Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 4 mai 2011

04 May 2011, 630 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 4 mai 2011

Horoscop - Miercuri, 4 mai 2011

BERBEC - Grijile te coplesesc si nici nu poti dormi noaptea din cauza lor. Te simti foarte stresat si ai tendinta de a face prea mult caz pe seama micilor suparari care te apasa. Numai printr-o atitudine pozitiva si optimista poti trece cu brio peste acest impas, altfel vei tensiona inutil atmosfera cu lamentari, lacrimi si suspine continue. Esti nesigur pe ceea ce urmeaza sa se intample si din tot ce se apropie, tu nu vezi decat partea neagra a lucrurilor.

TAUR - Discutiile pe care le porti cu ceilalti membri ai familiei sunt constructive, pentru ca va acordati unii altora atentie si sprijin pentru a le rezolva pe toate cu brio. Eventualele planuri casnice, domestice, gospodaresti va solicita pe toti la fel de mult, pentru ca nu pot ramane doar pe umerii capului familiei, de aceea fiecare isi exprima puncul de vedere in libertate deplina, fara a se simti obligat sa se supuna celui mai puternic. Daca va uniti fortele la un loc, veti ajunge la niste rezultate satisfacatoare pentru toata lumea.

GEMENI - E frumos sa visezi, dar nu te baza numai pe scenarii fanteziste, ci analizeaza si mijloacele pe care le ai la dispozitie pentru a le transforma in realitate. Nu ajunge doar latura teoretica sau cea imaginara, care evident ca te incanta, ci acum ti se cere si o implicare fizica palpabila. Faptele conteaza, nu vorbele, nu iluziile, deci aduna-ti fortele si incepe sa si construiesti ceea ce ai in minte. Ai noroc sa gasesti exact calea cea mai simpla de a-ti materializa visele.

RAC - Fidelitatea, respectul, sinceritatea conteaza azi mai mult ca oricand in cuplu, deci fa tot posinbilul sa-ti argumentezi declaratiile si cu dovezi clare, care sa alunge orice urma de indoiala dintre voi. Daca vezi ca cel drag nu e total convins de declaratiile tale, trebuie sa ii demonstrezi iubirea ta cu fapte care nu mai lasa loc nici de interpretari, nici de temeri inutile. Ceea ce faci azi pentru partener conteaza enorm, devenind exact dovada palpabila ca el e totul pentru tine.

LEU - Daca esti intristat si coplesit de probleme, nu sta singur pentru ca singuratatea este mediul prielnic depresiei. Ai nevoie de cei dragi alaturi care sa-ti distraga atentia de la problemele tale si sa iti ridice moralul cu glume, incurajari si vorbe bune. Vei vedea ce efect fantastic are prezenta unui grup galagios si amuzant de persoane care te va inconjura cu energie pozitiva, caci si tu ai face la fel cu un prieten apasat de griji, asa cum esti tu acum. Le uiti pe toate daca te adaptezi macar un pic acestei atmosfere.



FECIOARA - Un noroc nemaipomenit intra pe usa ta odata cu niste oaspeti. Primeste-i cu draga inima pentru ca vor juca un rol benefic in rezolvarea unor probleme care te preocupa. Ei pot fi mesagerii unei vesti excptionale sau aducatori de noroc in calea ta. De fapt, intalnirile acestei zile, indiferent in ce plan ar avea loc, au o conotatie de bun augur, pentru ca dai exact de persoanele potrivite pentru a-ti recapata optimismul si a te simti din nou bine. Molipseste-te de buna lor dispozitie!

BALANTA - Dai peste omul potrivit care va interveni in favoarea ta exact atunci cand ai mai mare nevoie de sprijin. Nici nu trebuie sa ceri ajutorul, ca el e deja alaturi de tine, gata sa faca tot ce-i sta in putinta pentru binele tau. E dovada certa de daruire, de bunatate si solicitudine, pe care o vei privi cu recunostinta si cu bucurie ca ai astfel de prieteni aproape. E un schimb reciproc de vorbe bune si sprijin, pentru ca si tu ai facut ceva similar pentru el altadata si ai face-o oricand din nou.

SCORPION - Ce bine te simti in compania prietenilor, se resimte intre voi o atmosfera de dragoste sincera, de ajutor reciproc oricand disponibil, de intelegere si bucurie de a fi impreuna. Poate se incinge si o petrecere ad-hoc, pentru ca unul din prietenii dragi are ceva special de sarbatorit si cum sa nu fii alaturi de el intr-un moment atat de frumos? Vestile bune vin de la cele mai dragi persoane, cum ar fi vesti despre o viitoare nunta sau despre un mare succes al partenerului de viata.

SAGETATOR - Rabdarea ta ajunge la un rezultat de care poti fi mandru, semn ca nu ai asteptat degeaba. A fost un demers de lunga durata care te-a pus la incercare, pentru ca se stie ca esti una din zodiile care nu are rabdare, tocmai de aceea meriti felicitari ca ai ajuns totusi pana la capat. Culegi roadele eforturilor tale indelungate si deja te poti gandi la urmatoarele proiecte. Totusi, nu te apuca de ceva nou pana nu esti sigur ca ai terminat si ultimele retusuri la planul care se incheie aici.

CAPRICORN - Datoriile mai vechi se cer aduse la zi, pentru ca revine in discutie o plata pe care ai lasat-o in asteptare. Acum ai banii necesari pentru a te achita de datorie si a scapa de povara odata pentru totdeauna. Daca ai o sump mai mare la dispozistie, nu te gandi la cele mai marunte cheltuieli, ci adu-ti aminte ca exista undeva in urma o suma consistenta pe care nu ai putut s-o acoperi la vremea respectiva. Daca scapi de aceasta suma mare, dintr-o data celelalte vor parea floare la ureche!

VARSATOR - Minciuna te doare, dar nu neaparat urmarile intentiilor negative ale unora in planurile tale, ci naivitatea de care ai dat dovada atunci cand le-ai crezut. Ai fost prra increzator in oameni si, idealist din fire cum esti, ai privit doar partea buna a caracterului uman. Or, realitatea a aratat ca in spatele unei masti amabile, se pot afla si ipocrizii, si interese egoiste, si prietenii false. Suferi acum cand descoperi ca te-ai lasat dus de nas, dar nu te vei invata minte...

PESTI - Inima ta se aprinde din nou de valvataie pentru ca apare o persoana care te atrage la prima vedere. Se pare ca atractia este reciproca, cu sansa de a te lasa cu totul coplesit de o idila superba. Este o zi dedicata iubirilor pasionale, dorintelor aprinse, povestilor de amor ca-n filme, pentru ca nu ai mai simtit demult fiorii iubirii la asemenea intensitate. Te lasi rasfatat de gesturile de tandrete care vin de la celalalt, pentru ca nu mai ai niciun dubiu ca te iubeste!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »