Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 14 iunie 2011

14 Jun 2011, 639 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 14 iunie 2011

Horoscop - Marti, 14 iunie 2011

BERBEC - Ceea ce ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare se intoarce complet pe dos si iti strica toata buna dispozitie. In mijlocul unei petreceri sau a unui eveniment festiv poate aparea un moment critic ce face ca toata lumea sa se imprastie care incotro… E o veste proasta care va face pe toti cei prezenti sa va priviti cu suspiciune unii pe altii, ca si cum printre voi s-ar fi infiltrat un inamic sau care va trimite pe toti la casele voastre, fara nici un chef de distractie.

TAUR - Ai nevoie de o motivatie ca sa te apuci de treaba cu mai mult entuziasm si ai noroc: aceasta apare de la o persoana energica ce devine un fel de exemplu pentru tine. Vei porni pe calea pe care acesta o deschide si vei ajunge la rezultate excelente. Daca singur nu stii incotro sa mergi, cere sfaturi de la cei mai optimisti, pentru ca te poti molipsi de buna dispozitie de la astfel de oameni. Daca faci echipa cu ei, totul va merge struna, pentru ca ei au si rol de a te stimula, dar si de a te trage de maneca la nevoie.

GEMENI - Nu poti judeca tu problema care apare azi, ci trebuie sa apelezi la persoane abilitate in acest sens, care cunosc legile si au tot dreptul de a pune in balanta argumentele. Tu ai putea fi subiectiv, fiind direct implicat, ca atare mai bine ceri ajutorul altora din afara pentru a analiza situatia la rece. Vei fi multumit de verdictul primit la final, pentru ca cei care isi vor exprima astfel parerea nu au nici un interes sa tina cu tine sau cu partea adversa, ci vor prezenta lucrurile asa cum sunt cu adevarat.

RAC - Nu poti multumi intotdeauna pe toata lumea, ci aduci un zambet pe chipurile unora spre nefericirea altora. Poate tu ai motive de sarbatorit astazi, dar cineva alaturi de tine sufera, ca atare mai bine ai sta modest in banca ta si nu ai face prea mult tam-tam pe marginea fericirii tale. Ce-i drept, contezi mai mult tu, dar cum tu ai un suflet imens care rezoneaza usor cu necazurile altora, aproape ca-ti sacrifici propria fericire pentru a plange alaturi de cel care sufera langa tine. El n-ar face la fel pentru tine!

LEU - Tine cont de sfatul unui prieten care iti spune ca cel mai bine, in situatia de fata, ar fi sa te opresti aici si sa nu duci mai departe un plan care nu mai are nimic de oferit. Fiind detasat, vede impartial lucrurile si intelege altfel situatia decat tine, care esti direct implicat, ca atare sfaturile sale sunt in beneficiul tau. Chiar daca nu-ti convine sa iti iei ramas bun de la tot ce ai cladit pana aici, e spre binele tau sa rupi acum pisica si sa te eliberezi. Nu ar fi decat continuarea unui chin fara nici un rezultat!

FECIOARA - Esti alaturi de persoana iubita trup si suflet, gata sa-ti asumi responsabilitati in beneficiul amandurora.

E modul tau de a-i arata cat de mult tii la cel drag, ca esti gata sa-ti respecti angajamentele pe care ti le-ai luat la inceputul relatiei si esti multumit de felul in care se implica celalalt. Nu mai e o simpla joaca de copii, ci o relatie serioasa, matura, care combina perfect ratiunea si sentimentele. Nu vine fiecare cu aceleasi valori, ci le adunati la un loc pe cele care va reprezinta, separat: tu cu ratiunea, celalalt cu sentimentele, sau invers.

BALANTA - Uneori, o pauza nu e chiar asa de rea, pentru ca astfel reusesti sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa vezi altfel lucrurile. Profita de ragazul care ti se ofera, fara sa-l consideri un impas in planurile tale, pentru ca vei descoperi mai apoi ca e un avantaj pentru tine. Nemaifiind atat de concentrat la ceea ce se petrece, iti permiti si tu un moment de respiro, care se va dovedi a fi clipa ta de luciditate in care iti readuni fortele si vezi deja calea care ti se potriveste. Daca stai pe loc, nu inseamna ca nu ai unde merge!

SCORPION - Nu te lasa influentat de cei care incearca sa-ti strice planurile, pentru ca nu au de unde sa stie pe ce anume te bazezi tu atunci cand ti le construiesti. Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa demonteze ceea ce creeaza altii, ori din invidie, ori dintr-o banala neputinta, si daca ei nu au nimic bun de oferit, de ce n-ar distruge visele altora? La tenacitatea ta, ar fi pacat sa pleci urechea la comentariile lor malitioase, ca atare vezi-ti de propriile vise fara sa asculti de rautaciosi!

SAGETATOR - Nu te poti detasa de o amintire neplacuta de demult pe care o readuci iar si iar in memorie, desi nu ar merita atata atentie. Poate treci mereu prin acelasi loc care iti rascoleste aceste emotii nefaste si nu ai forta de a o rupe odata si-odata cu ceea ce te-a facut sa suferi candva. Profita de prima ocazie care ti se ofera de a te elibera de acest balast emotional negativ, pentru ca acum e mult mai importantul viitorul. A trai numai in trecutul care doar e total in dezavantajul tau! Iarta, uita, treci mai departe!

CAPRICORN - E nevoie de tine undeva mai departe de locul tau obisnuit de lucru sau de resedinta. Esti o persoana care isi respecta promisiunile si faci tot posibilul sa ajungi acolo unde esti solicitat. Esti constient ca tu detii solutia la problema care-l preocupa de cel aflat la oarecare distanta e tine si, daca nu poti rezolva problema prin telefon, atunci vei incerca sa te deplasezi personal acolo. Altfel vezi lucrurile la fata locului si ii poti oferi celui aflat in impas un sfat obiectiv si folositor.

VARSATOR - Viata de cuplu este motiv de sarbatoare, pentru ca aici au loc cele mai frumoase momente. Daca nu exista cineva in inima ta, fii foarte atent la ocaziile care se ivesc in anturaj, deoarece poate aparea o ocazie excelenta de iubire. Daca esti demult cuplat, azi simti ca renaste ceva in relatia voastra, ca sentimentele se reaprind si sunteti amandoi inflacarati de sperante noi si planuri marete, la care va veti aduce contributia umar la umar. Priviti spre viitor cu incredere si optimism, dar si cu multa iubire.

PESTI - Daca seful te critica, nu trebuie sa-l privesti ca pe cel mai mare dusman al zilei, pentru ca e posibil sa aiba dreptate. Ti-a descoperit o eroare pe care e gata sa o sanctioneze, constient ca numai asa se poate impune in fata subalternilor sai. Nu trebuie sa interpretezi critica lui ca un afront personal, pentru ca esti cu adevarat vinovat de o chestiune pe care ai incercat sa o ascunzi cu speranta sa nu se observe. Iese la iveala eroarea ta si acum suporti consecintele ispitei de pasa vina pe umeri altuia.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »