Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 4 septembrie 2011

04 Sep 2011, 768 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 4 septembrie 2011

Horoscop - Duminica, 4 septembrie 2011

BERBEC - Nu poti discuta ca de la egal la egal cu cei mai in varsta care te privesc de sus si considera ca, datorita varstei, doar ei au dreptate. Nu intra in polemici cu parintii sau cu cei aflati la decenii distanta de tine, pentru ca nu vei reusi sa te impui asupra lor. Din respect pentru anii pe care-i poarta in spate, ar fi bine sa renunti la pozitia ta, fara a-i supara inutil, chiar daca tu ramai cu ideea ca dreptatea e la tine. Cedeaza, ca sa le faci lor pe plac!

TAUR - Visezi frumos si vezi viitorul in culori promitatoare si reusesti sa mai atragi si pe altii in planurile tale. Daca v-ati aduna la un loc mai multe persoane care doresc acelasi lucru, ati inainta foarte repede spre scopul pe care fiecare il doreste atins, ca atare incearca sa gasesti in jurul tau prieteni cu aceleasi interese. Impreuna, totul va parea mult mai usor, dar in aceasta echipa nu are ce cauta competitia. Dimpotriva, cooperarea este esentiala pentru a va atinge telul comun!

GEMENI - Nu ai incredere in nimeni si in nimic si nu te conving nici cele mai solide argumente. Si tu dai dovada de incapatanare, dar nici tovarasii de discutie nu cedeaza mai usor, ca atare azi ai tendinta de a te crampona de idei fixe si de a nu mai da dovada de proverbiala ta flexibilitate. O tii doar pe a ta cu vehementa, dar sa nu crezi ca ceilalti nu vor face la fel. Fiecare crede cu tarie doar in propriile pareri si le sustine pana in panzele albe, ceea ce tensioneaza dialogul.

RAC - Ce frumos se prefigureaza la orizont un eveniment pe care il astepti cu sufletul la gura! Toate s-au asezat pe fagasul cel bun si ai toate motivele sa zambesti cu gandul la ceea ce va urma. Poate fi un eveniment fericit in familie care va uneste pe toti laolalta si simtiti nevoia sa sarbatoriti reusita care se contureaza. Perspectivele sunt mai mult decat promitatoare si ai toate motivele sa speri intr-un viitor mai bun. Vestile care sosesc azi din toate partile te motiveaza sa speri numai lucruri pozitive!

LEU - Primesti o informatie care are un efect negativ asupra ta pentru ca iti taie aripile de a duce mai departe un plan in care ti-ai pus mari sperante. In loc sa stai si sa te cramponezi de aceasta opreliste, mai bine ai scoate de la naftalina un plan de rezerva, pentru ca sigur exista alternative mai bune. Daca acest plan pica, te poti concentra imediat asupra altuia care poate avea rezultate superioare, totul e sa ai curajul de a schimba imediat macazul, fara sa te lasi coplesit de esecul initial. Daca se inchide o usa, sigur se deschide altundeva o fereastra!

FECIOARA - Inainte, aveai o relatie constructiva cu un grup mai larg de persoane, dar azi parca nu va mai intelegeti.

Fiecare o tine doar pe a lui si nu accepta parerile celor din jur, incat doresti sa nu mai faci parte din aceasta echipa. Te bate gandul sa parasesti corabia, sa continui pe cont propriu, de vreme ce nu mai exista cooperare si toleranta in acel mediu, dar animozitatile de acum pot fi aplanate daca nu se apeleaza la nervi si acuze inutile. Calmeaza-te inainte de a da replica tovarasilor tai, ca sa nu iasa mai rau!

BALANTA - Oboseala isi lasa amprenta asupra starii tale generale si tot ce ti-ai dori ar fi multa odihna. Nu iti poti permite o zi intreaga de pauza, pentru ca ai o agenda destul de incarcata care nu te va scuti de probleme in relatia cu ceilalti. Apar tot felul de motive de enervare si slabiciunea fizica se va oglindi si in modul de a relationa cu ceilalti. Ai impresia ca nimeni nu te intelege si la o stare deja slabita, mai apar si alte motive de suparare care iti strica weekendul. Retrage-te din acest mediu tensionat cat mai repede!

SCORPION - Ai castig de cauza intr-o confruntare aprinsa de argumente, dar de data aceasta tu reusesti sa te impui printr-un dram de noroc, nu neaparat prin corectitudine. Ai parte de un concurs de imprejurari favorabile tie, desi ceilalti apeleaza intens la legi, la reguli, la date clare si fapte concrete, dar nu ele au greutate in acest caz, ci sansa! Treci prin locul potrivit in momentul potrivit si ti se ofera victoria pe tava, totul e sa profiti de ocaziile ivite fara a te juca totusi cu norocul!

SAGETATOR - Nu te simti bine intr-un anturaj foarte divers, cu tot felul de persoane, dar desi esti o fire comunicativa si sociabila, de data aceasta parca nu-ti gasesti locul aici. Esti mai tacut, mai retras, mai timid, ceea ce nu te pune intr-o lumina favorabila, dar chiar nu gasesti subiecte comune cu cei din jur, ci ti-ai dori sa fii in alta parte. Incearca sa te integrezi totusi in acest spatiu; poti considera totul o obligatie, fiind nevoit sa fii prezent aici si acum, indiferent de dispozitia ta.

CAPRICORN - Ai noroc sa te afli intr-un mediu de persoane dornice de comunicare si gata oricand sa te insoteasca in ceea ce-ti doresti sa faci. La actiunile tale vor contribui si ei imediat, cu trup si suflet, pentru ca ei nu au ideile tale, in schimb au energie din belsug pentru a te acompania. Singur nu vei avea parte de o zi prea interesanta, dar daca te insotesc amici amuzanti si inteligenti, vei avea parte de o duminica plina de viata. Dialogul distractia si comunicarea sunt la loc de cinste si merg mana in mana.

VARSATOR - Ai motive de suparare si inima ta se intristeaza profund. Ceva lipseste, dar tocmai de acel gol te cramponezi si-l transformi in singura dorinta pentru astazi. In loc sa stai si sa suferi pentru ceea ce nu ai, mai bine te-ai concentra asupra multor alte lucruri de care ai parte din plin astazi. Nu intotdeauna inima primeste ceea ce si-ar dori, dar poti acoperi foarte bine lipsurile cu alte preocupari la fel de placute. Sigur ti se ofera ceva frumos in compensatie, deci profita de sanse!

PESTI - Asteptai un anumit raspuns sau o rezolvare la o problema pe care o consideri esentiala in acest moment, dar vestea care vine nu e la nivelul asteptarilor. Esti dezamagit, dar cum esti genul de om care stie sa faca sacrificii, vei reusi sa te adaptezi usor la ceea ce ai. Te multumesti practic cu mai putin, considerand ca tot e ceva decat deloc, constient ca nu intotdeauna primesti ceea ce visezi. Intr-o zi, vei fi rasplatit triplu, ca atare esti capabil sa faci alte si alte compromisuri cu gandul la rezultate mai bune, candva.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »