Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 22 iunie 2011

22 Jun 2011, 700 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 22 iunie 2011

Horoscop - Miercuri, 22 iunie 2011

BERBEC - Nu poti tolera le nesfarsit atitudinea autoritara a unei persoane care se comporta cu tine de parca ar avea vreun drept sa te domine, sa te conduca, sa faca ce vrea cu tine, ca subaltern, nu esti cu nimic mai prejos, dimpotriva, ai si tu orgoliile tale care nu suporta sa fie ignorate. Fa tot posibilul sa blochezi atitudinea dominanta a celui care vrea sa se impuna prin orice mijloace si demonstreaza-i ca ai si tu ceva de spus in chestiunea de fata si nu esti doar un pion pe tabla lui de sah.

TAUR - Este o zi exact pe placul tau, toate se petrec in ritmul pe care il agreezi tu cel mai mult, intalnesti oameni care iti seamana si cu care te simti pe aceeasi lungime de unda, deci tot ce se petrece in jurul tau pare sa fie croit perfect pe calapodul tau. Atragi alaturi de tine persoane cu firi asemanatoare, incat aproape ca nu e nevoie sa vorbesti ca sa fii inteles corect. Daca vrei sa fie o zi perfecta, nu insista sa stai in compania celor de varste diferite sau cu interese diametral opuse, ci stai cu altii ca tine.

GEMENI - Nu pune la suflet vestile care te-ar putea influenta sau impresiona, pentru ca nu sunt atat de grave pe cat par. Toate au rezolvare, toate revin la normal, deci nimic nu merita sa se transforme in motive de teama cu privire la ce va urma. Tu detii solutii la orice momente sensibile, incat, dupa ce vor trece, vei rade detasat ca ti-ai facut atatea griji. Ai dat dovada si cu alte ocazii ca stii ce ai de facut, ca nimic nu ramane in aer, ca atare totul e sa-ti controlezi foarte bine emotiile.

RAC - De azi te simti ceva mai bine, de vreme ce incepe zodia ta si toate par sa se aseze pe un fagas nou si interesant. Entuziasmul care te cuprinde va fi bine canalizat intr-o directie constructiva, incat nu-ti risipesti energia pe lucruri inutile. Este vremea sa dai startul unui proiect nou, cuprins de elan si dorinta de schimbare, dar trebuie totusi sa tii bine in frau directia, ca nu cumva sa se abata de la drumul care ti se potriveste. Poti combina perfect energia debordanta cu auto-controlul necesar pentru rezultate excelente si de durata.

LEU - Esti mult mai preocupat de viitorul pe termen lung, nu doar de ceea ce ai in program pentru astazi. Unii spun ca scapi din vedere prezentul daca esti atat de atent la cele mai indepartate perspective, dar dai dovada de un spirit prevazator deosebit ce va demonstra, candva, in viitor, ca ai fost inspirat de vreme ce le-ai aranjat pe toate atat de bine. Rigurozitate, organizare, prudenta, viziune de ansamblu, toate lucreaza in favoarea ta, pentru a ajunge, candva, pe un nivel pe care sa te mentii.

FECIOARA - Felul in care iti dau unii ordine nu ar trebui sa te deranjeze, pentru ca esti un subaltern docil care iti accepta bine pozitia, dar nu ai de a face cu lideri reali.

Unii, asezati bine mersi pe scaune mai inalte, doar se folosesc de putere pentru a-si castiga propriile avantaje, fara sa tina cont de cei pe care-i conduc, de aceea ai tendinta ori de a te revolta impotriva lor, pentru ca nu sunt conducatori in adevaratul sens al cuvantului, ci doar oportunisti, ori de a suferi in sinea ta ca nu-i poti da jos din varf.

BALANTA - Vrei sa socializezi, sa discuti, sa te integrezi in colective cat mai numeroase, dar nu gasesti oameni potriviti, printre care sa te simti bine. Ca atare, toata dorinta ta de a interactiona cu semenii tai se poate solda cu un esec din cauza companionilor tai prea egoisti si individualisti, care nu au chef de dialog. Ori de cate ori incerci sa iei legatura cu astfel de persoane, esti refuzat, respins, tinut la respect, pentru ca acestia au numai propriile lor probleme in minte si n-au timp de tine.

SCORPION - Nu tine cont de ceilalti daca vrei sa ai o zi de succes, pentru ca azi contezi doar tu, cu propriile tale talente si calitati. Lasa modestia la o parte si detaseaza-te de grup, pentru ca efectul de turma nu ti se potriveste. Tu ai nevoie azi sa iesi in evidenta, sa te remarci, sa iti dovedesti originalitatea si unicitatea in comparatie cu restul lumii, iar atitudinea ta increzatoare, dar deloc sfidatoare, te va propulsa direct in frunte. Ca atare, totul merge bine numai daca iti mentii independenta fata de restul lumii si iti vezi de propriile interese inaintea tuturor.

SAGETATOR - Daca alte planuri ale vietii tale lasa de dorit, cum ar fi planul relational, cel financiar sau cel profesional, cu siguranta exista altceva in compensatie. Aceasta e viata de familie, unde au loc cele mai placute si intime evenimente. Acolo ti se dovedeste ca, oricat de greu ti-ar fi uneori, cineva e langa tine indiferent de vremuri. Familia e singura care te ca sustine la greu, deci nu cauta intelegere sau ajutor nici la asa-zisi prieteni, nici la colegi, pentru ca fiecare e cu ale sale. Cei care intr-adevar simt la fel ca tine, sunt pe aceeasi lungime de unda si te vor sprijini moral neconditionat sunt cei de acelasi sange.

CAPRICORN - Chiar daca nu se intampla nimic iesit din comun, acasa te bucuri de atmosfera tihnita dintre peretii propriei locuinte. Stai mai mult de vorba cu ceilalti membri ai familiei si, prin rutina casnica, gasiti niste planuri noi care va vor aduna la un loc pentru un succes, candva in perspectiva. Momentan, sunteti la faza de proiect, de adunare de informatii, pas cu pas, dar intr-o zi toate acestea se vor acumula intr-o reusita ce va va bucura pe toti, deopotriva.

VARSATOR - Legea nu te lasa sa faci orice si intervine destul de strict in unele proiecte, ceea ce devine frustrant. Daca ai avea mai multa libertate de miscare si de decizie, ar fi perfect pentru rezultatele la care visezi, dar ai parte mai mult de limitari legale, de interdictii severe dar si de un fel de auto-cenzura care nu-ti permite chiar orice iti trece prin cap. Incearca sa te incadrezi in aceste norme, sa renunti la originalitatea ta proverbiala, pentru ca succesul vine, de data aceasta, numai daca urmezi calea indicata.

PESTI - Este o zi in care se pun in balanta argumentele pro si contra, binele si raul, iar tu esti undeva la mijloc. Ori tu esti cel judecat si se va da un verdict pe care trebuie sa-l respecti intocmai, ori tu esti chiar judecatorul care analizeaza situatia pe toate directiile pentru a extrage concluzia cea justa. Nu trebuie nici sa fugi de judecata, in cazul in care o meriti, nici sa pleci urechea la influente din afara, pentru ca azi conteaza numai si numai adevarul, asa cum e. Cine a gresit, plateste, cine a fost dezavantajat, redobandeste ce i se cuvine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »