Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 4 iunie 2011

04 Jun 2011, 880 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 4 iunie 2011

Horoscop - Sambata, 4 iunie 2011

BERBEC - Esti foarte animat de o perspectiva noua care se deschide in fata ochilor si abia astepti sa ajungi la capatul acestui drum. Totul e promitator, incitant, plin de noutate si cum tu esti unul dintre marii amatori de provocare. Acest sens nou se potriveste perfect firii tale. Nu stai nicio clipa asteptand de undeva un miracol, ci pui chiar tu umarul sa faci ceva ca sa inaintezi cat mai repede spre tinta propusa. Ai la dispozitie alternative foarte bune care merita valorificate.

TAUR - Astepti cu sufletul la gura un eveniment anuntat de ceva vreme si caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala. Emotiile te coplesesc, stai cu ochii tinta la orizont, in asteptarea marelui moment, si fiecare clipa care trece devine un chin pentru sufletul tau sensibil. Totul va veni conform planului si tot ce vei trai te incarca de fericire. A meritat sa astepti atat, pentru ca iata, ajungi la un punct maximum de ce te face sa spui cu mana pe inima ca timpul a trecut in avantajul tau.

GEMENI - Ai mari dubii cu privire la un prieten care iti transmite niste informatii pe care nu ai de unde sa le verifici. Mai bine mai astepti sa se aseze lucrurile inainte de a te baza intru totul pe ceea ce spune el. E posibil ca timpul sa scoata la iveala daca are sau nu dreptate si atunci vei sti daca sa-i dai crezare. Deocamdata e de preferat sa stai in expectativa, fara a lua de bune parerile lui, si daca intuitia iti spune ca are ceva de ascuns, e bine sa astepti mai intai ca adevarul sa iasa la lumina.

RAC - Starea emotionala este data peste cap de o multime de contradictii, incat nu stii cum sa te comporti. De la o ora la alta, esti de gasit intr-o cu totul alta stare: acum trist si retras, acum vesel si dornic de aventura. Vei trece de la o extrema la alta in continuu pe parcursul zilei,. Incat e greu sa te concentrezi eficient la o singura activitate. Ai mereu senzatia ca ceilalti s-au aliat impotriva ta si nu fac altceva decat sa-ti puna bete-n roate.

LEU - Nu te grabi sa judeci faptele altei persoane fara sa o cunosti suficient de bine sau fara sa-i lasi timp sa se explice eventual. E posibil sa privesti spusele sale dintr-un punct de vedere destul de limitat, ori o discutie pe indelete ar alunga aceste nelamuriri. Uneori, e mai bine sa astepti inainte de a extrage o concluzie sau de a da un calificativ cu privire la valoarea unei persoane, ca nu cumva sa fii indus in eroare de o impresie incompleta. Nici tie nu ti-ar conveni sa fii apreciat fara sa se stie cine esti cu adevarat.



FECIOARA - Nu stii daca sa dai crezare persoanei care iti transmite azi o serie de informatie, dar care nu-ti inspira prea multa incredere. Orice detaliu minor spune ceva despre eventualele sale intentii ascunse: tonul vocii suna ciudat, grimasele sugereaza ca nu e tocmai sincer si, cum esti o persoana foarte atenta la astfel de indicii, iti vei pune mai multe intrebari cu privire la adevarata sa fire. Nu te vei insela, pentru ca intuitia iti transmite ca minte!

BALANTA - Ai primit cu mult timp in urma o informatie pe care nu ai folosit-o la vremea respectiva, dar ai pastrat-o in memorie pentru momente in care vei avea nevoie de ea. Acum a venit timpul sa umbli printre amintiri si prin experientele acumulate anterior pentru ca poti valorifica acum informatia primita. Memoria nu-ti joaca feste ci ofera la momentul oportun datele folositoare pentru a rezolva cu brio o problema. Lectiile de viata au ramas undeva in creier si vine o zi cand ies la iveala si isi arata utilitatea.

SCORPION - Esti cam neatent si spui vrute si nevrute, fara sa-ti dai seama ce efect pot avea asupra firilor mai sensibile. Chiar daca tu consideri ca multi vor intelege din ton ca e o gluma, nu te baza pe acest lucru, pentru ca unii nu sunt chiar atat de subtili incat sa perceapa ironia usor. Daca ai ceva de spus, spune pe sleau, fara sa te ascunzi in spatele unor metafore, pentru ca azi nu vei fi inteles daca apelezi la simboluri, ci doar daca te bazezi pe date concrete.

SAGETATOR - Te afli intr-un anturaj mai larg, dar nu sunt oamenii langa care iti doreai sa fii. Gandul tau e in alta parte, spre un alt grup de persoane, pentru ca nu ai prea multe in comun cu tovarasii tai de acum. De aceea devii ceva mai ostil si mai retras, pentru ca ti-e foarte greu sa gasesti subiecte pe marginea carora sa brodati o relatie. De multe ori ai impresia ca ai nimerit printre straini sau printre dusmani, care nu au chef sa discute cu tine, dar nu cumva si tu ii tratezi la fel?

CAPRICORN - Oricat te-ai stradui sa fii pe placul interlocutorilor tai, azi dai numai peste persoane tacute sau care resping din start orice dialog. Vei fi tratat de multe ori cu refuz, cu critici, cu comentarii acide, desi nu te simti vinovat de nimic, dar poate nici tu nu ai talentul necesar pentru a capta atentia celor din jur. Incearca sa vorbesti despre lucrurile care ii preocupa pe ei si nu despre propriile tale interese, pentru ca nu asa le vei atrage atentia.

VARSATOR - Vrei o locuinta confortabila in care sa te simti bine si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre eventuale cheltuieli prin care sa aduceti un plus de frumusete casei voastre. Poate ati acumulat ceva bani pe care acum merita sa-i investiti in renovarea locuintei, dar tu iti vei impune punctul de vedere si gusturile cu originalitate. Ai frunzarit revistele, ai vazut multe case aranjate ultra-modern si visezi sa faci si tu ceva similar la tine acasa. Idei sunt, si bugetul e semnificativ, totul e sa-i dati startul.

PESTI - Dai piept cu un hop periculos si ar fi mai bine sa stai pe loc, fara sa incerci sa i te opui. Nu detii resursele necesare pentru a-i face fata cu brio ci te-ar dobori, ca atare azi e mai bine sa ramai pasiv fara sa ripostezi in nicio privinta. Asteapta sa treaca valul acesta negativ, pentru ca, dupa cateva zile de la miezul nefast al evenimentelor, deja vei avea o alta forta de a depasi impasul. Azi nu ai avea castig de cauza orice ai incerca, deci mai bine stai pe loc.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »