Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

Madonna, sau cum sa ramai vesnic tanara

08 Sep 2008, 1525 accesari

Stiri / Madonna, sau cum sa ramai vesnic tanara

Madonna, sau cum sa ramai vesnic tanara

O prezenta senzationala in lumea muzicii dominate mai nou de tot felul de fetite care mai de care mai pline de sclipici, mai despuiate si mai lipsite de talent este vesnic tanara Madonna. De remarcat nu doar felul nemaipomenit in care arata, energia pe care o emana, vocea deosebita, dar si capacitatea de a fi la moda, in trend si de a se adapta continuu la cerintele pietei. Ne-a obisnuit sa scoata hit dupa hit, sa ne faca sa dansam sau sa ne emotioneze, sa ne atraga sau sa ne uimeasca pur si simplu.

Madonna poate fi data ca exemplificare alaturi de sensul expresiei “model de urmat". Posesoare a unei fete de tip diamant, solista este ea insasi o piatra pretioasa din toate punctele de vedere.

Trecand de la o imagine la alta, diva a experimentat totul cu succes in materie de look. Blonda provocatoare cu machiaj strident, bruneta senzuala si sofisticata, cu plete in vant sau cu tunsoare baieteasca, exotica sau sofisticata, Madonna este femeia prin excelenta care ne incata in orice ipostaza pentru ca poate.

In ultima vreme vedem pe micul ecran sau in reviste o imagine nefiresc de tanara si de naturala a Madonnei. Cantareata foloseste un machiaj discret combinand fonduri de ten cu texturi lejere in nuante foarte apropiate de cele ale tenului sau, farduri de pleoape delicate in tonuri alb-perla sau gri sidefat, conturand usor linia ochiului cu o nuanta gri inchis. Blushul este ales din gama de nuante de bej, crem sau piersica. Rujul se inscrie in acceasi nota de bej, crem sau doar gloss transparent.

Madonna este simbolul modern al feminitatii si ne da tuturor increderea in faptul ca tineretea este o stare de spirit si ca o poti pastra si afisa pentru multa vreme. Totul este sa vrei.

Cuvinte cheie: frumuste, vedete, madonna
Autor: Raluca Alupoaie
Sursa: Egirl
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »