Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
stiri

Si-a gasit jumatatea - Catalin Botezatu se insoara!

13 Aug 2008, 1753 accesari

Stiri / Si-a gasit jumatatea - Catalin Botezatu se insoara!

Si-a gasit jumatatea - Catalin Botezatu se insoara!

A stiut tot timpul sa fie trendy si sa abordeze un stil vestimentar deosebit, admirat de foarte multa lume. Catalin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuti designeri ai momentului, este hotarat ca anul acesta sa se insoare. Creatorul de moda are de multa aceasta dorinta, iar, de curand, i-a picat cu tronc o domnisoara avocat, Ramona, care arata bine, e bruneta si reprezinta femeia ideala pentru el. Acesta a invitat-o la cateva dintre prezentarile sale de la mare, la o cina romantica pe malul marii si ii tot face declaratii de dragoste inedite si diverse cadouri speciale. Noua cucerire a designerului este o femeie de succes. Creatorul crede ca poate incerca sa-i devina sot Ramonei, care este o femeie de succes, pe picioarele ei si nu are nevoie de banii lui.

Amorezat nevoie mare, designerul a marturisit prietenilor ca este foarte indragostit si domnisoara il face extrem de fericit. Vrea, nici mai mult, nici mai putin decit sa o convinga pe iubita de calitatile sale si sa-i ofere un trai mai mult decat decent. Nu a facut inca cererea in casatorie, dar a ochit un inel si, in curand, i-l va darui, asta dupa ce va pregati evenimentul cu tot tacamul. Se pare ca si avocata il place pe Catalin, nu-i este indiferent si prefera sa fie cat mai des in compania lui. Dupa cum stau lucrurile, e clar ca dorinta lui Botezatu de a se insura anul acesta e pe cale sa se indeplineasca. In mod sigur va avea o nunta simpla, dar cu foarte multi invitati, tinand cont de faptul ca creatorul are destui prieteni si persoane care vor sa vina la petrecere. Botezatu va avea grija ca viitoarei sale sotii sa nu-i lipseasca nimic si sa-i ofere tot felul de rasfaturi. Nu mai ramine decat sa-si caute nasii ca evenimentul sa aiba loc. (Diandra Amirescu)

Autor: Diandra Amirescu
Sursa: Atac-Online
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »