Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 3

Rochii de mireasa Alfred Angelo

13 Nov 2009, 8700 accesari

Stiri / Rochii de mireasa Alfred Angelo

Rochii de mireasa Alfred Angelo

Rochiile de mireasa create de acest designer se adreseaza acelora dintre noi care suntem mai indraznete si mai putin conservatoare, Alfred Angelo sugerandu-ne sa purtam rochii de mireasa in doua culori. Baza rochiilor, care este culoarea alba, crem, ivoire se imbina cu unele detalii colorate cum ar fi esarfele care pun in evidenta talia, trena si decolteul. Aceste rochii dau un plus de feminitate si senzualitate celor care le poarta.

In plus asortarea buchetului si a accesoriilor cu rochia va fi o adevarata provocare pentru voi, dar rezultatul va fi surprinzator si veti reusi cu siguranta sa fiti mirese unice, despre care se va vorbi si dupa terminarea nuntii.


Tendinta de a imbina doua culori, se regaseste la acelasi designer si cand vine vorba de rochiile domnisoarelor de onoare.

Daca ideea de a purta o rochie de mireasa in doua culori nu va surade prea mult, Alfred Angelo va propune si rochii care respecta linia clasica, dar care se remarca printr-un design deosebit; modelele sunt atat de variate incat e imposibil sa nu gasiti ceva care sa va placa.

Vestea buna este ca acest creator de moda comercializeaza si in Romania aceste superbe rochii, care au dimensiuni si pentru miresicile mai plinute, nu numai pentru cele cu talia de viespie.

Detalii despre furnizor puteti gasi accesand site-ul: www.alfredangelounitedkingdom.com

Rochii de mireasa Alfred Angelo #1rochie mireasa alfred angelo #2rochie mireasa alfred angelo #3rochie mireasa alfred angelo #4rochie mireasa alfred angelo #5rochie mireasa alfred angelo #6rochie mireasa alfred angelo #7rochie mireasa alfred angelo #8rochie mireasa alfred angelo #9rochie mireasa alfred angelo #10rochie mireasa alfred angelo #11rochie mireasa alfred angelo #12rochie mireasa alfred angelo #13rochie mireasa alfred angelo #14rochie mireasa alfred angelo #15rochie domnisoara de onoare alfred angelo #16rochie domnisoara de onoare alfred angelo #17rochie domnisoara de onoare alfred angelo #18rochie domnisoara de onoare alfred angelo #19rochie domnisoara de onoare alfred angelo #20
1
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »