Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 15 iunie 2011

15 Jun 2011, 736 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 15 iunie 2011

Horoscop - Miercuri, 15 iunie 2011

BERBEC - Ai succes deplin in orice confruntare aprinsa de idei iar atu-ul tau forte e capacitatea de a te abtine sa raspunzi agresiv. Desi, de obicei, esti mult mai impulsiv, de data asta reusesti sa te stapanesti foarte bine fara a te lasa atras in conflicte. Stai deoparte, asteptand momentul potrivit pentru a da lovitura de maestru, fara a te implica in dispute inutile. Practic, il aduci la exasperare pe rivalul tau prin tacere, pasivitate si toleranta, pentru ca te stia mult mai agresiv din fire si, cand acolo, tu stai…

TAUR - Cum sa nu fii multumit cand vezi ce bine evolueaza povestea ta de dragoste si ca faceti deja planuri de viitor impreuna? Se poate spune ca esti fericit, ca inima ta se umple de bucurie la orice noua intalnire cu cel drag si ai convingerea ca angajamentele pe care vi le faceti reciproc si visele frumoase legate de viitorul vostru in doi se vor concretiza pentru ca va implicati la fel de serios in ceea ce va urma… Astepti mult de la partener, si el de la tine, si e foarte motivant sa vezi ca fiecare isi aduce contributia trup si suflet la reusita relatiei.

GEMENI - Nu te gandi doar la perioada imediat urmatoare, ci incearca sa privesti in perspectiva mai indepartata. Planurile pe care le dezvolti acum vor avea efecte pe termen lung, deci trebuie sa fii foarte atent ce faci sau ce decizi, pentru ca sunt actiuni care te vor influenta luni de acum inainte. Practic, asa cum iti asterni acum, asa vei dormi o vreme, de aceea trebuie sa fii sigur ca ai facut cele mai bune alegeri. Cu maturitate, bine organizat si deloc la voia intamplarii, pornesti pe un drum promitator.

RAC - Fii prudent in situatiile cu factor mare de risc, pentru ca ai putea face o mare greseala daca te lasi coplesit de nervi. Nu esti tu genul de om care se aprinde asa, dar azi esti gata-gata sa strici totul printr-un gest necugetat, declansat de iritarea de moment. Cineva te scoate atat de tare din sarite, incat reactionezi violent, dar acest comportament este in dezavantajul tau, pentru ca te poate face sa gresesti enorm. Abtine-te de la reactii agresive, oricat de nervos ai fi, si incearca sa lasi valul de adrenalina sa se potoleasca, si abia dupa aceea sa zici ceva.

LEU - Te afli intr-un mediu vesel in care se sarbatoreste o reusita, dar nu te simti in largul tau. Parca nu e si locul tau acolo sau poate nu e si motivul tau de distractie, devenind un pic invidios pe reusita care ii aduna pe ceilalti la un loc. Te cam indoiesti ca ceilalti ar merita aceste laude ca atare preferi sa taci, retras in banca ta, ca sa nu dai motive de suspiciune la adresa bunelor tale intentii. Decat sa critici si sa le strici bucuria, mai bine nu spui nimic si zambesti de curtoazie…

FECIOARA - Ai la cine apela la nevoie, daca ajungi intr-un impas, ca atare nu te mai codi sa-i deranjezi pe ceilalti.

De data aceasta chiar e urgenta interventia altuia deci trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa soliciti ajutorul unei persoane care detine cheia problemei tale. Nu ai de unde sa le stii tu pe toate, deci gandeste-te la persoana cea mai potrivita pentru a-ti oferi sfatul competent in chestiunea care te macina, dar nu apela la oricine. Unii doar se bat cu pumnul in piept ca stiu ce trebuie facut, pe cand altii sunt acolo exact pentru astfel de solutii, chiar daca trebuie sa platesti pentru serviciile lor.

BALANTA - Ti s-au cam inecat corabiile si se vede de la o posta ca nu te simti bine. Ceva lipseste pentru a fi cat de cat multumit de tine: ori dragostea, ori prietenii, ori banii, ca chiar la un moment dat ti se pare ca esti total ghinionist, ca nu ai nimic din ceea ce ti-ar trebui. E doar un impas trecator, lasa lucrurile sa mearga de la sine fara a turna gaz pe foc, pentru ca totul are rezolvare daca reusesti sa te agati de un carlig, oricat de mic, care sa te scoata la liman. Pesimismul, depresia si gandirea negativa iti fac mult rau astazi, deci lupta impotriva lor!

SCORPION - Oricat de atent ai fi tu la toate detaliile, tot va trebui la un moment dat sa ceri sfatul unei persoane care sa-ti spuna daca ai dreptate sau nu. Singur, ai putea fi prea subiectiv si ai putea scapa din vedere unele aspecte bine mascate in spatele unor neadevaruri, ca atare nu te jena sa ceri pareri din afara. Mai ai si tu multe de invatat si nu intotdeauna ai acces la toate dimensiunile unei probleme. Lupta pentru adevar si refuza sa accepti solutiile… nu tocmai corecte!

SAGETATOR - Daca ai avut candva succes intr-o actiune similara celei de azi, iti extragi energia in succesul de odinioara. Experientele bune din trecut pot fi punctul de plecare spre alte reusite viitoare, deci merita sa-ti aduci aminte din cele traite inainte doar lucrurile bune, motivante, stimulative. Nu te crampona in erorile trecutului, nici in insuccesele de demult, ci trebuie sa iei din bagajul de experiente deja acumulat exact ceea ce te poate propulsa acum direct spre tinta finala, fara a mai pierde vremea cu incercari. Ti-a iesit odata, poate iesi la fel si acum!

CAPRICORN - Prea stai si diseci firul in patru si cand esti atat de atent la detalii, evident ca incepi sa descoperi tot felul de hibe. Daca nu ai pierde timpul cu analizele negative, nu ai descoperi atatea puncte sensibile, ca atare ai avea nevoie de mai multa activitate, care sa nu-ti ofere ragazul necesar acestor meditatii cu impact emotional negativ. Implica-te in cat mai multe treburi, fara sa stai, pentru ca orice pauza te face sa dai drumul la melancolii, regrete si retrospective nefaste. Nu sta, fa orice, numai sa nu ai timp de ganduri negre…

VARSATOR - Mai apar si ciondaneli in cuplu, nu ai cum sa le eviti, totul e sa nu le transformi in motiv de cearta. Nu puteti fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda, accepta ca sunteti doua personalitati distincte si aveti preferinte, dorinte si idealuri diferite, ca atare nu pretinde de la celalalt sa fie permanent de acord cu tine. Chiar si din opinii adverse se poate naste o solutie care sa va multumeasca pe amandoi, fara a declansa scandaluri inutile. Cu diplomatie si cu iubire neconditionata, orice conflict poate fi dezamorsat.

PESTI - Esti greu de oprit cand iti intra ceva in cap astazi, pentru ca te bazezi pe principiul bate fierul cat e cald. Ce rost sa astepti si sa taraganezi lucrurile cand poti ajunge la rezultate mult mai rapid? Totusi, tine cont de cei din preajma care incearca sa-ti mai domoleasca pasiunea care te-a cuprins, pentru ca nu e genul tau sa te inflacarezi astfel. Esti mai calm din fire, uneori chiar mai comod, ca atare o atitudine atat de razvratita, gata sa rastorni si muntii din loc, nu prea ti se potriveste si ai putea face erori.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »