Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
formatii dj sonorizare 4

Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis

Data: 08 Jul 2019, ora 18:32 / Accesari: 39 / Id: 776

Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis

Descriere:

Daca inel ai primit, si nunta ai stabilit, hai fuguta sa alegi si muzica preferata, sa ai o nunta bogata si un eveniment deosebit.
Ileana Popa ofera o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o interpreta de nunta !
Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor:
* Muzica populara: de suflet si de ascultare din zona Ardealului
* Jiene/Invartite/cantece de ciobanie/
* Hore si sarbe de joc
* Muzica de petrecere
* La cerere muzica usoara romaneasca
Interpreta Ileana Popa, originara din Sibiu, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
In palmaresul ei se pot regasi:
* nenumarate si neuitate aparitii tv in programe de folclor
* participarea la concursuri nationale si festivaluri de folclor
* numeroase premii la Festival-Concurs( Diploma de excelenta -"Dobroge, Vatra de Folclor, Premiul 1 la Festivalul National,, Floare de Colt", etc)
Va pot incanta la diferite evenimente: nunti, botezuri, party, receptii, majorate, zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes !
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, dar si mandria de a purta costumul autentic romanesc, au reprezentat ingredientele succesului !
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, Ileana Popa ajunge treptat sa fie interpreta de nunta, potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care da dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Imi ofer serviciile la toate tipurile de evenimente la care sunt invitata, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna in randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ma cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela, optimista, petrecareata, astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
Pentru nunti, petreceri si evenimente, sunati la nr de telefon 0771/351.202 si veti avea o mega-petrecere, alaturi de interpreta Ileana Popa!
Facebook Oficial: https: //www.facebook.com/ileana.popa.376258
Youtube Oficial: https: //www.youtube.com/channel/UCbCrsjGPrD_asG5tDGzOBYg

Zona de valabilitate:

National

Info pret:

0.00

Contact:

Persoana de contact: Ileana Popa
Telefon: 0771/351.202
E-mail: ileanapopaoficial@gmail.com
Url anunt: --

Cuvinte cheie:

Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #1
Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #2 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #3 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #4 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #5 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #6 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #7 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #8 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #9 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #10 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #11 Interpreta Ileana Popa-Artista evenimentelor de Vis #12
inapoi
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate CelebreCitate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »