Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Lenjeria perfecta pentru mirese

01 Mar 2012, 4355 accesari

Sfaturi / Lenjeria perfecta pentru mirese

Lenjeria perfecta pentru mirese

Piesa de rezistenta a nuntii este rochia de mireasa, dar in functie de cum alegem lenjeria potrivita pe care o purtam pe dedesubt, punem rochia de mireasa si silueta in valoare sau nu. Lenjeria perfecta pentru mirese este acea lenjerie care confera atat confort si lejeritatea miscarilor cat si o armonie perfecta a rotunjimilor corpului.

Sutienul purtat pe sub rochia de mireasa are o importanta deosebita pentru imaginea bustului si a felului in care rochia se aranjeaza in partea superioara a corpului. Una din regulile de baza este aceea ca sutienul sa fie de aceeasi culoare cu cea a rochiei de mireasa; in acest fel evitam neplacuta situatie in care, in cazul uneui material mai transparent al rochiei, se observa diferenta dintre culoarea rochiei si cea a lenjeriei. Lenjeria perfecta pentru mirese este lenjeria care te imbraca ca o a doua piele.

Alegerea sutienului potrivit este importanta nu numai pentru felul in care va arata rochia de mireasa ci si pentru sanatate. Un sutien nepotrivit poate provoca dureri de spate si de piept, alergii, probleme de respiratie sau adoptarea unei pozitii incorecte a spatelui si a umerilor. Sutienul trebuie sa fie un articol de lenjerie confortabil, sa lase pielea sa respire, confectionat din materiale moi, antialergice, cu o croiala care respecta linia naturala a sanului. Fie ca e vorba de sutiene clasice sau de cele cu push-up, nu uitati sa alegeti marimea potrivita bustului dumneavoastra! Bustul trebuie sa umple cupa sutienului, daca sanii sunt presati si deformati sau daca ramane spatiul in cupa inseamna ca nu ati ales marimea corespunzatoare. Un sutien care intra in categoria lenjeria perfecta pentru mirese este un sutien de calitate, cu o croiala adecvata modelului rochiei de mireasa pe care o purtati si nu in ultimul rand potrivit bustului dumneavoastra: unui bust generos i se potriveste un sutien cu bretele si o banda mai lata, dintr-un material mai rezistent, in timp ce femeile cu sani mici ar trebui sa poarte un sutien cu push-up, cu bretele fine si delicate.

In functie de modelul rochiei se recomanda purtarea unui sutien clasic cu bretele sau a unuia cu bretele detasabile. Nimic nu e mai neplacut decat sa vezi bretele sutienului, in cazul in care rochia este foarte decoltata in partea superioara. Pentru a putea spune despre articolele de lenjerie cumparate ca sunt lenjeria perfecta pentru mirese, aceste produse trebuie probate la cumparare. Cumpararea unei lenjerii scumpe pe neprobate reprezinta un risc prea mare! Chair daca alegeti masura care credeti ca va vine, modelul va poate dezavantaja! Ordinea corecta este achizitionarea lenjeriei si apoi probarea rochie de mireasa cu lenjeria pe care intentionati sa o purtati in ziua nuntii; in acest fel veti avea o imagine clara asupra felului in care se aseaza rochia.

Atunci cand vorbim despre lenjeria perfecta pentru mirese ne referim si la slip. Fie ca formeaza set cu sutienul, fie ca e cumparat separat acesta trebuie sa satisfaca doua conditii - comfort si mascarea imperfectiunilor posteriorului. Alegeti un slip de culoarea pielii, dintr-un material usor stretch care sa confere suplete formelor, dar in acelasi timp sa nu comprime prea tare zonele proeminente astfel incat sa dea senzatia ca este prea mic. Se recomanda ca partea slipului care care vine in contact cu zona intima sa fie dublata de un material din bumbac, antialergic. Firmele care produc lenjerie au scos pe piata slipi confectionati dintr-un material care contine poliamida si elastan, fara cusaturi care vin ca turnati pe corp. Lenjeria perfecta pentru mirese este lenjeria invizibila, care nu formeaza cute si pliuri ale pielii sau ale articolelor de imbracaminte purtate peste ea. Indiferent ca aveti o silueta delicata sau una mai voluptoasa, evitati sa purtati lenjerie de tip tanga, pentru ca aceasta se potriveste doar celor cu un posterior perfect. Un slip mai plin ridica fesele si daca are talia mai inalta strange abdomenul, conferind suplete, o mai mare siguranta si mobilitate.Lenjeria modelatoare poate fi o optiune pentru acele mirese care doresc un plus de suplete; puteti alege un corset cu bretele sau fara bretele sau un slip cu picior si bustiera.

Lenjeria perfecta pentru mirese este usor imbracat, lejera si mascheaza acele probleme pe care dorim sa le ascundem. Este confectionata dintr-un material de calitate, placut la contactul cu pielea si are marimea potrivita. Avand in vedere ajitatia zilei nuntii si efortul pe care il fac miresele, lenjeria trebuie sa asigure atat libertate totala de miscare cat si siguranta miscarilor. Unul din producatorii romani de lenjerie de o calitate deosebita, cu preturi accesibile este Jolidon; detalii mai multe referitoare la preturi si colectii gasiti pe www.jolidon.store.ro si www.jolidon.com.

Lenjeria perfecta pentru mirese #1lenjerie jolidon #2lenjerie jolidon #3lenjerie jolidon #4lenjerie jolidon #5lenjerie dama #6lenjerie dama #7lenjerie jolidon #8lenjerie jolidon #9lenjerie jolidon #10lenjerie jolidon #11lenjerie jolidon #12
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: poze: www.jolidon.store.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »