Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 31 martie 2011

31 Mar 2011, 794 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 31 martie 2011

Horoscop - Joi, 31 martie 2011

BERBEC - Reusitele acestei zile apar din lucruri marunte, deci nu te astepta ca cele mai speciale evenimente sa aduca si rezultate iesite din comun. Dimpotriva, vei avea motiv de sarbatorit chiar din cel mai banal moment care va aparea intr-un loc care nici nu credeai ca mai are ceva de oferit. Redu un pic asteptarile pentru ca asa vei fi cu adevarat fericit, deoarece, daca tintesti direct la cele mai inalte teluri, rezultatele vor fi modeste.

TAUR - Simti ca faci pace cu toata lumea, pentru ca dai de oameni deschisi la dialog, gata sa-ti asculte parerea. Daca nu erai in cele mai bune relatii cu un grup mai larg de persoane, acum e momentul sa te apropii din nou pentru a-ti cere iertare sau a repara o greseala. Daca nu ai tratat corect o categorie sociala, poti face acum un gest prin care greseala ta va fi complet stearsa. Si tu, la randul tau, trebuie sa te arati tolerant si iertator cu un grup mai larg de oameni pe care nu i-ai inteles inainte. Nu judeca pana nu treci si tu prin aceleasi momente.

GEMENI - Raspunsul pe care il primesti azi de la o institutie de care depinzi nu este cel pe care l-ai asteptat, deci fii pregatit si pentru surprize neplacute. Poate iei o nota proasta la scoala, esti criticat de sefi sau de clienti, ti se respinge o cerere la o banca sau la o alta firma importanta, pentru ca nu ai intrunit conditiile cerute de situatia de fata. Poate mai ai timp sa aduni, in ultimul moment, documente sau cunostinte necesare pentru a trece totusi de acest hop.

RAC - Ai un noroc chior si treci cu bine de un moment pe care, altadata, nu l-ai fi depasit la fel de bine, de unde se vede ca a fost totusi o chestiune de sansa. Ai trecut prin locul potrivit in momentul potrivit si ti s-a deschis o perspectiva noua de la care ai mari sperante. Ai toate motivele sa crezi ca totul se va rezolva cu bine, pentru ca ai de partea ta doua resurse extrem de puternice: norocul si gandirea pozitiva. Ele te ajuta sa ajungi departe!

LEU - Discuti cu familia despre planuri viitoare, dar toate sunt costisitoare. Nu poti lua decizii de unul singur, ci te consulti in permanenta cu ceilalti membri ai familiei, pentru a vedea cu ce contribuie fiecare. Tu esti sursa centrala de venit deci va trebui sa-ti organizezi in asa fel veniturile, incat sa poti acoperi cea mai mare parte a cheltuielilor programate pentru perioada urmatoare. Este o investitie buna, merita efortul si pentru ca esti si sustinut de cei dragi, ai curaj sa-i dai startul acum.



FECIOARA - Te afli intr-un mediu cam tensionat, in care se discuta cu ton ridicat si cu nervi, dar daca ai fi un pic atent, ti-ai da seama ca si tonul tau e la fel de vehement. Cineva trebuie sa renunte inainte de a transforma discutia intr-un razboi, deci, daca ceilalti nu se pot abtine de la critici si acuze, fii tu cel care renunta primul la batalie. Daca nu reusesti sa tii sub control aceasta energie in exces, cineva va iesi foarte sifonat din aceasta confruntare de forte.

BALANTA - Emotiile tale sunt foarte puternice si orice stimul, cat de mic, are efecte profunde asupra psihicului tau. Azi poti cunoaste emotii extreme, de la ras la plans si de la agonie la extaz, dar numai de tine depinde cum pastrezi echilibrul intre aceste trairi. Inima ta bate mai tare, fie din cauza iubirii care iti da motive de agitatie interioara, fie din cauza unor evenimente pe care nu stii prea bine cum le vei gestiona, si de aceea te cam cuprinde panica.

SCORPION - Muncesti mult, cu o ambitie fantastica de a ajunge mai repede la roadele dorite. Insisti, esti extrem de concentrat la ceea ce ai de facut, aproape obsedat de sarcina pe care ti-ai asumat-o. Lasi o impresie buna in colectiv, de bun profesionist, care isi duce cu brio la indeplinire rolul, dar nu cumva muncesti mai mult decat e cazul? Excesul de zel nu e neaparat o calitate, iar atentia crescuta la detalii te poate transforma intr-un mic robotel.

SAGETATOR - Nu-ti vezi capul de treburi si astepti de undeva o minune care sa te elibereze de multele sarcini pe care le ai pe lista sau sa-ti rezolve problemele peste noapte. Poate ai noroc, pentru ca se iveste de undeva o solutie prin care reusesti sa scapi de o obsesie si astfel te poti concentra la ceea ce ai de facut de urgenta. Fii mai exigent atunci cand trasezi prioritatile acestei perioade, ca nu cumva sa dai intaietate unei actiuni care mai poate astepta.

CAPRICORN - Esti plin de energie, dornic sa te apuci de ceva nou, de aceea vei profita de fiecare ocazie care iti ofera altceva decat de obicei. Initiativele tale sunt de succes, te implici trup si suflet in noile activitati si investesti tot ce ai mai bun in ele. Esti multumit de ceea ce se naste acum in mainile tale si depui toate eforturile de care esti capabil ca sa ajungi mai repede la rezultate. Totul inainteaza extrem de rapid, spre surprinderea ta, care esti obisnuit cu un ritm mai lent de evolutie.

VARSATOR - Conflictul cu care pornesti ziua se va aplana destul de repede, pentru ca problema respectiva sigur are o solutie pasnica. Nu e nevoie sa te implici si tu in disputa, ci poti restabili echilibrul doar cu duhul blandetii. Ghinionul tau e legat de cei din anturaj care ridica tonul fara motiv, dar ii vei dezarma foarte usor cu atitudinea ta calma. Nu are rost sa te certi de la diferente de gusturi sau de idei absolut normale in mediile in care se aduna la un loc personalitati atat de variate.

PESTI - Nu esti foarte sigur de gesturile de afectiune ale celor din jur, de parca ti-ai gasi numai defecte. Ai o atitudine destul de ostila in fata celor care te privesc cu simpatie, pentru ca nu ai incredere ca ceea ce declara ei e sincer. Nu ai curaj sa te deschizi sufleteste ci ramai inchis in carapacea ta cu o teama patologica de a nu fi ranit. Desigur, o astfel de atitudine va tine esecul la distanta, dar nici nu poti sti daca nu cumva ai ratat o sansa cu adevarat reala de iubire... Fii prudent, dar nu respinge orice gest de apropiere!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »