Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
accesorii mireasa 4

Voalul birdcage, o alegere potrivita?

09 Dec 2009, 5463 accesari

Stiri / Voalul birdcage, o alegere potrivita?

Voalul birdcage, o alegere potrivita?

Voalurile plasa, care acopera fata, denumite si birdcage veils sau cage veils, au capatat din nou teren, in ultimii ani. Aceste accesorii erau foarte la moda in anii 30-40, perioada de glorie a Hollywood-lui. Atunci, aproape ca nu era de conceput o tinuta eleganta fara acest accesoriu vestimentar. Cu totii ne amintim filmele alb-negru, in care protagonistele imbracate in rochii sau costume de o eleganta deosebita, cu parul ordonat coafat si buzele scoase in evidenta de rujul puternic, purtau aceste voaluri care le dadeau un plus de rafinament si senzualitate.

Tendinta de a purta voaleta, aceasta piesa cu caracter vintage a revenit, moda fiind imbratisata atat de celebritatile Hollywood-lui cat si de catre stilistii din lumea produselor create special pentru nunta, unul din avantajele lor fiind acela ca pot fi usor asortate cu diferite stiluri de tinute.


Voalurile birdcage pot sa varieze ca lungime, de la cele scurte, la cele cu lungime medie, pot fi confectionate din voal, tul sau matase, putand fi fixate doar intr-o parte sau de o parte si de alta a capului cu ajutorul unor agrafe accesorizate cu flori sau pene. La fel de bine aceste voaluri pot fi prinse de o palarie sic, imaginea voastra capatand in acest fel un element de distinctie.

Aceste voaluri sunt mai putin formale, ele sunt pentru acele femei care vor sa exprime unicitate si individualitate. Daca vreti sa dati dovada de originalitate, acest tip de voal poate fi o alegere potrivita; purtandu-l, in mod sigur, veti suprinde.

Exista atat de multa seductie si dramatism in acea bucatica de material care acopera discret fata, incat fascinatia si atentia celor din jur, va fi a voastra!

Voalul birdcage, o alegere potrivita? #1voal birdcage #2voal birdcage #3voal birdcage #4voal birdcage #5voal birdcage #6voal birdcage #7voal birdcage #8
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: BeWed
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »