Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 23 iunie 2011

23 Jun 2011, 596 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 23 iunie 2011

Horoscop - Joi, 23 iunie 2011

BERBEC - Ai grija cum te comporti cu persoanele mai sensibile din fire, pentru ca ai o atitudine care sperie pe multa lume. Ori esti mai critic si apelezi des la autoritate pentru a te face auzit, ori insasi aparitia ta intimideaza, pentru ca ai un atu in plus ce te ajuta sa te remarci inaintea tuturor. O astfel de atitudine poate fi buna in competitii profesionale, pentru ca inspiri seriozitate, maturitate si intelepciune, incat ii dai pe toti la o parte pentru a te pune doar pe tine in valoare. Profita de ocazia de a te evidentia, dar nu te folosi de putere!

TAUR - Esti mai sensibil azi si orice cuvant spus intr-o maniera care depaseste limitele bunului simt te va afecta profund. Nu ai forta de a tine piept celor nervosi, ci ai tendinta de a te retrage in banca ta, cu speranta ca furtuna va trece fara sa te atinga si pe tine. Din pacate, ceilalti sunt cuprinsi de orgolii puternice si de o dorinta de nestavilit de a se impune deasupra tuturor, incat uita ca discuta cu oameni care nu tolereaza usor astfel de manifestari violente. Tu, cel putin, vei fi de-a dreptul deranjat dar m,ai mult suferi in tine insuti.

GEMENI - Faci parte dintr-un grup mai larg de persoane in care te simti bine, ca intre prieteni. Va leaga interese comune, aveti o comunicare facila, ca de la suflet la suflet, iar ceea ce pregatiti impreuna va satisface pe deplin pe toti. Ai sansa de a te remarca printre acestia si de a juca un rol central, pentru ca esti cu ceva mai presus decat ei, incat merita sa te erijezi, chiar din proprie initiativa, intr-o pozitie de lider. Ceilalti te vor urma orbeste, pentru ca unii chiar asteapta sa fie condusi.

RAC - Ai grija cum iti administrezi bugetul astazi, pentru ca te cam paste un esec de proportii. Tentatia de a cheltui pe un lucru ceva mai scump va lasa urme in portofel, incat va fi foarte greu, dupa aceea, sa pui la loc ce ai cheltuit. Gandeste-te bine inainte de a decide daca merita sa cumperi acum acel obiect sau nu, chiar daca ti-l doresti enorm de mult. Nu e momentul cel mai potrivit pentru o achizitie majora si, pentru a o satisface acum, vei intra in alte fonduri puse deoparte cu scopuri mult mai importante decat vreun capriciu vestimentar.

LEU - Nu iti plac oamenii care lancezesc, care tergiverseaza lucrurile mai mult decat e cazul, care se complac in sedentarism si comoditate, de aceea vei interveni dur in viata celor care stau intr-un dolce far niente confortabil. Vrei noutate, vrei miscare, vrei actiune, dar pentru a-ti satisface tie aceste placeri, trebuie sa contribui ceva mai agresiv si in treburile altora. Pregateste-te sa fii criticat pentru excesele de energie de care dai dovada, pentru ca cei din jur nu sunt la fel de amatori de aventura, ca tine, ci incearca sa te mai domoleasca.



FECIOARA - E mare tensiune in jurul tau si, cum esti genul de om care rezoneaza destul de usor la situatii conflictuale, te vei implica si tu in ele. Totusi, fii atent ca nu cumva sa torni gaz pe foc cu spiritul tau critic iesit din comun, pentru ca unele dispute ar putea reveni mult mai usor la normal daca vorbesti calm si incerci sa rezolvi conflictul cu duhul blandetii. Totusi, ti-e greu sa te abtii sa nu spui si tu vreo doua din varful limbii si o astfel de atitudine e clar ca va amplifica si mai mult scandalul.

BALANTA - Esti un suflet mare gata oricand sa sara in ajutor, fiind genul de prieten care se dovedeste a sta alaturi si la bine si la greu celor la care tii cu adevarat. Cand e vorba de oamenii pe care ii iubesti, te dedici total, trup si suflet, pentru ca aceasta e forma ta de a-ti demonstra loialitatea si afectiunea. De data aceasta esti alaturi de un prieten care are un motiv de sarbatorit si, cum ai fost alaturi de el si atunci cand a plans, cum sa nu-i fii aproape atunci cand este fericit?

SCORPION - Nasul tau fin simte de la o posta mincinosii, incat azi vei privi cu multa suspiciune informatiile care ajung la urechile tale. Ai motive sa banuiesti un coleg de intentii necinstite, pentru ca nu e prima oara cand se comporta asa. Nu prea stie sa minta, de aceea intuitia ta il miroase imediat ca are ceva de ascuns, deci vei lua masuri de precautie ca sa nu cazi in capcana sa. Daca afli informatii diametral opuse, fii sigur ca undeva la mijloc s-a infiltrat o stire falsa, pe care trebuie sa o verifici din cel putin doua surse.

SAGETATOR - Fii foarte diplomat in relatia cu un prieten care trece prin momente dificile, pentru ca azi nu-i intri in gratii cu nimic. Orice i-ai spune, el tot bosumflat ramane si oricum vede in jur numai dusmani si probleme. Optimismul tau caracteristic nu-i este de folos, ci dimpotriva, respinge orice incercare a celor care tin la el de a-l ajuta sau macar de a-i abate gandul de la necazurile sale. Nu insista daca il vezi atat de incapatanat, pentru ca un sfat sau un ajutor e bun doar atunci cand este solicitat, iar amicul nu pare a avea nevoie de ele.

CAPRICORN - Este un moment in care se pun in balanta gesturile de iubire in cuplu: ceea ce oferi tu comparativ cu ceea ce are de oferit partenerul. Posibil ca balanta sa ramana echilibrata, fara ca vreunul din voi sa se simta dezavantajat, pentru ca pare a fi o relatie sincera in care fiecare se implica la fel de mult. Nu are rost sa pretinzi mai mult, pentru ca ceea ce primesti de la persoana iubita este exact ceea ce ai nevoie. Orice exces strica armonia dintre voi si tinde spre dependenta, gelozie, posesivitate, sufocare si nu are nimeni nevoie de asa ceva.

VARSATOR - Te cam joci de-a indragostitul si faci declaratii de amor in gluma, dar celalalt nu-si da seama cand glumesti si cand vorbesti serios. Ca atare cineva ar putea pica in plasa ta de cuceritor si se va amoreza nebuneste de tine, ca, dupa aceea, sa nu mai stii cum sa-l faci sa revina la realitate. Daca gluma ta depaseste limitele si joci pe doua fronturi, penduland intre doua relatii, atunci risti si mai mult: ori nu pastrezi niciuna din iubirile pe care le vizezi, ori iti strici reputatia. Tii pe jaratec inima cuiva si asta nu e deloc bine.

PESTI - Muncesti mult, cu pasiune, pentru ca esti motivat de ceea ce te asteapta la final. Poate nu e neaparat un castig material, ci mai mult un capital de imagine, pentru ca ceea ce vei dobandi in urma acestor eforturi va conta mult la reputatia ta in cariera. Arati, astfel, cat de bine pregatit esti, ce cunostinte solide ai acumulat in ani de munca si studiu, astfel incat poti fi luat in vizor de un colaborator sau un sef pentru proiecte si mai importante in viitor. Merita sa tragi tare, daca la final te poate astepta o propunere interesanta pentru viitorul tau profesional.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »