Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

DivaInterviu: Stilul Paula Seling

04 Sep 2008, 1908 accesari

Stiri / DivaInterviu: Stilul Paula Seling

DivaInterviu: Stilul Paula Seling

Carte de vizita: Prezenta marcanta si totusi discreta a show-biz-ului romanesc, Paula Seling nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ai un ritual anume de intretinere a parului?
Nu stiu daca poate fi numit ritual. Obisnuiesc sa imi spal parul o data la 2-3 zile, cu produse potrivite parului meu, aplic balsam pentru volum, tratament si, inainte sa-l perii, un balsam anti-rupere ce ajuta la descalcire si se aplica pe par. Nu imi fac coafuri cu placa sau alte instrumente fierbinti, nu il usuc cu pheonul decat rar. Imi face placere sa am grija de parul meu.

Ce coafuri preferi pentru ocaziile speciale?
Nu am coafuri preferate, incerc sa ma adaptez tinutelor si evenimentelor la care particip. Imi plac mult coafurile specifice anilor 60, si 70 si am descoperit ca mi se potrivesc.

Dintre toate produsele de intretinere pe care le folosesti (par, fata, corp), pe care nu il schimbi niciodata?
Folosesc, pentru par, Shiseido, sampon si balsam pentru volum, masca de par Garnier, balsam ce se aplica pe par uscat Schwarzkopf Gliss. Pentru corp, folosesc sampon de dus Dove, ulei de corp Johnson de vanilie, crema de corp de la Shea Line - Ultra Shea, ALIVE, crema de corp Nivea. Demachiant Galenic, servetele demachiante cu ceai verde si ginseng Alive de la Deesse, si crema de fata Galenic pentru piele uscata si deshidratata.

Folosesc produse cat mai naturale, si chiar incerc sa mi le prepar singura. Am mereu crema cu laptisor de matca Apidermin. Nu o schimb niciodata.

La ce varsta ai inceput sa folosesti produse de intretinere?
Mama mea m-a invatat ca niciodata nu e prea devreme pentru a avea grija de tine. M-a invatat sa imi masez fata cu o crema hranitoare inainte de culcare inca inainte sa merg la scoala. Ea a avut mereu grija de tenul ei si cred ca de aceea tenul sau arata cu 20 ani mai tanar. Sper sa o mostenesc.

Care este cea mai mare gafa pe care ai facut-o cu parul tau?
Cred ca cea mai mare gafa a fost sa ma vopsesc in suvite. Pe langa faptul ca nu imi statea bine, chiar daca atunci credeam altceva, mi-am ars parul si cativa ani buni am asteptat sa imi creasca, sa redevina sanatos si stralucitor. Eu prefer naturalul, e si mai frumos, si mai sanatos.

Preferi produsele cosmetice gata preparate sau iti place sa ti le faci tu singura, din produse naturale?
Cred ca produsele naturale sunt mai sanatoase, insa nu pot sa mi le prepar prea des. De exemplu, un tratament foarte bun pentru par este sa il limpezesti cu zeama de coji verzi de nuci. De cele mai multe ori insa caut produse naturale gata preparate.

Ce faci cand intr-o zi iti sta pur si simplu prost parul?
Nu prea se intampla sa imi stea parul prost. Daca insa nu imi place ceva, il prind, pur si
simplu.

Multe femei te invidiaza pentru podoaba ta capilara care ti-a adus si un contract de publicitate. Tu ce invidiezi la alte femei?
Stiu ca fiecare femeie s-a nascut cu dorinta de a fi putin altfel, asa ca, uneori as vrea sa am parul cret, alteori imi place asa cum e, uneori as vrea sa fiu mai inalta, sau sa fiu mai curajoasa sau mai dura. Insa de cele mai multe ori imi place asa cum sunt.

Autor: Andra Ilias
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »