Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
foto video 2

Publicitatea prin materiale promotionale

25 Oct 2011, 3235 accesari

Sfaturi / Publicitatea prin materiale promotionale

Publicitatea prin materiale promotionale

In conditiile economiei actuale concurenta in toate domeniile de activitate este acerba. Reusita unei afaceri depinde si de buna promovare a imaginii companiei, a serviciilor si a produselor oferite prin intermediul campaniilor publicitare lansate in mass media sau pe internet.

Una dintre cele mai clasice metode de publicitate, al carei efect maxim a fost demonstrat in timp, este oferirea de materiale promotionale. Prin aceasta metoda se reuseste, intr-o maniera atractiva pentru clienti, transmiterea eficienta a unor informatii legate de activitatea si produsele sau serviciile companiei. Importanta crescanda a publicitati in economie a dus la organizarea unor targuri internationale de materiale promotionale, unde producatorii de astfel de articole isi prezinta oferta de produse.

Oferta de materiale promotionale este foarte variata, incluzand articole intrebuintate in diferite domenii de activitate. Varietatea acestor produse reprezinta un avantaj pentru clientii care, cu usurinta, vor gasi acele produse care se potrivesc cel mai bine cu imaginea companiei sau cu mesajul pe care vor sa il transmita prin intermediul campaniei publicitare. Oferta de materiale promotionale a companiei SC Keops Star include o gama variata de produse care pot fi folosite in campanii de branding sau imagine. Articolele comercializate se detaseaza de produsele similare aflate pe piata prin calitatea deosebita, design si versatilitate.


Materialele promotionale potrivite folosite in scopuri publicitare reprezinta o garantie a succesului campaniei de publicitate. Aceste produse trebuiesc alese in functie de specificul activitatii companiei, produsul sau serviciul promovat sau mesajul pe care compania doreste sa il transmita clientilor. Unele materiale promotionale pot fi folosite sezonier, fiind recomandate in campaniile de publicitate derulate in anumite perioade ale anului. In acesata categorie intra articolele de plaja sau cele care sunt personalizate pentru perioada sarbatorilor de 8 Martie, Paste sau Craciun. Articolele de birotica si papetarie, agendele, articolele spa sau cele din categoria voiaj sau moda pot fi oferite clientilor in orice perioada a anului.

Materialele promotionale au intrebuintari multiple; aceste produse pot reprezenta piesa de rezistenta a campaniilor de publicitate pentru fidelizarea clientilor existenti si largirea portofoliului de clienti al firmei. Aceste produse pot fi oferite in cadrul evenimentelor organizate cu prilejul inaugurarii unui sediu nou sau a lansarii unui nou produs. Unele firme investesc in imaginea companiei si ofera angajatilor materiale promotionale, personalizate cu insemnele companiei.

SC Keops Star comercializeaza materiale promotionale din diferite categorii - birotica si papetarie, voiaj, moda, electronice, produse spa, eco care pot fi livrate clientului in culoarea si marimea dorita. Firma ofera consultanta de specialitate si servicii de personalizare a produselor: timbru sec, tipar digital, tampografie, serigrafie, transfer termic, folio si gravura.

Publicitatea prin materiale promotionale #1Geanta troler #2Suport pix cu ceas #3Marker and pen #4
Autor: C. Andreea Ioana
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »