Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
costume mire 2

Look impecabil - costumul de mire in tendintele anului 2011

31 Aug 2010, 3988 accesari

Stiri / Look impecabil - costumul de mire in tendintele anului 2011

Look impecabil - costumul de mire in tendintele anului 2011

Piesa de rezistenta a nuntii este rochia de mireasa, dar nici tinuta mirelui nu trebuie neglijata, si acesteia trebuie sa ii acordam la fel de multa atentie. Alegerea costumului potrivit poate fi destul de usoara daca tinem cont de anumite aspecte legate de tendintele modei, silueta si bun simt.

Tendintele anului 2011 sunt pentru toate gusturile, se poarta costumul cu doi sau cu trei nasturi in partea din fata, cu slit lateral sau pe mijloc si fracul. Totusi vedeta acestui sezon ramane in continuare costumul smoking de culoare neagra, costum care avantajeaza orice silueta si confera tinutei o eleganta aparte, stil si distinctie.

Ca si design al reverului se poarta atat costumul cu rever inalt cat si cel cu rever normal, de asmenea poti opta pentru o haina tunica. Reverul poate fi acoperit cu satin, matase sau velur pentru un plus de eleganta.
Domnii inalti sunt avantajati de orice tip de haina, in timp ca domnii mai scuzi trebuie sa evite redingotele si carourile.

Aspectul impecabil al mirelui este intregit de calitatea deosebita a costumui purtat, un material de calitate si un croi pe masura facand diferenta. Sacourile de calitate au unele detalii cusute manual, cum al fi marginile butonierei de pe reverul hainei. O floare din buchetul miresei asezata in butoniera din reverul hainei va da o nota de originalitate tinutei, o va scoate din anonimat.

Marii designeri ne propun si costume de ceremonie intr-o varietate mare de culori, incepand cu nuantele inchise si sobre de maro, oliv, gri, navy si terminand cu tonuri deschise de crem si bej.

Albul si negru se regasesc in continuare in tinutele propuse mirilor de designeri pentru sezonul urmator.

Costumele din materiale uni sunt articole de imbracaminte din categoria celor care nu se demodeaza niciodata, dar dominantele momentului sunt dungile care avantajeaza si siluetele mai pline. Dungile se regasesc atat in materialul camasilor purtate de mire cat si in accesorii: esarfe, butoni, brau, batista, papion sau lavaliera. Evitati sa purtati caravate cu dungi la evenimente festive, ele confera un aspect business sau casual tinutei, pentru a da acel final tuch tinutei optati pentru o cravata uni, cu modele florale, punctiforme sau geometrice.

Alegeti cu atentie camasa astfel incat croiul ei sa se potriveasca cu modelul costmului, iar materialul si culoarea acesteia sa se asorteze materialul costumului. Nu trebuie sa cautati asortarea perfecta intre tinuta miresei si cea a mirelui, puteti opta pentru aceleasi culori, dar nuante diferite.
Camasa purtata la costum trebuie sa aiba intotdeauna maneci lungi, idiferent de sezon si doi centimetri din aceasta sa fie la vedere de sub manseta sacoului. Pentru un plus de eleganta, optati pentru o camasa cu butoni.

Pantofii si cureaua vor intregi tinuta mirelui. Prodesele din marochinarie trebuie sa fie in acelasi ton de culoare si dintr-o piele cu aceeasi textura. Daca patofii sunt lacuiti, curea avea acelasi aspect lacuit.

Intotdeauna probati costumul cu pantofi pentru a vedea daca pantalonul are lungimea corecta si asortati pantofii cu sosetele: pantofi negri - sosete negre, pantofi crem - sosete crem.

Din fericire pentru viitori miri, acum exista pe piata romanesca creatori de moda care ofera consiliere completa in ceea ce priveste tinuta de nunta. Intri in magazin pentru a-ti achizitiona costumul, dar gasesti si camasi, pantofi si accesorii. In plus personalul este calificat si te poate indruma pentru a face alegerea perfecta, o sugestie in acest sens este magazinul Adinei Buzatu: www.adinabuzatu.ro

Look impecabil - costumul de mire in tendintele anului 2011 #1Tommy Hilfiger Gray Plaid Suit #2Sean John White Vested Suit #3Calvin Klein Black Suit #4Calvin Klein Black Tuxedo #5English Laundry Black Vested Suit #6Jones New York Black Tuxedo #7Joseph & Feiss Gold Label Charcoal Suit #8Pronto Uomo Couture Italian Brown Stripe Suit #9Sean John Cream Stripe Vested Suit #10Pronto Uomo Signature Olive Suit #11Pronto Uomo Signature Black Multistripe Suit #12Sean John Black Vested Suit #13Pronto Platinum Label Brown Suit #14Kenneth Cole Select Label Brown Suit #15Kenneth Cole Select Label Brown Suit #16
Autor: Andreea Ioana Colotin
Sursa: sursa poze: www.menswearhouse.com
Comentarii
07 Sep 10, ora 03:30
E bine ca se mai gandeste cineva si la noi!! mai astept articole de acest gen.
Gabi

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »