Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Oferiti potentialilor clienti produse promotionale in loc de martisoare

27 Feb 2012, 1633 accesari

Sfaturi / Oferiti potentialilor clienti produse promotionale in loc de martisoare

Oferiti potentialilor clienti produse promotionale in loc de martisoare

Luna martie sarbatoreste dragostea si frumusetea, zilele de 1 Martie si 8 Martie fiind dedicate doamnelor si domnisoarelor din viata noastra. Cele doua sarbatori reprezinta momentele ideale pentru a le bucura pe cele dragi noua, oferindu-le martisoare, cadouri si flori. Multe firme, care comercializeaza servicii si produse destinate femeilor, lanseaza in luna martie produse si servicii noi profitand de aceste doua sarbatori pentru o mai buna promovare a noilor produse. Promotiile sunt organizate in jurul unor produse promotionale care reprezinta un centru de interes pentru doamne: produse cosmetice, articole textile, produse de machiaj, produse pentru casa. SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o varietate de produse promotionale, deosebite ca design si calitate; aceste produse promotionale de tip seturi spa, seturi de baie, seturi manichiura, perii de par, perii pentru machiaj, oglinzi, pensule si perii pentru machiaj sunt potrivite pentru a fi oferite doamnelor de 1 Martie sau 8 Martie, in locul martisorului traditional.

Luna martie reprezinta momentul perfect pentru promovarea de servicii si produse destinate femeilor; oferirea de produse promotionale in cadrul campaniilor de promovare creste impactul actiunii publicitare asupra clientilor care sunt incurajati sa consume mai mult.

Firmele care activeaza in zona produselor cosmetice sau a articolelor textile pot profita de acest moment pentru organizarea de promotii de Martisor si 8 Martie. Oferind produse promotionale in cadrul campaniilor de publicitate, aceste firme vor contribui in mod cosiderabil la promovarea mai buna a produselor si la cresterea incasarilor.

Oferirea de produse promotionale clientilor, partenerilor de afaceri si angajatilor a devenit o practica comuna in spatiul de afaceri romanesc. 1 Martie si 8 Martie reprezinta pentru firme un prilej pentru a oferi tuturor colaboratorilor produse promotionale personalizate cu insemnele firmei sau cu sloganul promotiei; aceste martisoare speciale pot fi alese din gama variata de produse promotionale pusa la dispozitia clientilor de SC Keops Star Srl . Consultand oferta firmei de pe site-ul www.promotional-zone.ro veti gasi, cu siguranta, cele mai potrivite produse promotionale pentru exprimarea mesajului campaniei d-voastra. Produsele promotionale oferite pot fi in ton cu sarbatoarea Martisorului sau pot fi produse de tipul instrumentelor de scris sau articolelor pentru birou, produse care sunt intotdeauna binevenite.

Pentru a creste impactul campaniei de publicitate asupra clientilor se recomanda personalizarea roduselor promotionale cu elemente specifice ale campaniei sau cu insemnele companiei- sigla si slogan. Personalizarea produselor se face, in functie de felul acestora, prin prodcedee de tip tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »