Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 1 aprilie 2011

01 Apr 2011, 547 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 1 aprilie 2011

Horoscop - Vineri, 1 aprilie 2011

BERBEC - Nu te juca cu sentimentele celor dragi, pentru ca i-ai putea rani profund. Sub influenta zilei pacalelilor, s-ar putea sa umbli la coarda sensibila a unor persoane dragi tie si nu faci glumele cele mai potrivite starii emotionale in care se afla acestia. Nu te distra pe seama lucrurilor la care tin cei din jur si nu folosi ca obiect al unei eventuale farse ceea ce acestia considera a fi cel mai de pret lucru pentru inima lor. Nu sunt in cea mai buna pasa pentru a accepta o gluma.

TAUR - Ai idei foarte bune de a ajunge la rezultate concrete, dar nu ai parte de cei mai buni colaboratori in acest sens. Daca ai incerca sa te descurci singur, fara ajutor din afara, lucrurile ar merge mult mai bine, pentru ca tovarasii tai mai mult te trag inapoi. Tot ce propui tu este criticat, rastalmacit, intors pe toate fetele si nici vorba sa dai randament in asemenea atmosfera ostila. Nu ti-ai gasit colaboratorii cei mai potriviti, pentru ca cei de fata sunt invechiti, rigizi, conservatori si nu accepta ideile tale, oricat de bine le-ai argumenta.

GEMENI - Ai motive de satisfactie, pentru ca ai norocul de a gasi, pe oriunde treci, persoanele de care ai nevoie pentru a-ti rezolva sarcinile de serviciu. Orice usa ti se deschide, dai peste oameni plini de solicitudine, dornici sa te ajute, deci cum sa nu fii multumit cand vezi ce bine esti primit peste tot? Nu ai parte de asemenea amabilitate in orice zi, ca atare profita din plin de atitudinea generoasa a celor cu care intri in contact. Fii si tu deschis, amuzant si amabil ca sa-ti netezesti calea spre ce ti-ai propus.

RAC - Daca asteptai de undeva o a doua sansa, ai noroc: este pe cale sa se iveasca acum! Daca nu ti-a iesit ceva din prima incercare, insista acum, pentru ca sunt intrunite conditiile ca lucrurile sa evolueze mult mai bine decat la inceput. Daca te-ai certat cu cineva, apropie-te din nou cu scuze si argumente, pentru ca sunt mari sanse sa reluati relatia. Orice actiune care a esuat la o prima tentativa, daca este repornita acum cu o alta atitudine, are mari sanse sa ajunga la rezultate foarte bune.

LEU - Pui mare pret pe viata intima, pe care vrei sa o pastrezi departe de ochii lumii. Pari misterios pentru multa lume, unii stiu prea putine despre tine, dar e preferabil sa pastrezi acest aer tainic asupra lucrurilor pe care le consideri prea personale ca sa le stie oricine. Nu spune nimanui ce ai acasa, ce placeri secrete ai, cat castigi, pe cine iubesti, pentru ca sunt mici detalii pe care altii le-ar putea folosi candva ca arma impotriva ta. Sunt punctele tale sensibile care nu trebuie facute publice.



FECIOARA - Este o zi plina de veselie si de optimism, in care iei legatura cu persoane amuzante. E o placere sa te distrezi alaturi de un grup numeros si galagios, poate datorita unei ocazii festive sau a unui succes colectiv in care ai jucat si tu un rol. Prietenii, societatea, echipa din care faci parte e sursa ta principala de energie pozitiva, ca atare nu sta de unul singur intr-o astfel de zi, ci aduna alaturi de tine oameni tonici care te vor incarca si pe tine de energie. Distreaza-te si bucura-te de primavara!

BALANTA - Unde-i lege nu-i tocmeala, dar nici loc de distractie nu e, deci incearca sa respecti intocmai regulile locului in care te afli. Nu glumi pe seama legilor impuse de cei mai puternici, altfel vei fi sanctionat aspru. Unii nu vor intelege corect glumele tale si le vor lua prea personal, cand tu nu ai avut nici cea mai mica intentie de a jigni. Fa totul ca la carte, fara nicio urma de ironie, ca sa nu se interpreteze gresit incercarile tale de a fi amuzant. Pentru cei mai rigizi din fire sau prea scortosi... nu esti.

SCORPION - Nu stii cum sa fii pe placul celor din jur, pentru ca daca unul apreciaza sincer ceea ce faci, altul comenteaza cu spirit critic. Cum sa multumesti firi diametral opuse, varste variate si niveluri atat de diferite de cultura si educatie? Adapteaza-te pe cat posibil in functie de mediu, ca nu cumva sa te comporti altfel decat cere locul. Daca aici trebuie sa fii tolerant, tacut si pasiv, in alt mediu e nevoie de energie si actiune. Deci cum sa fii?

SAGETATOR - Daca ceea ce faci acum te dezamageste, nu te crampona asa de esecul de moment. Concentreaza-te asupra etapelor urmatoare si stabileste-ti teluri pozitive, ca sa poti depasi cu brio acest hop. Daca acum lucrurile par sa se fi impotmolit, nu inseamna ca aici se termina totul. Dimpotriva, aduna-ti fortele si recapata-ti increderea ca orice impas poate fi depasit numai datorita gandirii pozitive. Daca spui nu se poate, acum cand e mai greu, cum ai vrea sa reusesti? Ba se poate!

CAPRICORN - Nu poti accepta ajutorul pe care ti-l ofera un coleg, ori pentru ca nu ai vrea sa te indatorezi fata de el, ori pentru ca nu esti multumit de competentele sale. Consideri ca daca accepti sa participe cu ceva la planurile tale, practic faci un compromis, pentru ca nu e deloc la nivelul pretentiilor tale. Daca nu ai incotro, vei accepta si ceea ce are el de oferit pentru ca, in fond, calul de dar nu se cauta la dinti. Decat sa bati pasul pe loc singur, tot mai bine e cu cineva alaturi, chiar daca nu e ceea ce doreai.

VARSATOR - Calmul si cumpatarea sunt cheile problemei de fata, ca atare nu pretinde rezultate imediate. Totul va evolua lent pentru ca nimic nu se ridica peste noapte, iar rabdarea de care vei da dovada pana la urma va fi rasplatita din plin. Nici tie nu-ti vine a crede cat de rabdator poti fi, atat timp cat ai o garantie ca la final te asteapta ceva pe placul tau, deci esti capabil sa astepti oricat ar mai dura. Orice incercare de a sari peste etape nu e prielnica, deci asteapta momentul potrivit.

PESTI - Te implici intr-o confruntare aprinsa de idei, dar azi nu prea stai bine la capitolul comunicare incat exista riscul sa fii infrant de altii mai dibaci in arta conversatiei. Ideile tale nu sunt prea bine argumentate, iar criticile care vin din toate partile te dezarmeaza. Altul va avea castig de cauza, deci trebuie sa iti accepti pozitia secunda. Nu trebuie sa privesti cu ostilitate la cei care te-au dat la o parte, ci sa inveti ceva din modul lor de a se lupta pentru a avea ultimul cuvant. Tu ai renuntat prea repede...

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »