Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Acum este sezonul, promoveaza-te cu articole promotionale de vara

07 May 2012, 1652 accesari

Sfaturi / Acum este sezonul, promoveaza-te cu articole promotionale de vara

Acum este sezonul, promoveaza-te cu articole promotionale de vara

Apropierea verii ne duce cu gandul la vacanta si la modul in care ne vom petrece timpul liber; pregatirile pentru concediu se fac cu cateva luni inainte daca dorim sa beneficiem de reduceri de pret la pachetele turistice, cazare si transport. Achizitionarea obiectelor de sezon, cele folosite exclusiv pe perioada vacantei la mare sau la munte, se face de obicei aproape de momentul plecarii deoarece comerciantii lanseaza pe piata oferte cat mai atractive, unele dintre ele incluzand si oferirea de produse promotionale de vara. SC Keops Star SRL prin oferta sa de produse promotionale de vara vine in intampinarea celor care doresc sa isi promoveze produsele si serviciile, organizand pe perioada verii campanii de publicitate ce presupun oferirea de produse promotionale de vara. In cataloagele de produse promotionale ColourFul Seasons si Cool veti descoperi o diversitate de produse promotionale de vara atractive din punct de vedere al designului si a culorilor. Produsele promotionale de plaja prezente in oferta firmei sunt: umbrele, scrumiere, prosoape covorase, ochelari de soare, slapi, genti de plaja, sezlonguri, perne gonflabile, racitoare pentru plaja si evantaie; aceste produse pot fi studiate in detaliu accesand site-ul firmei www.

promotional-zone.ro. Pe langa produsele care sporesc confortul pe plaja, in cataloagele de produse promotionale ColourFul si Cool veti gasi si produse promotionale de vara care sunt folosite pentru a desfasura diverse activitati, in aer liber, in vacanta: discuri Frisbee, seturi ping- pong, seturi badminton, mingii de plaja si mingii de apa gonflabile. Pentru cei care doresc sa isi petreaca vacanta de vara la munte, SC Keops Star SRL ofera o gama variata de produse promotionale de vara care pot fi folosite in zona montana: paturi de diferite marimi si culori, seturi de picnic, prevazute cu toate cele necesare luarii unei gustari in aer liber, rucsacuri si produse de tip binoclu sau bete de mers, utile celor care practica drumetiile pe munte. Din gama de produse promotionale de vara prezente in oferta firmei fac parte si produsele promotionale de vara pentru copii; aceste produse sunt atractive pentru cei mici prin design si prin culoare. Copiii vor fi incantati sa se joace cu mingiile de plaja sau cu mingiile de apa gonflabile pe care sunt ilustrate personaje din lumea lor. Saltelele si aripioarele gonflabile pentru inot ii vor incuraja pe cei mici sa se joace in apa cat mai mult. Produsele promotionale de vara pot reprezenta o idee buna pentru campaniile de publicitate derulate in perioada sezonului estival, in special pentru firmele care comercializeaza produse si servicii solicitate cu precadere pe perioada verii.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »