Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 26 iulie 2011

26 Jul 2011, 856 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 26 iulie 2011

Horoscop - Marti, 26 iulie 2011

BERBEC - Este o zi fericita, in care simti nevoia sa impartasesti cele mai frumoase evenimente alaturi de oamenii la care tii cel mai mult. Poate fi vorba de o petrecere de familie, de revederea unor prieteni dragi sau de un eveniment monden la care te simti in centrul atentiei. Si dragostea are un rol principal in actiunea acestei zile, cu sansa de a primi unele din cele mai intense declaratii de amor sau de a intalni o persoana care-ti fura inima la prima vedere. Ai motive sa spui ca esti fericit!

TAUR - Ai vrea sa grabesti un pic ritmul de evolutie al unui anumit eveniment de la care ai mari asteptari, dar oricat te-ai stradui tu sa ajungi mai repede la scopul propus, unele lucruri nu pot merge mai repede. Incearca sa te adaptezi cursului firesc, fara sa sari peste etape, pentru ca graba poate strica tot ceea ce construiesti. Daca rabdarea ta va da roade, la final vei ajunge la niste rezultate demne de toata lauda si atunci te vei felicita singur ca ai inaintat pas cu pas, conform planului.

GEMENI - Nu pune la suflet contradictiile care se mai incing azi in preajma ta. Nu poti avea intotdeauna dreptate si nici nu gasesti de fiecare data cele mai solide argumente pentru a te face ascultat, ca atare azi cei mai autoritari si mai agresivi din fire vor reusi sa se impuna. Nu e semn de slabiciune din partea ta daca te retragi in banca ta, ci doar iti astepti randul cand iti vei lua revansa. De data aceasta nu poti avea tu castig de cauza, ci vor reusi sa se impuna doar cei duri si razboinici.

RAC - Discuti cu familia despre un eveniment programat candva in perspectiva, iar felul in care fiecare isi aduce contributia la pregatirea acelui moment e promitator, fiind din ce in ce mai sigur ca va fi o reusita deplina. Optimismul cu care fiecare se implica este semn bun si ganditi cu totii pozitiv, stimulandu-va unii pe altii, cu privire la ceea ce va asteapta la capat. E o placere sa lucrezi cot la cot cu persoanele cele mai dragi, pentru ca aici e vorba de incredere, de sprijin si incurajari reciproce si in final de un succes comun de care va veti bucura laolalta.

LEU - Daca vrei sa ajungi la rezultatele cele mai bune, ar fi bine sa faci echipa cu o persoana mai matura, cu o experienta de viata mai bogata decat tine. Fiecare participa in acest tandem cu alte calitati: el vine cu strategia, cu teoria, cu rabdarea si pasii marunti bine programati, in timp ce tu esti motorul principal de energie, cel care impinge totul de la spate. Daca fiecare ar lucra pe cont propriu, fara sa va asociati, ti-ai da seama ca ceva lipseste, si este vorba exact de acele trasaturi pe care celalalt le pune in joc, deci cel mai bine ar fi sa va uniti fortele.

FECIOARA - Te simti excelent intr-un mediu animat, distractiv, in care ai motive sa te eliberezi de orice griji.

Te comporti ca un copil care uita de toate si te bucuri din plin de lucrurile marunte si placute din jurul tau. Anturajul vesel in care te afli are un rol benefic asupra ta, pentru ca reusesti sa te integrezi perfect printre cei care iti tin companie si te molipsesti de buna dispozitie. Poate apare sansa unei petreceri ad-hoc, pentru ca ziua aceasta ar trebui sa-ti aduca numai vesti bune, care te ajuta sa te relaxezi. E ca o zi de vacanta!

BALANTA - Nu te baza pe promisiunile unui prieten care, la prima vedere, iti vrea binele, pentru ca surprizele neplacute pot aparea oricand. Nu se va tine de cuvant si daca depinzi de sprijinul sau, nu faci altceva decat sa bati pasul pe loc din cauza lui. Cel mai bine e sa te bazezi doar pe propriile tale forte, pentru ca unii promit multe si marunte, dar uita sa onoreze ceea ce promit. Azi ai putea fi profund dezamagit de un colaborator ce parea de incredere, pentru ca se razgandeste pe nepusa masa si nici macar nu te anunta ca nu te mai poate ajuta.

SCORPION - Uneori, dragostea cade in calea ta din senin si numai de starea ta de moment depinde daca esti pregatit sa o primesti sau ii dai cu piciorul. Nu vine nici in forma pe care ai tot asteptat-o, nici la momentul care ti se pare cel mai potrivit, ca atare trebuie sa profiti imediat de sansa, atunci cand ti se ofera. Uneori vine in cel mai nepotrivit momentul, cand tu esti prins in alte probleme carora le acorzi intaietate, dar pe undeva poti face loc si iubirii in programul tau atat de aglomerat!

SAGETATOR - Uneori, banii au si un efect terapeutic incredibil, pentru ca daca unele planuri ale vietii tale lasa de dorit, poti iesi la cumparaturi si uiti de toate. Nu te uita la bani daca ei te pot ajuta sa alungi supararea sau depresia, fie ca e vorba de propriile tale necazuri sau de ale celor dragi. Un cadou, oricat de mic, venit in cel mai sumbru moment, va readuce zambetul pe chip si va alunga gandurile negre. Totul e sa nu incepi sa iti faci griji de cat costa acel obiect, pentru ca nu pretul conteaza aici, ci semnificatia acestui bonus, generator de optimism si bucurie.

CAPRICORN - Chiar daca nu apare nimic iesit din comun in program, ti se pare o zi perfecta, exact pe gustul tau, pentru ca iubesti linistea si lucrurile asezate la locul lor. Te ocupi de chestiunile de rutina, pe care le stii pe din afara, dar este exact atmosfera pe care o apreciezi cel mai mult, pentru ca tu dai randament mai ales in medii pe care le stii foarte bine, ocupandu-te de sarcini pe care le-ai mai facut si altadata foarte bine. Nu te deranjeaza monotonia, dimpotriva, o duci cu brio la indeplinire.

VARSATOR - Norocul apare in calea ta sub forma unei sanse excelente de succes, pentru ca te poti remarca fara prea mult efort in fata lumii. Este o ocazie perfecta de a iesi primul din orice confruntare de forte, pentru ca iti demonstrezi usor valoarea si superioritatea fata de cei cu care te compari. Seful te va aprecia sincer pentru realizarile tale iar increderea in fortele proprii pe care o afisezi este de bun augur, pentru ca atunci cand te apreciezi pe tine insuti, si ceilalti te vor privi intr-o lumina buna.

PESTI - Un colaborator apeleaza la tertipuri nu tocmai corecte pentru a ti se baga pe sub piele si a-ti castiga prietenia, dar intuitia iti atrage atentia asupra acestor intentii. Nu trebuie sa te lasi influentat si impresionat de linguseli si vorbe mieroase, ci sa incerci sa te detasezi de ceea ce ti se transmite. Daca faci greseala sa il crezi, cazi in capcana sa si se va folosi mai apoi de victoria obtinuta prin astfel de metode. Se stie ca esti mai credul din fire, mai ales in fata celor la care tii, dar de data aceasta prefa-te ca nu auzi argumentele mincinoase.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »