Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 3 mai 2011

03 May 2011, 661 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 3 mai 2011

Horoscop - Marti, 3 mai 2011

BERBEC - Esti cam distant in cuplu, ceea ce l-ar putea face pe partenerul tau sa se intrebe daca il mai iubesti sau nu. Probabil esti preocupat de alte probleme de serviciu si, din cauza lor, nu te mai poti gandi la iubire. Fa un efort sa lasi problemele profesionale la usa atunci cand te intorci acasa, pentru a nu-l impovara si pe cel drag cu ele. Cand esti cu cel drag alaturi, aminteste-ti doar de ceea ce va face amandurora placere si nu uita de tandrete!

TAUR - Esti foarte preocupat de un proiect nou de la serviciu si, ca la orice inceput de drum, esti entuziast, plin de idei si curajos, gata de orice provocare. Totusi, astepti momentul favorabil, de parca startul ar depinde si de contributia altora, nu doar de disponibilitatea ta, iar acestia intarzie sa apara. Cand se vor ivi si colaboratorii potriviti, totul va merge de minune, ca atare stai pregatit la linia de start, pentru ca e doar o chestiune de ore pana cand va porni noua aventura.

GEMENI - Te afli intr-un anturaj foarte placut, unde esti stimulat sa te manifesti liber, sa lasi deoparte orice temeri sau inhibitii, pentru ca sunt oameni care te apreciaza sincer. Nici urma de ipocrizii, de minciuni, de atitudini false la cei din jur, si la fel te comporti si tu. Cand nu ai nicio grija cu privire la parerile celor din jur, reusesti sa-ti arati adevarata valoare, pentru ca asa stii ca nimeni nu sta cu ochii pe tine gata sa te critice.

RAC - Esti cheltuitor, dar anturajul pare sa fie vinovat de aceasta atitudine. Devii mana larga doar pentru a face impresie si uiti ca ai o multime de facturi mai importante de platit. Daca cei din jur o fac pe generosii si cheltuiesc in nestire, nici tu nu vrei sa fii mai prejos ci te lasi pacalit de cumparaturi de care chiar nu ai nevoie in acest moment. Incearca sa te opresti la timp, fara sa-ti faci griji de ce va spune lumea. Tu iti cunosti cel mai bine prioritatile financiare!

LEU - Daca primul plan nu a mers si se destrama sub ochii tai, dai dovada de multa tarie de caracter si pornesti imediat spre cea de a doua varianta. Se vede ca ti-ai pregatit inca de la inceput un plan de rezerva, de parca ai presimtit ca acesta nu va avea succes. E o atitudine buna, prevazatoare, pentru ca in loc sa plangi ca ceilalti ca nu ti-a iesit pasienta, schimbi macazul din mers spre alternativa din maneca. Asa da spirit de invingator: n-ai reusit, continua!

FECIOARA - Se stie ca tu nu te implici in orice actiune, mai ales daca presimti ca ar ascunde pe undeva un pericol, si bine faci! Ai un nas fin care atrage atentia asupra eventualelor riscuri ale planului care ti se deschide acum in cale si tocmai datorita acestui spirit prevazator nu te apuci de nimic pana cand nu ai analizat situatia pe toate partile, ai acumulat informatie din toate unghiurile posibile si dupa ce te-ai asigurat ca drumul e liber.



BALANTA - Dai piept cu un impas major in activitatea pe care o desfasurai si e normal sa te enervezi ca nu mai merge ca inainte. Ai scapat din vedere un aspect care ar fi putut fi evitat daca erai mai atent la detalii, de aceea trebuie sa te opresti acum din avant ca sa redresezi situatia. Pierzi ceva din energia cu care ai pornit totul, chiar cu riscul de a renunta, pentru ca descoperi ca planul tau, foarte interesant la inceput, ascundea si puncte slabe. Nu abandona, ci doar repara repede ceea ce te tine acum pe loc.

SCORPION - Stai atent la toate ofertele acestei zile, pentru ca una dintre ele contine un noroc nemaipomenit, de care trebuie sa profiti imediat. Nu te gandi ce se ascunde in spatele acestei propuneri, ci accept-o fara sa stai pe ganduri, pentru ca nu ti se va oferi de doua ori. Daca tu nu esti pe faza., apare imediat altcineva care va sti sa valorifice momentul. Ca e o informatie salvatoare, ca e o idee geniala aparuta din senin, ca e o intalnire marcanta, tot ceea ce apare azi pe nepusa masa iti poarta noroc.

SAGETATOR - Munca ta e apreciata pentru ca se vede ca depui suflet in tot ce faci. Azi culegi roadele eforturilor tale din ultimele zile si esti mandru de ce ai realizat. Totusi, daca au participat si altii la acest tel atins cu brio, ar fi bine sa le recunosti contributia, ca nu cumva sa-ti fie pusa la indoiala valoarea. Multumeste celor care te-au sprijinit, ofera-le si tu, in schimb, ajutorul tau la nevoie si nu uita nicio clipa sa scoti in evidenta rolul pe care altii l-au jucat la succesul tau.

CAPRICORN - Dorul te cheama departe, spre un loc unde te asteapta cineva drag. Probabil te gandesti deja la o viitoare calatorie, la o vacanta de perspectiva, si iei inca de pe acum unele masuri pentru ca totul sa se desfasoare perfect atunci cand vei pleca la drum. Vestile care sosesc de departe te incanta, pentru ca afli numai lucruri bune: venirea pe lume a unui copil, o viitoare casatorie, un eveniment fericit al unei rude. Si tu transmiti la randul tau numai vesti imbucuratoare.

VARSATOR - Esti ingrijorat de tot felul de probleme care nu te lasa sa te relaxezi. Aproape ca nu dormi noaptea din cauza lor, pentru ca esti permanent in priza in cautarea solutiilor optime. Nu lua acum decizii, sub imperiul acestor emotii negative, pentru ca vei regreta mai apoi ca nu ai mai asteptat. Urmeaza sa apara niste informatii noi in perioada care vine, ce pot schimba starea de lucruri de acum, ca atare mai amana si tu concluziile sau raspunsurile care se cer date imediat.

PESTI - Esti cam agresiv cu cei din preajma si ai tendinta de a le critica ideile sau de a rade pe seama viselor lor. Nici tie nu ti-ar placea ca altii sa ia peste picior marile tale planuri, deci trebuie sa respecti visele altora. In loc sa le tai creanga de sub picioare si sa le spui franc in fata ca ceea ce vor e o prostie, fii mai diplomat si prezinta-le realitatea cu un dram de toleranta. Si tu esti un visator prin definitie si te-ar durea enorm o interventie dura ca cea pe care o ai asupra altor idealisti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »