Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Advertising prin produse promotionale vitality

01 Feb 2012, 1430 accesari

Sfaturi / Advertising prin produse promotionale vitality

Advertising prin produse promotionale vitality

La inceput de an ne simtim plini de energie si vitalitate, dornici sa punem in practica proiecte si idei noi. Acest moment reprezinta pentru firme, indiferent de domeniul in care activeaza, momentul optim pentru organizarea de campanii de publicitate. SC Keops Star Srl vine in intampinare clientilor sai cu o gama variata de produse promotionale care sa exprime tonusul si vitalitatea caracteristice inceputului de an. Produsele promotionale vitality din catalogul Cool ofera multiple idei pentru campaniile de publicitate si pentru organizarea de promotii.. Firmele din zona wellness, sport, spa, industria farmaceutica si cosmetica vor gasi in mod special in catalogul Cool produse promotionale vitality potrivite pentru campanii publicitare si promotii.

Doamnele si domnii, indiferent de calitatea lor de clienti, angajati sau parteneri de afaceri, vor fi impresionati sa primeasca drept cadou promotional un set de manichiura, un set spa sau un set de baie. Seturile de manichiura au o prezentare deosebita, ustensilele de manichiura fiind oferite in elegante cutii din piele ecologica, de diferite marimi si culori. Produse promotionale vitality bine reprezentate in catalogul Cool sunt gentile pentru produse cosmetice, periile de par si oglinzile. In catalog puteti gasi o varietate de modele, culori si marimi din care puteti alege produsul promotional vitality care considerati ca va reprezinta cel mai bine tematica campaniei de publicitate.

Produse promotionale vitality deosebite, prezente in catalog, sunt cutiile de bijuterii confectionate din lemn; aceste produse pot fi cadouri inspirate de Sfantul Valentin sau de 8 Martie pentru clientele, angajatele si colaboratoarele firmei dumneavoastra. Aceste produse promotionale vitality sunt de o calitate deoesebita fiind importate de catre compania SC Keops Star Srl de la producatori de renume din industria produselor promotionale.

Firmele cu profil farmaceutic gasesc in gama de produse promotionale vitality, articole care pot fi folosite cu succes in cadrul promotiilor si a campaniilor de publicitate. La achizitionarea de produse farmaceutice de o anumita valoare, din farmacii sau din depozitele de medicamenete, este binevenita oferirea ca bonus, a unor produse promotionale de tip: cutiute pentru medicamente, plasturi si pansamente, termometre, aparate pentru masurat presiunea sangelui si kituri de prim ajutor.

Primavara se apropie cu pasi repezi si asemeni naturii care se imbraca in haine de sarbatoare, domnii si doamnele vor fi mai preocupati de felul in care arata, aceasta tendinta manifestandu-se printr-un consum crescut de produse cosmetice. Achizitioanrea de produse cosmetice poate fi incurajata, de firmele din domeniu, prin organizarea de promotii atractive, clientii primind ca bonus produse promotionale vitality la achizitioanarea articolelor cosmetice: genti cosmetice, oglinzi de buznuar, perii de par, pensule si perii pentru machiaj, seturi de baie sau seturi spa. In gama de produse promotionale vitality gasiti o diversitate de astfel de produse din care puteti alege produsul ideal pentru promovarea firmei d-voastra.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »