Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Publicitate prin instrumente de scris

12 Jul 2012, 2939 accesari

Sfaturi / Publicitate prin instrumente de scris

Publicitate prin instrumente de scris

Momentele importante din viata sunt marcate de semnarea unor acte oficiale, acea semnatura schimband cursul existentei noastre. Un instrument de scris de calitate este mai mult decat un accesoriu, este un adevarat prieten care te insoteste in astfel de momente, oferindu-ti incredere in propriile decizii. SC Keops Star Srl ofera clientilor interesati ocazia achizitionarii unor instrumente de scris deosebite, unice pe piata romanesca de profil. Instrumentele de scris ColourFul Season pot fi oferite cu succes clientilor, partenerilor de afaceri sau angajatilor in scopuri promotionale, in cadrul campaniilor de publicitate organizate de firma dumneavoastra. Folosind astfel de cadouri promotionale transmiteti intr-o maniera eleganta si de bun gust mesajul campaniei de publicitate.

Instrumentele de scris ColourFul Season se disting prin nota eleganta a designului creat de stilistii de talie internationala. Designul instrumentelor de scris pentru doamne, realizat de Fatima Lopez, este inspirat de femeia de afaceri moderna si imbina feminitatea cu tenacitatea si cu inteligenta. Instrumentele de scris ColourFul Season combina intr-o maniera armonioasa culoarea cu notele argintii dominante si materialele de foarte buna calitate.

Instrumentele de scris de tip roller pen sau ball pen reprezinta cadoul ideal pentru orice femeie de afaceri. Unele produse sunt grupate in seturi de scris, oferite intr-un etui elegant usor de folosit si de depozitat.

Catalogul de produse promotionale ColourFul Season contine instrumente de scris special create pentru domni. Intrumentele de scris de tip roller pen si ball pen poarta denumiri puternice, masculine, inspirate de omul de afaceri modern si elegant: Graphic, Dot, Line, Aluminum si City. Designul acestor instrumente de scris ColourFul Season este realizat de creatorul de moda Jose Antonio Tenete si se remarca prin finetea detaliior si prin nuantele folosite. Elementele metalice prezente in designul instrumentelor de scris confera produselor o nota de deistinctie.

Instrumentele de scris ColourFul Season din gama Write sunt alegeri potrivite pentru campania dumneavoastra de advertising, produse de calitate superioara care vor contribui intr-un mod eficient la crearea unei imagini profesioniste a companiei, a serviciilor si a produselor pe care le promovati. Toate instrumentele de scris ColourFul Seasons sunt oferite clientilor in cutii cadou elegante.

Instrumentele de scris ColourFul Seasons, comercializate de SC Keops Star SRL, pot reprezenta elementul central al campaniei dumneavoastra de publicitate. Instrumentele de scris ColourFul Season sunt produse utile, elegante si deosebite ca design. Oferind clientilor, angajatilor si colaboratorilor astfel de cadouri promotionale veti mari considerabil sansele de reusita ale actiunilor publicitare organizate de firma dumneavoastra.

Autor: SC Keops Star SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »