Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Produse promotionale pentru birou folosite in campanii de publicitate

23 Feb 2013, 5311 accesari

Sfaturi / Produse promotionale pentru birou folosite in campanii de publicitate

Produse promotionale pentru birou folosite in campanii de publicitate

Succesul unei afaceri in domeniul nuntilor si nu numai, presupune o idee inspirata, multa munca, perseverenta, capital de investitii si o buna strategie de marketing. Acestor elemente li se adauga o promovare inteligenta a serviciilor si a bunurilor comercializate de catre firma ; activitatea de publicitate trebuie indreptata catre un public tinta, folosind-se produse promotionale de buna calitate prin intermediul carora se transmite consumatorilor, cat mai eficient cu putinta, mesajul campaniei de publicitate.

SC Keops Star SRL pune la dispozitia clientilor interesati o gama diversa de produse promotionale din categoriile: moda, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou si eco. In efortul continuu si sustinut de a satisface si cei mai exigenti clienti, firma comercializeaza produse promotionale unice pe piata romaneasca de publicitate. De asemeni, SC Keops Star SRL ofera clientilor servicii de branding, creatie, grafica, outdoor advertising si de organizare evenimente corporate.

Diversitate ofertei de produselor promotionale a firmei reprezinta un avantaj pentru clientii care vor putea gasi in cataloagele de produse promotionale Colourful Season si Cool idei multiple pentru pentru organizarea campaniilor de publicitate.


Printre produsele care se afla in oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL se numara si produsele promotionale pentru birou de tip agende de birou datate si nedatate, instrumente de scris, carnetele notite si suporti, mape conferinta, ustensile pentru prezentari, suporti carti de vizita, suporti CD/DVD, lanyarduri, calculatoare, produse din sticla pentru gravura 3D si seturi de calatorie pentru laptop. Companiile care isi desfasoara activitatea in zona de top business pot oferi produse promotionale pentru birou clientilor si colaboratorilor in cadrul campaniilor de publicitate derulate pentru consolidarea imaginii companiei sau pentru promovarea serviciilor si a produselor acesteia.

O buna metoda de a promova politica companiei si de a consolida spiritul de echipa dintre angajati este oferirea de catre companie a produselor promotionale pentru birou personalizate pentru folosinta zilnica a angajatilor, in activitatea de birou.
Un moment potrivit de a oferi cadouri promotionale colaboratorilor il reprezinta evenimentele corporate organizate pentru promovarea companiei. Un astfel de gest va avea impact maxim asupra celor care vor primi astfel de cadouri promotionale. Oricare dintre produsele promotionale pentru birou, prezente in oferta firmei, postata on-line pe www.promotional-zone.ro, poate reprezenta o idee reusita de cadou promotional.

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »