Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 25 iulie 2011

25 Jul 2011, 795 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 25 iulie 2011

Horoscop - Luni, 25 iulie 2011

BERBEC - Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda. Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru. Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.

TAUR - Ai mare grija la acele actiuni cu un oarecare factor de risc, pentru ca esti cam, neatent si ai putea bagateliza un pericol care, pana la urma, se va manifesta mai grav decat ai putea crede. Esti tentat sa spui ca e floare la ureche, dar dupa ce vei da piept cu adevarata fata a acestei situatii, iti vei da seama ori ca ti-ai supraevaluat puterile si acum clachezi, ori ca nu ai observat la timp eventualele riscuri. Deschide bine ochii si nu lua in gluma chestiunile serioase ale acestei zile.

GEMENI - Asteptai de multa vreme sa se implineasca un mare vis iar azi incepe sa se contureze din ce in ce mai clar in fata ta. A meritat asteptarea de vreme ce rezultatele sunt atat de promitatoare, totul e sa le mentii cat mai multa vreme pe acelasi nivel. A fost greu sa ajungi aici, ai consumat mari resurse in acest scop, dar nu trebuie sa te culci pe laurii victoriei, ci sa lupti mai departe pentru a mentine ceea ce ai obtinut. Ai numai motive de bucurie si de mandrie pentru ceea ce ai realizat!

RAC - Daca erai in cautarea unui colaborator care sa te sprijine intr-un anumit demers, azi ai toate sansele sa il intalnesti. Vei fi multumit de asocierea aceasta, pentru ca va participa cu tot ce stie in ceea ce construiti impreuna. Il vei privi cu respect si cu recunostinta, pentru ca ii apreciezi interventia si superioritatea in anumite privinte. Ai de invatat de la acest coechipier de nadejde si esti fericit ca ai gasit un om inteligent si demn de toata increderea. Acum puteti sa vasliti impreuna!

LEU - Dorul te poarta cu gandul departe, la o persoana draga, si te gandesti la cea mai accesibila cale de a va revedea. Ai fi in stare sa urci chiar acum in primul tren si sa pleci departe, acolo unde te cheama inima, dar mai sunt si alte probleme care te tin pe loc si trebuie sa le rezolvi pe acestea mai intai. Fa un efort sa duci la capat activitatile in desfasurare pentru a te elibera zilele viitoare de orice sarcini si sa-ti permiti o vacanta, o iesire, o escapada in alt decor decat cel de zi cu zi. Deja visezi la ziua plecarii!

FECIOARA - Daca programul acestei zile nu te satisface prin banalul sau, te poti concentra foarte bine la o etapa viitoare din planurile tale.

Cand ai la ce te gandi, parca treci mai usor peste rutina cotidiana, desi esti genul de om care face fata cel mai bine monotoniei de zi cu zi. De data aceasta, te preocupa mai mult ceea ce urmeaza sa se intample de acum inainte, de aceea nu te concentrezi mai deloc la fleacurile pe care le ai in plan pentru azi. Nici nu conteaza, in comparatie cu evenimentele promitatoare pe care le astepti cu entuziasm.

BALANTA - Primesti o veste care are un efect foarte stimulativ asupra ta. Te obliga sa te grabesti un pic, de parca te impinge de la spate sa ajungi mai repede la un anumit punct din planurile tale. Iti place ceea ce se anunta la orizont si incerci sa faci pasi mari spre acest scop care suna foarte bine, dar totusi, graba nu trebuie sa te determine sa sari peste unele detalii. Incearca sa le faci pe toate corect, fara sa scapi din vedere ceva, ca apoi sa dai vina pe viteza in care s-au desfasurat evenimentele.

SCORPION - Comunicarea merge excelent in cuplu si stati mult de vorba, profitand de buna intelegere si compatibilitatea mentala de azi. Nici nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru ca mesajul unuia sa ajunga la inima celuilalt. Chiar si declaratiile de dragoste sunt formulate cu mai mult talent si fiecare gaseste extrem de usor cuvintele potrivite pentru orice imprejurare. Cat timp dialogul se mentine pe un nivel atat de bun, si relatia voastra evolueaza perfect, deci pastrati acest tonus viu in discutii.

SAGETATOR - Iubirea ta a ajuns la un nivel care cere mai mult decat emotii si sentimente. E vremea angajamentelor, a planurilor serioase de viitor, prin care sa va demonstrati unul altuia capacitatea de a cladi ceva solid si de durata. Daca relatia voastra e fragila, exista riscul sa treceti printr-un moment critic in care va veti judeca destul de aspru unul pe altul, dar daca ati evoluat matur, pe un teren solid, treceti deja la etapa superioara in care conteaza mai mult respectul si fidelitatea.

CAPRICORN - Ai un efect benefic asupra celor nervosi si agitati, pentru ca reusesti sa-i calmezi prin exemplu personal. Le arati ca si cele mai complicate situatii se pot rezolva cu duhul blandetii si cu multa rabdare, fara sa dai nimic peste cap, dar daca in preajma ta sunt persoane mai agresive din fire, va fi greu sa le domolesti graba si pasiunea. Le vei spune ca unele probleme nu se rezolva cat ai bate din palme, ci trebuie sa te organizezi mai bine pe termen lung. Rezultatele bune vin lent, nu peste noapte!

VARSATOR - Ai mare grija daca pleci la drum, pentru ca exista riscul unor surprize neplacute care ti-ar putea strica placerea calatoriei. Ori apar ceva probleme cu masina, cum ar fi o pana de cauciuc, ori la destinatie nu te asteapta ceea ce ai sperat la plecare, deci alt motiv de dezamagire. Daca ai fi luat unele masuri de precautie din timp, nu s-ar fi ajuns aici, dar te-ai grabit si le-ai scapat din vedere, ca acum sa suporti singur consecintele propriei tale neglijente.

PESTI - Te duci cu gandul la trecut, intr-o vreme cand totul era frumos in viata ta. Ti-e dor de o fosta iubire si, cu ceva noroc, poate chiar ai sansa de a o revedea, iar intalnirea poate fi la fel de pasionanta ca pe vremuri. Inima ta bate mai tare pentru ca iti place ceea ce se petrece cu tine si retraiesti cu bucurie evenimentele superbe de odinioara. Scoti de la naftalina o serie de amintiri frumoase sau readuci complet la lumina momente pe care le mai poti trai odata la fel de intens.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »