Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

5 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii

03 Sep 2008, 4465 accesari

Stiri / 5 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii

5 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii

Cu siguranta esti o mireasa moderna si ai de gand sa organizezi si un party de ramas-bun spus burlaciei. Asa ca strange-ti toate prietenele, inchiriati un loc super si da de inteles ca nu ar strica si niste baieti chipesi prin jurul tau. Cum va fi si pana unde vei ajunge, te priveste... Vreau doar sa iti dau cateva idei de little black dress pentru un eveniment extrem de... serios:


1.Stralucire:

Nu se poate o noapte a burlacitelor fara sclipici. Ca esti toata numai zambet, e de inteles. Dar ai grija sa sclipesti si fizic. Nu e vorba sa iti faci baie in sclipici, doar sa nu uiti de un ruj stralucitor sau un fard puternic, iar daca esti mai clasica, alege o rochie cu paiete si din matase. Matasea ramane in voga!

2. Accesorii mari

Gentile mari au iesit din trend, insa pantofii inalti si curelele cu catarame mari sunt extrem de cautate. Adopta ceva care sa se potriveasca rochiei tale negre, de la cureluse rosii din lac pana la centuri lacuite, negre si late.

Nu uita sa asortezi cureaua cu pantofii.


3. Dulce ca o papusica

Daca de obicei urasti sa ti se spuna "papusica" azi ai putea face o exceptie alegand un look dulce ca de fetita. Stii prea bine ca barbatii se simt atrasi de femeile cu trasaturi ingenue, asa ca profita si reaminteste-ti cum este sa fii dorita de 20 de ochi odata. Parul trebuie neaparat prins intr-un stil natural, iar daca ai bucle, cu atat mai bine.

4. Sexy diva

O rochie extrem de scurta poate fi salvata cu niste volanase dragalase. Alege ceva in genul acesta, purtand pe dedesubt doar atitudine. Nu incerca ceva cu un corset daca sanii tai sunt fie prea mari, fie prea mici. Si nu uita nici de accesorii: o bratare mare sau un colier simplu. Nu iti ingreuna look-ul!

5. Explosive

Cu siguranta nu vei avea un look exploziv daca pui pe tine o rochie de paiete albastre si iti vopsesti parul in galben turbat. E drept ca vei iesi in evidenta, dar daca vrei ceva usor non-conformist, usor classy incearca un look simplu: par scurt, aranjat androgin, rochie lejera si sandale inalte pe post de bijuterie. Vei fi incendiara!



Totul depinde de tine, de alegerile tale si de gusturile tale. Rochiile le poti gasi pe nordstrom.com, asa ca gandeste-te de doua ori cum vrei sa iti iei adio de la burlacie... Poate ca merita sa stii la ce spui un definitiv "nu"!

5 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii #15 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii #25 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii #35 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii #45 rochii superbe pentru o petrecere de vis... inaintea nuntii #5
Cuvinte cheie: moda, rochii ocazie
Autor: --
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »