Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
sfaturi

Cadouri promotionale MCollection care pot fi oferite de furnizorii de serviicii nunti

31 Oct 2013, 6057 accesari

Sfaturi / Cadouri promotionale MCollection care pot fi oferite de furnizorii de serviicii nunti

Cadouri promotionale MCollection care pot fi oferite de furnizorii de serviicii nunti

Originalitatea si capitalul investit intr-o afacere nu reprezinta obligatoriu garantia succesului ; in lipsa unei bune strategii de publicitate pentru promovarea imaginii firmei si a produselor acesteia exista riscul de a da gres. Prin intermediul publicitatii se contureaza o imagine profesionista a firmei, serviciile si produsele acesteia devenind cunoscute clientilor. SC Keops Star SRL ofera clientilor o gama variata de produse promotionale din categoriile: moda, vitality, agende, birou, instrumente de scris, voiaj, electronice, birou si eco.

O preocupare constanta a firmei SC Keops Star SRL este aceea de a imbunatati oferta de produse promotionale oferite clientilor si colaboratorilor iar pentru realizarea acestui obiectiv firma participa la expozitii si targuri internationale, mentinand legatura cu producatorii de top din domeniul produselor de publicitate ; oferta de produse promotionale si servicii de publicitate poate fi consultata accesand site-ul firmei www.promotional-zone.ro

Catalogul de produse promotionale MCollection ofera celor interesati idei de cadouri promotionale originale. Sectiunea Time &Electronics cuprinde o varietate de produse promotionale de tip ceas, termometru, calculator, casti, aparat radio, rama foto si statie meteo.

Produsele promotionale din sectiunea Time & Electronics ce poarta semnatura CrisMa sunt produse deosebite, multifunctionale. Un cadou promotional original este setul de birou din lemn ce contine ceas, suport din lemn pentru pix si sertar pentru carti de vizita. Produse promotionale interesante sunt ceasurile de perete CrisMa prevazute cu functia world time, cu termometru si cu higrometru.

Calculatoarele de birou reprezinta o categorie de produse promotionale foarte bine reprezentata in sectiunea Time &Electronics. Aceste produse promotionale au forme, culori si marimi diverse ; unele respecta linia clasica a calculatoarelor de birou, altele au un design modern, surprinzator.

Produsele promotionale MCollection din sectiunea Time & Electronisc pot reprezenta cadoul promotional ideal oferit colaboratorilor, angajatilor si clientilor, la inceputul anului sau cu ocazii speciale cum sunt sarbatorile de iarna sau cele de Paste. Personalizarea acestor produsele promotionale cu insemnele companiei va reprezenta un plus, impactul produs asupra celor care le vor folosi fiind maxim.

SC Keops Star SRL ofera clientilor o gama completa de servicii ce include consultanta de specialitate pentru organizarea de evenimente corporate, campanii de branding si servicii de personalizare a produselor promotionale, procedeele folosite fiind tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor: Produse Promotionale
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »