Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 5 iunie 2011

05 Jun 2011, 579 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 5 iunie 2011

Horoscop - Duminica, 5 iunie 2011

BERBEC - Cel mai bun prieten iti poate oferi azi un pont foarte folositor, pe care il vei putea valorifica in proiectele tale profesionale. Iti impartaseste din experienta acumulata in anii de studiu sau direct la munca, in ultimii ani, pentru ca el deja a descoperit raspunsul la intrebarea care, la tine, abia acum se iteste undeva in minte. Asculta-l si urmeaza-i indrumarea, chiar daca pare ceva cu totul nou si original fata de principiile dupa care te ghidezi de obicei.

TAUR - Monotonia casnica iti este pe plac si te simti excelent in locuinta proprie, ocupandu-te de aceleasi aspecte cu care esti obisnuit. Reusesti sa atragi pe toti membrii familiei in jurul unei activitati comune absolut banale, dar este prilejul perfect pentru a petrece timpul impreuna si a mai sta de vorba. La un gratar la padure sau in jurul mesei, la voi acasa, atmosfera este ideala pentru a va pune la curent unii pe altii cu ultimele activitati de care fiecare in parte s-a ocupat.

GEMENI - Nu reusesti sa convingi pe nimeni cu argumentele tale, pentru ca ceva din atitudinea pe care o abordezi ridica semne de intrebare cu privire la seriozitatea cu care privesti lucrurile. Nu ajunge doar sa promiti sau sa explici ce intentii ai, ci mai bine vii cu exemple personale, pentru ca acestea vorbesc mai concret despre tine. Povestile pur teoretice nu vor convinge pe cei mai conservatori din fire, deci, daca vrei sa castigi increderea celor din jur, pune umarul si arata-le la ce te referi.

RAC - Este o zi de succes in orice planuri, deci profita din plin de auspiciile norocoase, mai ales in relatia cu oamenii. Ai sansa sa faci o cunostinta noua cu care sa legi o relatie de viitor si de la care ai putea avea multe de castigat: si prietenie, si ajutor, si sfaturi bune. Este o relatie care ti-ar putea deschide perspective, de aceea merita sa faci tot ce-ti sta in putinta sa o castigi. Pune-ti tot arsenalul de seductie la treaba, pentru ca pare o ocazie prea buna ca s-o ratezi.

LEU - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei solutii care sa alunge tot stresul in care stai de ceva vreme. Nu depinde de tine, ci de interventia altor persoane care, momentan, nu sunt disponibile pentru a face ceva in avantajul tau. Te lupti de unul singur atat cat poti, dar tot vei ajunge intr-un punct in care ajutorul altora este obligatoriu., deci recunoaste ca nu stii ce trebuie sa faci. Intreaba si ti se va raspunde, cere ti si se va da, bate si ti se va deschide: la fel poate fi si acum! La sinceritate ti se raspunde cu sinceritate.

FECIOARA - Ai un mare vis ascuns in minte dar nu vrei sa-l faci public, pentru ca ti-e teama de ridicol.

Nu ai vrea ca altii sa rada de visele in care crezi atat de mult, pentru ca nu esti intr-o pasa psihica suficient de puternica pentru a-ti sustine planurile. Te-ar afecta foarte tare sa inceapa unii sa te ia peste picior, ca atare preferi sa taci, sa ramai in banca ta si sa astepti cuminte clipa in care vei putea sa iti exprimi dorintele cu mai multa incredere. Acum ar fi mai bine sa tii totul secret.

BALANTA - Numai o vorba buna de la o persoana care te intelege te-ar ajuta sa scapi de starea emotionala nefasta in care te simti blocat, ca atare inconjoara-te de oameni la care tii si care te cunosc cel mai bine. Nu te alatura unor grupuri complet noi, nici altora cu care ai de impartit doar unele interese, pentru ca azi e vorba de compatibilitate afectiva si afinitati sufletesti, pe care numai la cateva persoane le poti gasi. Numeri pe degetele de la o mana oamenii care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine acum!

SCORPION - Se naste in mintea ta un proiect nou, promitator si foarte incitant, incat abia astepti sa-i dai startul. Nu e totusi un drum complet nou, stii cate ceva despre el, ori din povestile unei persoane care a trecut printr-o situatie similara, ori din carti, ca atare ajunge doar sa urmezi indrumarile oferite si sa-ti folosesti resursele proprii pentru a-l transforma intr-un succes incontestabil. Desi, la prima vedere, pare sa fie un proiect de anvergura, ce poate dura mult, in cazul tau ar putea evolua mult mai repede.

SAGETATOR - Nu incerca sa pari altfel decat esti pentru ca cei din jurul tau vor afla, intr-o zi, care e adevarata ta fata si nu vor fi prea incantati ca i-ai inselat. Chiar daca nu iti place sa-ti recunosti limitele sau defectele, e mai bine sa le arati la vedere decat sa iasa la iveala dupa mai mult timp. Nu te ajuta cu nimic sa imbraci o haina care nu ti se potriveste, ca atare fii tu, cel real, cu bune si rele, fara sa pacalesti pe nimeni, pentru ca asa, in primul rand, te amagesti pe tine! Recunoaste adevarul oricum ar fi el…

CAPRICORN - Astepti un anumit moment caruia ii acorzi o semnificatie cu totul speciala, chiar daca nu ai ajuns inca acolo. Primesti totusi un termen mai clar, ca sa ai un reper cu privire la un eventual interval in care se va produce, ca sa te poti organiza mai eficient pana atunci. Vei sti sa valorifici excelent orele sau zilele care au mai ramas, astfel incat, atunci cand totul va deveni fapt concret, sa fie toate asezate pe fagasul cel bun. Nu lasi timpul sa treaca de la sine, ci incerci sa le aranjezi pe toate cat mai bine.

VARSATOR - Joci rol de profesor pentru o persoana ceva mai tanara care nu are experienta ta bogata de viata. Tu ai invatat deja cum merg lucrurile intr-o anumita privinta si simti nevoia sa ii oferi sfaturi, in cazul in care ti le cere, pentru a-l ajuta sa treaca peste unele etape intermediare. Au fost deja verificate si experimentate de tine si consideri ca n-are rost sa treaca si el prin aceleasi etape, ca atare ii vei spune un secret prin care sa recupereze timpul pe care l-ar consuma cu aceste tatonari initiale.

PESTI - Esti total indecis, pendulezi intre doua directii la fel de atragatoare, dar ai vrea sa le faci pe amandoua. Nu se poate, ca atare va trebui ori sa alegi doar una pe care sa o duci la capat, ori, daca vezi ca prima nu iese, sa schimbi macazul din mers si sa o incerci si pe cea de a doua. Nu poti fugi dupa doi iepuri, ca atare fa tot posibilul sa cantaresti repede ce iti convine mai mult dintre aceste optiuni si sa te hotarasti odata. Umorul nu va repara eventualele erori pe care le faci in incercarea de a nu o scapa pe nici una din variante din mana.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »