Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
aranjamente si decoratiuni 1

Gheata carbonica, o idee ingenioasa pentru nunta ta

30 Sep 2011, 4017 accesari

Sfaturi / Gheata carbonica, o idee ingenioasa pentru nunta ta

Gheata carbonica, o idee ingenioasa pentru nunta ta

Topeste atmosfera incendiara din noaptea nuntii cu bauturi pregatite cu gheata carbonica si efectul va fi maxim! Atmosfera creata va fi una de poveste, greu de uitat atat pentru miri cat si pentru invitati. Posibilitatile de a inova cu acest tip de gheta sunt multiple, totul depinde de imaginatia d-voastra. Bauturile vor avea un aspect deosebit, totul va fi efervescent si plin de spuma daca in pahare se adauga granule de gheata uscata; carafele de vin de pe masa nuntasilor vor invalui intreaga masa intr-un abur fin. Tortul poate fi pus in valoare daca pe masa pe care este asezat se plaseaza mici recipiente cu gheata carbonica ce elibereaza fum. Pentru a obtine efectul efervescent in cupele de sampanie se adauga 1-2 granule de gheata; efectul de fum dureaza pana la 4 minute. Bautura pregatita cu aceasta gheata nu este toxica; trebuie sa evitati insa inghitirea granulelor de gheata deorece in contact cu mucoasele gheata provoaca leziuni de tipul degeraturilor. Nu va grabiti, admirati intai spectacolul si apoi savurati bautura! Pentru o nunta de 80 -100 de invitati aveti nevoie de 2-2, 5 kilograme de gheata pentru a servi cel putin doua bauturi de persoana in aceasta maniera spectaculoasa.

Puteti servi un desert deosebit invitatilor, pregatit in fata acestora cu gheata carbonica. O inghetata savuroasa poate fi obtinuta amestecand suc de fructe cu gheata, un desert binevenit in noptile caniculare de vara.

Un parfe de ciocolata pregatit pe loc, innobilat cu fructe de padure va face deliciul invitatilor indiferent de sezon.

Daca meniul nuntii este organizat tip bufet suedez, fructele pot fi servite pe platouri pe care s-au asezat cristale de gheata; in acest fel fructele se mentin reci numai bune pentru a fi mancate si modul de prezentare va fi spectaculos atragand atentia tuturor invitatilor. Valsul mirilor va arata senzational daca acestia sunt invaluiti intr-o fum care creeaza senzatia de plutire pe ringul de dans. Efectul poate fi obtinut cu ajutorul unei masini de fum care functioneaza pe baza de gheata carbonica sau folosind granule de gheata care sunt puse in boluri cu apa fierbinte, plasate in colturile ringului de dans. O ceata diafana va invalui ringul de dans si sala, in functie de capacitatea masinii de fum, pana la 1 metru inatime.Combinatia fumului oferit de gheata cu efectul de lumini al salii, muzica si dansul va fi unul de basm, invitati d-voastra vor fi profund impresionati.

Desi aceasta gheata produce efecte spectaculoase, nu este toxica. Dar pentru a evita situatiile neplacute de orice fel trebuie sa cunoasteti anumite informatii despre modul de manipulare si de intrebuintare. Gheata carbonica este dioxid de carbon solidificat, aceasta nu se topeste, se evapora de aceea trebuie pastrata in ambalajul original pana in momentul folosirii, intr-un loc racoros; nu o tineti in frigider, poate deregla termostatul aparatului de racire. Gheata trebuie folosita doar in lichide; nu o manipulati cu mainile goale, folositi intotdeauna manusi! Pretul acestui produs este accesibil, o cutie de 18 kilograme costa in jur de 250 ron, pret care include si pachetul termorezistent.

Daca doriti ca seara nuntii sa fie cu adevarat deosebita, gheata carbonica poate fi acel acel element care sa confere nuntii d-voastra o nota de originalitate!

Detalii mai multe despre acest produs si modalitatea lui de procurare gasiti accesand: www.dry-ice.ro

Gheata carbonica, o idee ingenioasa pentru nunta ta #1gheata carbonica #2
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »