Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 27 iulie 2011

27 Jul 2011, 765 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 27 iulie 2011

Horoscop - Miercuri, 27 iulie 2011

BERBEC - Nu te juca asa cu sentimentele partenerului, pentru ca nu lasi o impresie prea buna cu privire la adevaratele tale intentii. Esti mult mai atras spre flirt si aventura si nu inspiri prea multa incredere. Te simti ca in vacanta, lipsit de griji, reusind sa descoperi in jurul tau numai lucrurile frumoase ale vietii. Veselia si buna dispozitie fac parte din program si te lasi coplesit de emotii placute. Vestile bune care vin de pretutindeni te ajuta sa-ti recapeti tonusul optimist.

TAUR - Nu te grabi sa ajungi repede la rezultatele pe care ti le-ai propus, pentru ca e cale lunga pana la final. Te implici intr-un proiect colectiv in care joci un rol principal si esti multumit de felul in care evolueaza lucrurile. Rabdarea iti este pusa la incercare, dar ai noroc de colaboratori cu firi asemanatoare cu a ta, care nu vor nici ei rezultate peste noapte, ci sunt dispusi sa construiasca totul lent pe un teren solid. Tot ce-ti propui in perspectiva mai indepartata are toate sansele sa se materializeze, dar cu pasi mici.

GEMENI - Joci un rol central in activitatile profesionale ale zilei, de parca lumea e atenta la deciziile tale. Ai pe umeri o mare responsabilitate, tocmai de aceea nu ai voie sa gresesti, ci sa respecti intocmai regulile impuse. Cu cat te supui mai bine rigorilor, cu atat rezultatele vor fi mai bune si ajungi mai repede la rezultatul dorit. Incearca sa nu te abati de la drumul corect si sa nu pretinzi rezultate imediate, pentru ca doar ceea ce se ridica lent, intr-un ritm firesc, fara sa dai nimic peste cap, va dura mai bine.

RAC - Ti-e dor de cineva, dar va despart kilometri, incat tot ce poti face e sa-ti domolesti dorul stand ore in sir la telefon. Cu ceva noroc, se poate ivi sansa de a pleca la drum sau de a primi vizita acelei persoane dragi de departe. Ai sansa de a trece prin locuri superbe care au un efect excelent asupra psihicului tau, pentru ca iti incarca bateriile cu energie pozitiva si inima de emotii placute. Vestile de la cel drag te incanta si abia astepti clipa cand va veti revedea.

LEU - Aparte sansa de a pleca la drum, dar calatoria in sine nu are o componenta emotionala, ci una constructiva. E nevoie de tine undeva la oarecare distanta de casa pentru a rezolva o problema sau pleci in delegatie in interes de serviciu. Drumurile pe care le faci, desi te rup de alte chestiuni care te preocupa, se vor dovedi a fi foarte utile, pentru ca te intorci acasa cu o multime de lucruri rezolvate. Nu refuza sarcinile si nu le amana pe altadata, pentru ca le duci cu bine la indeplinire, atragand laudele sefilor.



FECIOARA - Sanatatea lasa de dorit, deci trebuie sa fii foarte atent la orice semnale pe care organismul ti le transmite. Poti avea o noapte dificila, marcata de insomnii sau indigestie, ceea ce te va face ca a doua zi sa fii extrem de obosit, fara sa fii in stare sa te concentrezi la nimic. Poate chiar vei fi nevoit sa-ti anulezi toate treburile de pe parcursul acestei zile, deoarece starea precara de sanatate nu-ti permite sa te ocupi de ceea ce ai fi avut de facut. N-ar strica sa stai acasa.

BALANTA - Nu duce mai departe contradictiile care stau gata-gata sa izbucneasca azi pentru ca pot denatura in adevarate conflicte. Cu cat tratezi mai lucid situatia, fara a pune patima in ceea ce spui, cu atat mai mari sunt sansele de a repera disputele. Chiar si cele mai complicate razboaie de principii pot fi detensionate daca nu torni gaz pe foc inutil. Daca te-ai putea preface ca nu ai auzit nimic, ar fi perfect, ca atare nu te lasa atras in agitatia din jurul tau.

SCORPION - Ai mari retineri inaintea unei noi actiuni, de parca ai presimti ca nu e momentul cel mai potrivit pentru a-i da startul. Se stie ca intuitia ta nu se inseala, ca atare tine cont de semnalele pe care ti le transmite, ca sa nu pornesti intr-o directie gresita. Cu cat esti mai precaut acum, la inceput, cu atat sansele de a evita un esec sunt mai mari, deci asculta ce-ti transmite vocea interioara, pentru ca asa nu te bagi singur intr-o situatie riscanta. Stai pe loc, chiar daca, pentru altii, pare un semn de lasitate.

SAGETATOR - Armonia care se instalase intr-un anumit colectiv este data peste cap de aparitia unui musafir nepoftit. Nu stii ce cauta printre prietenii tai, de vreme ce nu ai nici un punct in comun cu acesta, ca atare tu trebuie sa faci cele mai mari eforturi de a-l alunga din acest mediu sau macar de a nu-l lasa sa se manifeste agresiv. Iti dai seama ca nu e compatibil deloc cu tine de vreme ce la orice propunere de a ta spune nu, si strica atmosfera din colectivul in care a intrat cu forta.

CAPRICORN - Mai bine nu zici nimic daca vezi ca se agita spiritele in jurul tau, deoarece tacerea se va dovedi a fi cea mai inteleapta reactie potrivita acestei situatii. La mijloc este o problema de comunicare, pentru ca tu una spui si alta inteleg cei din preajma ta, ca atare astepti mai bine sa se linisteasca apele inainte de a incepe sa dai explicatii. Orice ai spune, oricum vei primi numai riposte si afronturi, pentru ca unii interpreteaza gresit criticile tale deloc malitioase, ci pur obiective.

VARSATOR - Esti fericit, ti se citeste entuziasmul pe chip pentru ca se prefigureaza un eveniment superb in perspectiva. Ai vrea sa devina mai repede realitate, de aceea pui mult suflet cu speranta sa ajungi imediat la tinta promitatoare spre care te indrepti. Ai numai motive de reala fericire si imensa satisfactie, pentru ca azi au loc numai evenimente de top, pe care nu le vei uita niciodata. Indiferent de planul pe care se desfasoara, cariera, bani sau iubire, simti nevoia sa spui tuturor ce bine iti este!

PESTI - Ramai pe loc, fara sa intervii, pentru ca azi trece un pericol prin calea ta pe care il poti evita numai prin masuri drastice de precautie. Chiar daca unii se mira ca nu faci nimic, tu consideri ca e mai bine sa stai pe margine fara sa schimbi nimic, pentru ca o eventuala interventie ar putea agrava si mai mult lucrurile. Astepti pasiv sa treaca furtuna pe deasupra ta si apoi vei intelege mai bine ce s-a intamplat. Teama ar putea strica si mai mult situatia, ca atare nu te gandi la nimic, ci doar asteapta sa treaca.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »