Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 3

Rochii de mireasa, sezonul primavara-vara 2013

26 Jun 2012, 4842 accesari

Stiri / Rochii de mireasa, sezonul primavara-vara 2013

Rochii de mireasa, sezonul primavara-vara 2013

Vedeta sezonului primavara-vara 2013 in materie de rochii de mireasa este culoarea. Mai pasionati de culoare ca niciodata, designeri de renume international au indraznit sa foloseasca pentru rochiile de mireasa ale sezonului primavara- vara 2013 nuante vibrante de rosu, tuse de albastru si de roz. Mireasa anului 2013 nu trebuie sa mai poarte rochia de un alb imaculat; aceasta poate alege, in functie de nuanta tenului, a parului si a ochilor, o rochie colorata sau cu accente de culoare care sa ii puna in valoare frumusetea, stiut fiind faptul ca nu tuturor domnisoarelor le sta bine in alb. Decat sa alegeti o rochie alba, doar pentru ca asa dicteaza traditia, o rochie in care sa aratati palida si lipsita de stralucire, mai bine optati pentru o rochie colorata care, cu siguranta, va fi de mare efect.

O astfel de aparitie nu va trece neobservata! In sezonul primavara-vara 2013 au revenit in forta broderiile cu margele sau perle si dantela. Unii designeri combina intr-un maniera feminina si sofisticata culoarea cu broderiile sau dantele, rezultatul fiind unul spectaculos. Avantajul de a purta o rochie colorata este acela ca elementul de rezistenta al tinutei miresei este rochia, pe plan second trecand accesoriile, machiajul si coafura. Purtand o astfel de rochie veti fi speciala, coafura si machiajul, oricat de simple ar fi, nu vor face decat sa completeze imaginea desavarsita pe care o veti avea. Accesoriile pot fi discrete sau pot lipsi mai ales daca rochia are broderii pretioase sau dantela. Galeria de imagini, pe care v-am pregatit-o, speram sa va inspire in alegerea unei rochii superbe in care sa straluciti!

Rochii de mireasa, sezonul primavara-vara 2013 #1rochie mireasa monique lhuillier 2013 #2rochie mireasa vera wang 2013 #3rochie mireasa reem acra 2013 #4rochie mireasa amsale 2013 #5rochie mireasa oscar de la renta 2013 #6rochie mireasa vera wang 2013 #7rochie mireasa douglas hannant 2013 #8
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »