Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 28 iulie 2011

28 Jul 2011, 726 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 28 iulie 2011

Horoscop - Joi, 28 iulie 2011

BERBEC - Atmosfera este foarte tensionata in jurul tau, dar se pare ca ai si tu o oarecare contributie pentru a o aduce la aceasta situatie. In loc sa faci un efort sa calmezi spiritele, parca si mai mult torni gaz pe foc la fiecare mic afront, pentru ca toate te irita. Ai nesansa de a da peste colaboratori la fel de agitati si de nervosi ca si tine, numai ca fiecare isi manifesta agresivitatea sub alte forme: unii fizic, altii verbal. Incearca sa iesi din spatiile in care planeaza tensiunea, pentru ca totul poate denatura.

TAUR - Ce e de facut atunci cand iti plac doua lucruri in acelasi timp? Ca sunt doua sanse de iubire sau, la nivel mai mic, doua obiecte la fel de frumoase care iti fac cu ochiul, ti-e foarte greu sa alegi doar una dintre ele. Ai dori sa le ai pe amandoua, desi acest lucru nu se prea poate. O vreme vei incerca sa te imparti intre cele doua directii diferite, pentru ca nu poti renunta la niciuna din pasiunile tale, dar va veni o zi cand va trebui sa te hotarasti asupra uneia singure pe care sa o dezvolti mai departe.

GEMENI - Mai demult ai primit o veste cu privire la un anumit moment din viitor in care va avea loc un eveniment dificil. Iata ca acel moment promis a venit si esti chiar in fata lui, ceea ce are un efect emotional extrem de profund asupra ta. Ti-a fost teama de acest moment si, stii cum se spune, de ce ti-e frica nu scapi. Daca te-ai fi pregatit sufleteste in sens pozitiv ca sa-i faci fata cu brio, ai fi trecut mai usor peste el, dar mereu l-ai privit ca pe o sperietoare si in cele din urma chiar si-a aratat latura nefasta.

RAC - Calatoriile acestei zile sunt extrem de tensionate, incat te vei intoarce acasa un pachet de nervi. Nu le poti amana pe altadata, fiind deplasari obligatorii pentru cursul firesc al unor proiecte, dar pentru ca pleci la drum nervos si agitat, e si normal sa apara tot felul de situatii nedorite care sa agraveze si mai mult stresul. Si vestile care sosesc de la distanta sunt motiv de iritare, pentru ca afli lucruri neplacute de la oameni care parca s-ar fi aliat impotriva ta.

LEU - Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

FECIOARA - Esti tras in doua directii si ambele au si avantaje care merita atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie sa le eviti.

Nu stii ce sa alegi, pentru ca ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui sa pui in balanta efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu conteaza ceea ce iti ofera ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid in perspectiva. Gandeste-te ca atare mai mult la viitor decat la prezent.

BALANTA - Continua sa apelezi la bune maniere si la diplomatie chiar daca interlocutorii tai uita complet de ele, dar tu esti recunoscut pentru amabilitate. Prin exemplu personal, vei reusi sa le arati ca vorba dulce si bunatatea au efecte mult mai bune in orice situatie decat nervii si tonul ridicat. Pana la urma tot ii vei dezarma cu atitudinea ta calma si toleranta, pentru ca nimeni nu te poate enerva pe tine. Este uimitor cum iti pastrezi calmul cand ceilalti sar la cearta de la orice.

SCORPION - Cand esti in fata celor mai autoritari, trebuie sa faci precum iti spun acestia. De data aceasta nu ai niciun atu de care sa te folosesti, pentru ca cei puternici apeleaza la prerogativele lor pentru a-i domina pe ceilalti. Printre supusi, te afli si tu, dar fa un efort sa nu comentezi ordinele de sus, ca sa nu te trezesti si cu vreo sanctiune. Azi poti rezolva mult mai multe prin sacrificiu si renuntand la orgolii si la propriile principii. Daca le dai impresia ca faci precum iti cer, ti i-ai facut prieteni. Daca nu...

SAGETATOR - Te afli intr-un mediu cu care erai obisnuit, dar azi lucrurile nu mai stau deloc asa cum era inainte. Apar probleme de comunicare, incompatibilitati intelectuale, motive de cearta, chiar daca nu tu esti cel care te genereaza. Vei incerca sa le aplanezi, sa nu se ajunga la situatii prea complicate, dar cineva din anturajul tau e cu capsa pusa si-i irita pe toti cu care intra in contact. Si tu esti o fire irascibila care va riposta cand ceva nu-i convine, ca atare armonia de odinioara dispare pentru o zi din spatiul in care te afli.

CAPRICORN - Te bucuri de sustinerea unei persoane importante si cat timp te afli in gratiile sale, ai impresia ca toate merg de minune. E bine sa ai prieteni influenti sau sa fii pe placul celor puternici, pentru ca poti conta oricand pe sprijinul lor. Si tu ai face la fel, daca te-ai afla undeva in varful unei piramide, pentru ca esti de parere ca uneori e bine sa te agate cineva de un carlig si sa te traga mai sus. Nu e nimic altceva decat un stimulent, un imbold care te motiveaza sa urci la un nivel superior. Dar acest sprijin te si obliga foarte mult, ca sa nu dezamagesti.

VARSATOR - Ia-le pe toate mai lent, pentru ca graba nu e deloc binevenita in situatia de fata. Totul se cladeste incet, pas cu pas, si cu cat ai mai mult timp la dispozitie, cu atat ai sanse mai mari sa ajungi la rezultate durabile de care sa fii mandru. Ai alaturi de tine un colaborator matur si de incredere care nu se grabeste catusi de putin, si incerci sa actionezi la fel ca acesta. E o actiune de lunga durata care va cosuma mari resurse de energie, tocmai de aceea trebuie sa te organizezi foarte bine ca sa nu dai nimic peste cap.

PESTI - Uneori, nu te simti in largul tau in spatiile foarte aglomerate, pentru ca nu stii de fiecare data ce sa discuti cu cei pe care nu-i cunosti. Azi nimeresti intr-un astfel de mediu foarte numeros si eforturile tale de a lega o conversatie esueaza. Poate nu esti chiar tu de vina de asest lucru, ci si interlocutorii tai care raspund monosilabic si nu-ti dau prea multa atentie. Totusi, tu continua sa te faci auzit. Nu sta in banca ta, ci exprima-ti punctul de vedere, chiar daca ai senzatia ca nimeni nu te aude.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »