Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Cadouri promotionale oferite de Martisor

05 Mar 2013, 5255 accesari

Sfaturi / Cadouri promotionale oferite de Martisor

Cadouri promotionale oferite de  Martisor

Inceputul primaverii reprezinta pentru comercianti un moment potrivit pentru lansarea de noi servicii si de noi produse. De 1 Martie si de 8 Martie se inregistreaza vanzari crescute in domeniile de activitate ce comercializeaza produse si servicii destinate doamnelor si domnisoarelor. Firmele care activeaza in zona de sanatate, de spa si de frumusete profita de aceste momente pentru a face publicitate produselor lor. Cadourile promotionale oferite clientelor reprezinta o modalitate buna pentru a creste vanzarile si interesul fata de produsele noi lansate pe piata. Cadourile promotionale pot contine produse de tipul celor aflate in oferta de produse promotionale a firmei SC Keops Star SRL; in cataloagele de produse promotionale Cool, ColourFul Season, Hidea si Yes veti gasi produse promotionale interesante, calitative, cu un design deosebit, produse ce se potrivesc perfect acestor momente. Oferta de produse promotionale a firmei SC Keops SRL este postata on -line pe www.promotional-zone.ro

Clientele de orice varsta vor fi incantate sa descopere in cadourile promotionale rame foto, produse cosmetice, articole textile, produse de machiaj sau produse pentru casa. Cadourile promotionale oferite celor care activeaza in zona business pot contine produse promotionale folosite in activitatea zilnica de birou.

O agenda si un set de instrumente de scris vor reprezenta intotdeauna un cadou promotional inspirat pentru o femeie activa si moderna. In cataloagele de produse promotionale Didex si Europa Entreprise gasiti numeroase idei de cadouri promotionale.

Luna martie este luna in care se sarbatoreste femeia si frumustea; peisajul urban este inveselit de culorile primaverii si de zambetul doamnelor si al domnisoarelor care poarta cu bucurie un buchet de flori in brate si un martisor in piept. In aceasta luna, pentru a fi in ton cu atmosfera generala prilejuita de sarbatorile de 1 Martie si de 8 Martie, firmele ofera cadouri promotionale doamnelor si domnisoarelor care activeaza in cadrul firmei in calitate de angajate sau de colaboratoare. Aceste cadouri pot fi personalizate cu mesaje speciale potrivite momentului sau cu insemnele firmei. Un astfel de gest reprezinta o dovada de consideratie, de apreciere; in acest mod se respecta traditia de a oferi in luna martie un cadou femeilor importante din viata noastra.

SC KeopsStar SRL pune la dispozitia clientilor servicii complete pentru a promovara imaginea firmei d-voastra. Specialistii societatii va ofera consultanta in vederea alegerii celui mai potrivit produs promotional pentru campania d-voastra de publicitate ; de asemeni societatea ofera clientilor servicii de personalizare a produselor promotionale prin procedeele de tip tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor: SC KEOPS STAR SRL
Sursa: Produse Promotionale
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »