Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Promoveaza-ti afacerea folosind produse promotionale electronice

16 Mar 2012, 1533 accesari

Sfaturi / Promoveaza-ti afacerea folosind produse promotionale electronice

Promoveaza-ti afacerea folosind produse promotionale electronice

Traim in era tehnologiilor de varf, era in care toate informatiile sunt mai usor de obtinut accesand internetul. Multi dintre noi suntem familiarizati cu modalitatea de functionare a unui calculator si cu posibilitatile de informare oferite de internet. Firmele au vazut in aceasta explozie informatica un prilej pentru a-si promova serviciile si produsele. Campaniile de publicitate organizate pentru promovarea imaginii firmei in cadrul carora se ofera produse promotionale electronice sunt pline de inspiratie deoarece astfel de produse sunt binevenite oricand, putand fi oferite cu succes in orice perioada a anului.

SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse promotionale electronice, utile si cu un design deosebit. In oferta de produse promotionale electronice a firmei SC Keops Star SRL se gasesc urmatoarele categorii de produse: calculatoare, ceasuri de mana, ceasuri de masa, ceasuri de perete, mini statii meteo, mouse USB, camera web, radio, MP 3, USB si set de calatorie pentru laptop.

Dintre produsele promotionale electronice categoria de ceasuri de masa si ceasuri de perete este foarte bine reprezentata. In catalogul de produse promotionale Cool 2012 exista o diversitate de astfel de produse care pot reprezenta sursa de inspiratie pentru organizarea campaniilor de publicitate.

Avantajul acestor produse promotionale electronice este acela ca pot fi oferite tuturor, atat colaboratorilor firmei - parteneri de afaceri si angajati, cat si clientilor fideli. Astfel de produse promotionale nu prisosesc niciodata si sunt folosite zilnic, doua aspecte care le transforma in canditatele ideale pentru pozitia de produse promotionale electronice oferite in cadrul unei campanii de publicitate.

Ceasurile de masa si ceasurile de perete prezentate in catalogul de produse promotionale Cool 2012 se remarca prin calitate, design deosebit si caracteristici functionale. Persoanele moderne, pasionate de tehnica, pot opta pentru ceasurile prevazute cu display; ceasurile digitale pot avea si functia de calendar sau cea de termometru. Daca sunteti adeptii modelelor clasice puteti alege unul din ceasurile care respecta linia ceasurilor clasice, cu ace, un ceas analog. Aceste produse se remarca prin simplitate si eleganta, au suportul, in functie de model, din lemn, plastic sau metal; unele produse promotionale electronice combina functia de ceas cu cea de rama foto.

Produse promotionale electronice deosebite care pot fi oferite persoanelor speciale sunt ceasurile de masa analog Delhi sau Royal care sunt oferite clientilor in cutii de lemn lucrate manual. Un alt model de ceas care atrage atentia este ceasul analog in forma de conserva, un produs ingenios care cu siguranta va impresiona.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »