerea ta, pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Flori de Mai, atunci ai facut alegerea PERFECTA!
Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta!
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor:
* Muzica populara: de suflet si de ascultare
* Sarbe
* Hore
* Muzica de petrecere
* Muzica usoara romaneasca si internationala
* Muzica latino
* Muzica greceasca
* Instrumentale
* Cafe concert
La cerere, asiguram pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie, precum si DJ cu un playlist variat pentru toate gusturile.
Formatia Flori de Mai are in componenta adevarati profesionisti, cu studii muzicale in domeniu: solisti de muzica usoara, solisti de muzica populara, instrumentisti si DJ ce va pot incanta la diferite evenimente: nunti, botezuri, party, receptii, majorate, zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes!
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului!
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Formatia Flori de Mai, ajunge treptat sa fie formatia de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta!
Asiguram la cerere si muzica pentru obiceiurile traditionale (barbieritul ginerelui, gatitul miresei), acordeon si orice alt instrument la cerere.
Locatia acestei formatii este in Bucuresti si activam cu preponderenta in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Bran dar raspundem si la solicitari din alte zone ale tarii.
Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0722/618.657 (Stefan Giontaru) adresa de mail - stefangiontaru@yahoo.com, 0753/161.039 ( Impresar Ana Maria) sau vizionati site-ul nostru oficial http://formatiafloridemai.com si veti avea o mega-petrecere, alaturi de Formatia Flori de Mai!
Facebook Video: https: //www.facebook.com/stefan.giontaru/videos/2142817222663204/UzpfSTc1MDQ0NTExODM5OTI3MDoxNjM5NDI1MDcyODM0NTk5/

Zona de valabilitate:

National

Info pret:

0.00

Contact:

Persoana de contact: Stefan Giontaru
Telefon: 0722/618.657
E-mail: formatiafloridemai@outlook.com
Url anunt: --

Cuvinte cheie:

Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #1
Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #2 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #3 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #4 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #5 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #6 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #7 Formatia Flori de Mai-Alegerea ta pentru evenimente de Vis #8
inapoi
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate CelebreCitate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »