Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta

16 May 2012, 2031 accesari

Sfaturi / Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta

Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta

Odata cu venirea verii planurile de vacanta incep sa prinda contur din ce in ce mai bine. Indiferent de locatia aleasa pentru petrecerea vacantei, cu totii dorim sa ne simtim cat mai relaxati, deconectati de universul activitatilor cotidiene, obositoare si stresante. Daca unii aleg sa leneveasca in adevaratul sens al cuvantului in vacanta, altii isi doresc o vacanta plina de activitati antrenante care sa ii ajute sa intre in forma. SC Keops Strar SRL propune in catalogul de produse promotionale ColourFul Seasons 2012 o diversitate de produse promotionale pentru vacanta; aceste produse promotionale sunt grupate in doua categorii- categoria Summer si categoria Leisure. Produsele promotionale pentru vacanta pot fi folosite de catre comercianti pe perioada verii pentru promovarea unor servicii si a unor produse, pentru promovarea imaginii firmei sau pentru fidelizarea clientilor. Clientii vor fi tentati de catre ofertele care presupun acordarea de produse promotionale pentru vacanta. Articolele de tip rucsacuri, seturi de picnic, genti cu racire, articole de plaja gonflabile, palarii pentru soare, termosuri, cani termoizolante si cutite de buzunar multifunctionale sunt produse promotionale pentru vacanta foarte utile in concediul petrecut la mare sau la munte.

Gama de produse promotionale ColorFul Seasons contine produse promotionale pentru vacanta destinate pasionatilor de drumetiile pe munte si de camping. Seturile polar confectionate din fleece, un material usor si calduros, asigura confortul celor care doresc sa isi petreaca vacanta la cort, in mijlocul naturii. Aceste seturi sunt usor de depozitat datorita husei speciale care insoteste produsul. Sticlele din aluminiu de diferite capacitati si culori sunt utile pentru persoanele active, mereu in miscare. Capacele acestor sticle au un sistem de inchidere deosebit care asigura atat usurinta utilizarii sticlei, cat si integritatea continutului. In catalogul ColourFul Season gasim si produse promotionale pentru vacanta utile pentru cei care se aventureaza in excursii nocturne; brelocurile, sepcile si vestele cu elemente relectorizante sunt indispensabile celor care isi petrec vacanta in natura. Produse promotionale pentru vacanta, deosebite, sunt lanternele, ruletele, busolele si cutitele multifunctionale de buzunar. Cutitele de buzunar sunt articole care nu trebuie sa lipseasca din echipamentul de vacanta al tuturor celor care se relaxeaza in mijlocul naturii. Busolele au fie un aspect clasic, fie un aspect modern, asemator unui ceas. Oricare dintre produsele promotionale pentru vacanta din catalogul ColourFul Seasons poate fi folosit cu succes ca material promotional in campanii de publicitate sau in campaniile de branding. Clientilor interesati SC Keops Star SRL le ofera si servicii de personalizare a produselor promotionale pentru vacanta.

Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta #1Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta #2Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta #3Promoveaza-ti afacerea prin produse promotionale pentru vacanta #4
Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »